Στο Καθαριστήριο για κουρτίνες και Ρόμαν mydrycleaners.gr μπορείτε να εμπιστευθείτε τις κουρτίνες σας . Καθαρίζουμε όλα τα υφάσματα και όλους τους τύπους κουρτινών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία από μέρους σας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πολλές και η εργασία μας εγγυημένη. Εκτός από τον καθαρισμό των κουρτινών φροντίζουμε και την συντήρηση τους. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως όταν θα κρεμαστούν θα είναι όσο το δυνατόν σαν καινούριες.

Καθαριστήριο για κουρτίνες

Ως Καθαριστήριο για κουρτίνες παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες :

  • Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα για παραγγελείες άνω των 50€.
  • Ξεκρέμασμα και τοποθέτηση των κουρτινών σας από εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Στεγνό καθάρισμα ή υγρό καθάρισμα ανάλογα με το ύφασμα ή την επιφάνεια και το είδος του λερώματος.
  • Απλό σιδέρωμα ή με κολλάρισμα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  • Σιδέρωμα ακόμα και στο χέρι για ιδιαίτερες περιπτώσεις.
  • Καθαρισμός και συντήρηση του μηχανισμού σε κουρτίνες Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες.
  • Επισκευή του μηχανισμού σε Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες σε περίπτωση δυσλειτουργίας με χρέωση 20€ ανα μηχανισμό.
  • Επιδιόρθωση και μεταποίηση σε κουρτίνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Αλλαγή και μεταποίηση σε κουρτινόβεργες ( αυλαία κλπ ).
  • Αλλαγή σε κουρτινόξυλα και αξεσουάρ ( γατζάκια, θυλάκια κλπ ).
  • Συσκευασία για φύλαξη μετά το καθάρισμα ( σε χάρτινη συσκευασία ).
  • Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Καθαριστήριο για κουρτίνες διαδικασία

Με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα μας κάποιος ειδικός έρχεται στο χώρο σας. Κάνει μια εκτίμηση επί τόπου σχετικά με το κόστος καθαρισμού και ελέγχεται η ποιότητα των κουρτινών όσον αφορά φθορές και ιδιαίτερους λεκέδες. Στη συνέχεια ξεκρεμάμε τις κουρτίνες σας και μπαίνουν σε διαδικασία καθαρισμού – συντήρησης. Μετά από ένα λογικό χρονικό διάστημα επικοινωνούμε μαζί σας και κλείνουμε το ραντεβού για την τοποθέτηση σε ώρες που σας βολεύουν. Το συνεργείο μας αντικαθιστά φθαρμένα αξεσουάρ όπως γατζάκια και ράουλα σε σιδηρόδρομους και στηρίγματα σε κουρτίνες Ρόμαν. Η αντικατάσταση των εξαρτημάτων αυτών γίνεται δωρεάν.

Μετά την τοποθέτηση δοκιμάζεται η σωστή λειτουργία τους. Στο Καθαριστήριο για κουρτίνες mydrycleaners.gr θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως όταν θα κρεμαστούν θα είναι όσο το δυνατόν σαν καινούριες.

Μεταποίηση και αγορά κουρτινών

Σε συνεργασία με μεγάλο και γνωστό κατάστημα κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων αναλαμβάνουμε την μεταποίηση των κουρτινών και των Ρόμαν ή ακόμα και την αγορά και τοποθέτηση νέων. Με μια επίσκεψη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες υφάσματα και σχέδια και να επιλέξετε την νέα σας κουρτίνα χωρίς κόπο και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η ραφή γίνεται από έμπειρα χέρια και η τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό. Μπορείτε επίσης να μεταποιήσετε την κουρτίνα σας ή να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα με ίδιο ύφασμα αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Καθαρισμός κουρτινών Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

Ο καθαρισμός σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων είναι μια ειδική περίπτωση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν πρέπει να είναι μόνο ποιοτικά άριστες άλλα άμεσες και πάνω απ’όλα οικονομικές.

Καθαριστήριο για κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι χώροι που οι κουρτίνες είναι σχεδόν αναγκαίες. Άν σε ένα σαλόνι σπιτιού λείπει η κουρτίνα για δύο – τρεις ημέρες δεν έγινε και τίποτα. Για το σχολείο όμως και τους μαθητές του, τρεις ημέρες με ήλιο είναι πολλές. Εκτός αυτού η οικονομική κατάσταση ενός σχολείου είναι και λίγο ρευστή. Το κόστος καθαρισμού βαραίνει συνήθως συλλόγους γονέων ή κοινό ταμείο που σίγουρα δεν είναι πλούσιο. Όλα αυτά τα λαμβάνουμε υπόψιν και ενεργούμε αναλόγως.

Στο Καθαριστήριο για κουρτίνες mydrycleaners.gr καθαρίζουμε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων τα τελευταία δέκα χρόνια και φροντίζουμε για όλα τα παραπάνω.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και ελέγχουμε την κατάσταση των κουρτινών σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που, από την χρήση, οι κουρτίνες χρειάζονται αλλαγή τρέσας ή άλλες επιδιορθώσεις. Καταγράφουμε ζημιές αν υπάρχουν και καταχωρούμε κάθε τεμάχιο χωριστά. Οι κουρτίνες θα κρεμαστούν στο ίδιο σημείο από όπου βγήκαν. Το ξεκρέμασμα και το ξανακρέμασμα είναι δωρεάν.

Καθαρίζουμε τις κουρτίνες σας άμεσα με απορρυπαντικά ειδικά για κουρτίνες. Στη συνέχεια γίνονται οι αναγκαίες επιδιορθώσεις, σιδερώνονται και είναι έτοιμες για παράδοση.

Στην περίπτωση καθαρισμού σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων το κατάστημα μας σχεδόν σταματάει οτιδήποτε άλλο και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Η εργασία είναι εγγυημένη, το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό και η ολοκλήρωση του άμεση. Οι μαθητές – σπουδαστές δεν θα μείνουν χωρίς κουρτίνες για περισσότερο από δύο ημέρες ανεξαρτήτως όγκου.

Παρόλα αυτά προτείνουμε η εργασία να γίνεται σε περιπτώσεις που μεσολαβεί κάποια αργία ή και κάποιο Σαββατοκύριακο για να γίνει η εργασία μας με μέτρο και να υπάρχει το περιθώριο για διορθώσεις που απαιτούν λίγο χρόνο παραπάνω.

Similar Posts