Υπήρξε μια εποχή που ακούγοντας για μπότες UGG ρωτάγαμε τι είναι αυτό και πώς καθαρίζεται. Πλέον σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα – τουλάχιστον – ζευγάρι. Έτσι η τεχνολογία στα απορρυπαντικά και γενικά η διαδικασία καθαρισμού άλλαξε. Τώρα μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε τις UGG και μπορούμε να τις καθαρίσουμε ώστε να φορεθούν για πολύ καιρό ακόμα.

Μπότες UGG καθαρισμός και συντήρηση

Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Αυτό θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Καθαρισμός παπουτσιών και υποδημάτων

Επειδή το δέρμα προβάτου έχει μια λεπτή επιφάνεια, οι μπότες UGG καθαρίζονται ξεχωριστά με το χέρι χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα απορρυπαντικά. Όπως και σε κάθε λεπτό ένδυμα, έτσι και στο δέρμα δεν μπορούν να προληφθούν ή να αφαιρεθούν όλοι οι λεκέδες. Παρόλα αυτά το επίπεδο καθαρισμού φτάνει σχεδόν στο τέλειο. Αφού καθαριστούν, τα υποδήματα γεμίζουν ώστε να διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διαδικασίας στεγνώματος. Οι μπότες αφήνονται να στεγνώσουν φυσικά σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και ελέγχονται συνεχώς για να είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

Μερικές φορές οι μπότες UGG θα συρρικνωθούν ελαφρά μετά τον καθαρισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό και φροντίζουμε να επαναφέρουμε το δέρμα στην αρχική του κατάσταση και σχήμα. Δείτε τις Προσφορές μας

Μόλις στεγνώσουν, οι ειδικοί μας δουλεύουν για να αναζωογονήσουν τη στιλπνότητα και να ξανά δημιουργήσουν την αδιαβροχοποίηση του δέρματος. Τέλος, στις UGG γίνεται απόσμηση, γεμίζονται με λεπτό χαρτί, βουρτσίζονται με ειδική βούρτσα για σουέτ για να “δείξει το δέρμα” και είναι έτοιμες για να φορεθούν.

Λάβετε υπόψιν πως μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορά στο χρώμα του δέρματος μετά τον καθαρισμό στις μπότες UGG. Το δέρμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αστραγάλου σας είναι άλλης ποιότητας και θα φαίνεται λίγο πιο σκούρο μετά την επεξεργασία του. Φροντίζουμε η διαφορά αυτή να είναι ελάχιστη και σχεδόν μη ορατή.

Ο ποιοτικός καθαρισμός στο Καθαριστήριο mydrycleaners δεν μπορεί να επισπευσθεί, οπότε επιτρέψτε μας 4 ημέρες για να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό των υποδημάτων σας.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού και δεν βρίσκετε ανταπόκριση επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση :

mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344  τηλ: 215 5019529

μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε

Μερικές Συμβουλές συντήρησης

  • Κρατήστε τες μακριά από ακραία στοιχεία, όπως η βροχή και το χιόνι, για να τα διατηρήσετε το σχήμα τους κορυφαίο.
  • Ορισμένες εσωτερικές σόλες UGG μπορούν να πλυθούν – μπορείτε επίσης να αγοράσετε εσωτερικές σόλες αντικατάστασης – οπότε αν οι μπότες σας έχουν πρόβλημα οσμής, εξετάστε μόνο το πλύσιμο των πέλματος ή την αντικατάστασή του.
  • ΜΗΝ βάζετε μπότες UGG σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο ποτέ.
  • Εάν τα UGG σας έχουν λιπαρό λεκέ, μην χρησιμοποιήσετε χημικό παράγοντα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κιμωλία ή talc σκόνη στο λεκέ και αφήστε τα να καθίσουν όλη τη νύκτα. Αυτό συχνά απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ και το καθιστά αόρατο.
  • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε υλικό αδιαβροχοποίησης για την προστασία έναντι των λεκέδων . Για να βελτιώσετε την εμφάνιση των UGG σας, να σας κρατήσουν περισσότερο και να έχετε λιγότερες επισκέψεις σε καθαριστήριο να τις φέρετε στο κατάστημα μας αμέσως μετά την αγορά τους, ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε εμείς αδιαβροχοποίηση και προστασία στο σουέτ.

Similar Posts