Στο καθαριστήριο ειδών σπιτιού mydrycleaners.gr θα βρείτε υπηρεσίες καθαρισμού για όλα τα είδη σπιτιού. Η παραγγελία σας ελέγχεται με την παραλαβή της. Λευκά είδη και κουρτίνες επεξεργάζονται με σύγχρονα χημικά προϊόντα που δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ζημιές και φθορές. Καθαρίζονται σε σύγχρονα άοσμα μηχανήματα στεγνού καθαρισμού και πλένονται σε αυτόματα πλυντήρια. Ελέγχονται σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας και σιδερώνονται σχεδόν στο χέρι για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε τα ρούχα του σπιτιού σας στο κατάστημα μας. Δείτε περισσότερα στο Blog μας

Καθαρισμός Κουρτινών και Ρόμαν

Ο Καθαρισμός Κουρτινών είναι αναγκαίος. Κουρτίνες Ρόμαν και κάθετες κουρτίνες είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Ως Καθαριστήριο κουρτινών διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία στον καθαρισμό και την συντήρηση τους. Καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κάθετες ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον χρέωση.

Καθαρισμός Κουρτινών Καθαρισμός Ρόμαν

Καθαρισμός Παπλωμάτων και Κουβερτών

Ο Καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να την παίρνουμε χαλαρά. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Στο καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Καθαρισμός Παπλωμάτων Καθαρισμός Κουβερτών

Καθαριστήριο ειδών σπιτιού Σαλονιών και Καλυμμάτων

Ο Καθαρισμός σαλονιών και καλυμμάτων είναι μια υπηρεσία καθαρισμού που χρειάζεται διαφορετική και ιδιαίτερη μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να καθαρίσουμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας. Σε συνδυασμό με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα. Αναλαμβάνουμε επί τόπου καθαρισμό & βίο-καθαρισμό σαλονιού στο χώρο σας με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων.

Καθαρισμός Σαλονιών και Καλυμμάτων Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Καθαρισμός Χαλιών και Μοκετών

Στο Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

Καθαριστήριο Χαλιών Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Καθαριστήριο ειδών σπιτιού Τραπεζομάντηλα

Έχετε κανονίσει τραπέζι σύντομα και πρέπει τα τραπεζομάντηλα σας να καθαριστούν; Στο Καθαριστήριο λευκών ειδών μπορούμε να καθαρίσουμε τα λινά σας και τα πολύτιμα τραπεζομάντηλα πριν τα φορέσετε στο τραπέζι σας σε ένα δείπνο ή σε μία γιορτή. Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα. Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν χρώμα και υφή και τα σεμέν θα γίνουν σαν καινούρια. Παλιά χειροποίητα τραπεζομάντηλα, κοφτά και με δαντέλα θα ξαναγίνουν όπως την πρώτη μέρα που τα φτιάξατε. Αναλαμβάνουμε και τραπεζομάντηλα με λεκέδες πολυκαιρίας.

Καθαρισμός Κουρτινών Καθαρισμός Ρόμαν στο Καθαριστήριο ρούχων Στεγνοκαθαριστήριο Χάλασε το Ρόμαν Επισκευή μηχανισμού ρόμαν

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529