Καθαριστήριο ειδών σπιτιού και λευκών ειδών

Στο καθαριστήριο ειδών σπιτιού mydrycleaners.gr θα βρείτε υπηρεσίες καθαρισμού για όλα τα είδη σπιτιού. Η παραγγελία σας  ελέγχεται με την παραλαβή της. Λευκά είδη και κουρτίνες επεξεργάζονται με σύγχρονα χημικά προϊόντα που δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ζημιές και φθορές. Καθαρίζονται σε σύγχρονα άοσμα μηχανήματα στεγνού καθαρισμού και πλένονται σε αυτόματα πλυντήρια. Ελέγχονται καθ’όλη την διάρκεια της διαδικασίας και σιδερώνονται σχεδόν στο χέρι για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε τα ρούχα του σπιτιού σας στο κατάστημα μας.

Καθαριστήριο κουρτινών Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Κουρτίνες και ρόμαν

 

Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κρεμαστές ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Στο κατάστημα μας θα βρείτε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης όλων των ειδών κουρτίνας.

Καθαριστήριο ρούχων τραπεζομάντηλα και λευκά είδη Καθαρισμός ειδών catering και λευκών ειδών Καθαριστήριο λευκών ειδών

Τραπεζομάντηλα

 

Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα . Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν χρώμα και υφή και τα σεμέν θα γίνουν σαν καινούρια. Παλιά χειροποίητα τραπεζομάντηλα, κοφτά και με δαντέλα θα ξαναγίνουν όπως την πρώτη μέρα που τα φτιάξατε. Αναλαμβάνουμε και τραπεζομάντηλα με λεκέδες πολυκαιρίας.

Καθαρισμός σαλονιών Καθαριστήριο σαλονιών

Καλύμματα & Ριχτάρια

 

Τα καλύμματα του σαλονιού σας χρειάζονται διαφορετική και ιδιαίτερη μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να χειριστούμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας όπως του αρμόζει. Σε συνδυασμό με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα. Αναλαμβάνουμε επί τόπου καθαρισμό σαλονιού στο χώρο σας.

Καθαρισμός κουβερτών Καθαρισμός παπλωμάτων Καθαριστήριο παπλωμάτων Καθαρισμός παπλώματος Καθαρισμός παπλωμάτων Υπηρεσίες

Κουβέρτες & Παπλώματα

 

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά, χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

ταπητοκαθαριστήριο Ταπητοκαθαριστήρια  Καθαρισμός χαλιών Καθαριστήριο χαλιών

Χαλιά και μοκέτες

 

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του ταπέτου σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.

Γιατί το Καθαριστήριο ειδών σπιτιού mydrycleaners.gr

 

Χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά εγκεκριμένα καθαριστικά προϊόντα που είναι ασφαλή για την περιποίηση των λευκών ειδών και των κουρτινών σας. Οι τιμές μας είναι λογικές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της εργασίας μας. Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.