Ο Καθαρισμός μπουφάν μηχανής μηχανής δεν τυγχάνει της ίδιας επεξεργασίας με τα κοινά δερμάτινα μπουφάν. Είναι κατασκευασμένα να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε συνεχή χρήση. Αυτό καμιά φορά επιτρέπει στους χρήστες τους να αμελούν τον καθαρισμό και την συντήρηση τους. Σε συνεργασία με ειδικά καθαριστήρια δερμάτινων ειδών φροντίζουμε για τον σωστό καθαρισμό και την συντήρηση του δερμάτινου μπουφάν μηχανής. Είτε πρόκειται για κλασικό μαύρο, είτε για έγχρωμο αγωνιστικό το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ένα καθαρό και μαλακό μπουφάν μηχανής έτοιμο να ταξιδέψει μαζί σας παντού προσφέροντας την προστασία που χρειάζεστε.

Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής στο Καθαριστήριο Ρούχων

Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής Τιμή

Τα δερμάτινα μπουφάν μηχανής συνήθως έχουν ώς οδηγίες καθαρισμού το απαλό πλύσιμο στο πλυντήριο. Μπορείτε να τα πλύνετε ακολουθώντας πολύ προσεκτικά τις οδηγίες και τα βήματα συντήρησης μετά το στέγνωμα. Δηλαδή λίπανση και αδιαβροχοποίηση τους με ειδικά λιπαντικά και απορρυπαντικά. Γεγονός όμως είναι πως πρέπει κάποια από τις λίγες φορές που θα το καθαρίσετε να είναι σε επαγγελματία του είδους. Ο Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής πρέπει να είναι ασφαλής. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι δοκιμασμένη, είναι επιτυχής και σίγουρα αναλογικά οικονομικότερη από την αγορά σωστών χημικών από μέρους σας.

Ο βασικός ρόλος ενός Μπουφάν μηχανής είναι η προστασία του αναβάτη. Είναι όμως και συνοδευτικό αξεσουάρ από την αναχώρηση έως και την άφιξη. Η εμφάνιση του πολλές φορές δεν είναι τόσο σημαντική όσο η λειτουργικότητα του. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείτε; Το δέρμα με την πάροδο του χρόνου, όπως και όλα τα φυσικά υλικά, φθείρεται. Πολλές φορές σκληραίνει η επιφάνεια του, άλλες φορές χάνει την εξωτερική του προστασία από κάποια γρατζουνιά ή γδάρσιμο. Τις περισσότερες όμως φορές απλά λερώνεται εσωτερικά από την χρήση λόγω του ιδρώτα ή της σκόνης που με τον καιρό συσσωρεύεται στη φόδρα του. Το αποτέλεσμα είναι να χάνει σιγά σιγά την δύναμη του ως δέρμα και φυσιολογικά να μειωθεί ο χρόνος ζωής του. Προστατέψετε το. Ο Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής είναι υποχρεωτικός

Εμπιστευθείτε μας

Δώστε στα δέρματα σας τη φροντίδα που χρειάζονται. Τα μπουφάν μηχανής έχουν σκληρή ζωή. Ακόμα κι αν ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προστατευτική τους επένδυση, θα υποστούν ισχυρούς ανέμους, έντομα, βροχή και καυτό ήλιο. Δεδομένου ότι το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό ακριβώς όπως το δέρμα σας, όλη αυτή η χρήση θα χρειαστεί κάποια στιγμή κάποια φροντίδα, αλλιώς θα καταλήξουν τελικά ραγισμένα, άσχημα και άχρηστα.

Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τον Καθαρισμό του Μπουφάν Μηχανής σας. Πριν από τον καθαρισμό, τα ενδύματα επιθεωρούνται για φθορά και απώλεια χρωμάτων. Στη συνέχεια, τα αντικείμενα καθαρίζονται απαλά χρησιμοποιώντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό του δέρματος και στη συνέχεια στεγνώνεται σε μηχάνημα. Στη συνέχεια, τα αντικείμενα βάφονται, αν χρειαστεί, και λιπαίνονται έτσι ώστε το χρώμα τους να παραμείνει ομοιόμορφο και το δέρμα να είναι εύπλαστο.

Η πλειοψηφία των δερμάτινων μπορεί συχνά να είναι διαθέσιμη για συλλογή εντός 1 εβδομάδας. Ωστόσο, αντικείμενα με διαφορετικό έγχρωμο δέρμα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, καθώς απαιτούν περισσότερο ειδικό καθαρισμό και αναμόρφωση.

Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής – Μην ξεχνάτε

Μπορείτε πάντα να εμπιστευθείτε σουέτ σας, το δέρμα και τον καθαρισμό της γούνας στο καθαριστήριο δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr. Είτε πρόκειται για ένα σακάκι, γάντια ή τσάντα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να δώσουμε στο δέρμα σας, καστόρι και γούνα τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και ερωτήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Τα μπουφάν μηχανής χρειάζονται καθαρισμό κάθε χρόνο μετά τη σεζόν χρήσης τους. Ανεξαρτήτως ποιότητας, δερμάτινο ή πολυέστερ, πρέπει να καθαρίζονται.
  • Αν βραχεί πρέπει να στεγνώσει φυσικά. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο. Η αδιαβροχοποίηση του θα φθαρεί και δεν επανέρχεται.
  • Μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο σας αρκεί να είναι ευρύχωρο και να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά αποκλειστικά για μπουφάν μηχανής. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού.
  • Σε περίπτωση πρόχειρου καθαρισμού θα χρειαστείτε σφουγγάρι γόμας και απαλό απορρυπαντικό. Σκουπίστε το επιμελώς να στεγνώσει ομοιόμορφα.
  • Εμπιστευθείτε το μπουφάν μηχανής σε επαγγελματία. Μετά τον καθαρισμό θα χρειαστεί αδιαβροχοποίηση και εσείς δεν μπορείτε να την εφαρμόστε στο χώρο σας.