Καθαρισμός ειδών catering και γενικά ο καθαρισμός λευκών ειδών εστίασης είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Είναι αδύνατον να γίνει σωστά σε οικιακά πλυντήρια ή με κοινά απορρυπαντικά. Ο συνδυασμός των λεκέδων που βρίσκονται πάνω στα υφάσματα το κάνει πολύ δύσκολο.

Καθαρισμός ειδών catering

Όταν μιλάμε για μια σωστή επιχείρηση catering το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το καλό φαγητό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πολλά πράγματα είναι αυτά που αναδεικνύουν μια εταιρεία τροφοδοσίας. Ένα από αυτά είναι και η καθαριότητα των λινών που χρησιμοποιούνται. Ο επαγγελματίας πρέπει εκτός από την ποιότητα και την γεύση του φαγητού να προσέχει και την σωστή παρουσία του χώρου και των ειδών που περικλείονται μέσα σε αυτόν.

Το κατάστημα μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού. Ο Καθαρισμός ειδών catering είναι μια υπηρεσία που έχουμε μεγάλη εμπειρία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού, πλυντήρια μεγάλου όγκου και την τεχνογνωσία για να φέρουμε σε πέρας παραγγελίες με απαιτήσεις.

Τα τραπεζομάντηλα, οι πετσέτες, τα καλύμματα μια εταιρίας τροφοδοσίας δεν έχουν κοινούς οικιακούς λεκέδες. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για καθαρισμό ειδών εστίασης και είναι πολύ αποτελεσματικά χωρίς χρήση χλωρίου ή καυστικών λευκαντικών που φθείρουν τα λινά και μειώνουν τον χρόνο χρήσης τους. Το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρα τραπεζομάντηλα, ολόλευκα λινά και μαλακά στην υφή υφάσματα. Σε περιπτώσεις ιδιαίτερων λεκέδων όπως κερί, βερνίκια και γράσα υπάρχει άμεσα η δυνατότητα στεγνού καθαρισμού.

Λεύκανση

Για λευκά τραπεζομάντηλα, πετσέτες και άλλα αντικείμενα, προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία λεύκανσης. Εκτός του ότι είναι ειδικό για την αφαίρεση λεκέδων, ένα πρόσθετο λεύκανσης τοποθετείται μέσα στο διάλυμα. Αυτό το πρόσθετο επαναφέρει την λάμψη στα λευκά ρούχα και δίνει στο τραπεζομάντηλο ή την πετσέτα μια φρέσκια εμφάνιση. Επίσης προσθέτει την σωστή καθαρή αίσθηση με την αφαίρεση όλων των ανεπιθύμητων λεκέδων. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η υπηρεσία είναι μη επιθετική. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βλάψει το ύφασμα από τα αγαπημένα σας τραπεζομάντηλα. Για τα τραπεζομάντηλα που είναι σε μεγάλο βαθμό κιτρινισμένα, ή εάν τα λευκά είδη σας απλά δεν λάμπουν όπως συνήθιζαν, να μας ρωτήσετε για αυτή την υπηρεσία!

Μετά τον καθαρισμό τα λευκά σας σιδερώνονται ακόμα και στο χέρι για μια κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τα τραπεζομάντηλα τους κρεμασμένα σε μια ειδική κρεμάστρα ή διπλωμένα σε ναύλον αποθήκευσης. Οι κρεμάστρες μας χρησιμοποιούν μια βάση κυλίνδρου. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το τραπεζομάντηλο σας έρχεται πίσω σε σας τακτοποιημένο χωρίς να πιέζεται. Χωρίς ανεπιθύμητα τσακίσεις.

Αναλαμβάνουμε :

  • Τραπεζομάντηλα, ναπερόν και ροτόντες.
  • Πετσέτες χειρός και κουζίνας,
  • Καλύμματα από καρέκλες και “φούστες” τραπεζιών.
  • Ενδυμασίες σεφ, σερβιτόρων.
  • Υφάσματα διακόσμησης.

Καθαρισμός ειδών catering παράδοση σε όλη την Αττική


Ο Καθαρισμός ειδών catering στο κατάστημα μας ολοκληρώνεται με την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης. Σε όλη την Αττική σε ώρες που σας βολεύουν παραλαμβάνουμε τα είδη προς καθαρισμό. Μετά το τέλος της επεξεργασίας τους παραδίδονται συσκευασμένα έτοιμα για χρήση. Δείτε άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Καθαρισμός ειδών catering και καθαρισμός κουρτινών

Εάν εμπιστευθείτε το κατάστημα μας για τον καθαρισμό κουρτινών και Ρόμαν θα απολαύσετε υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια. Είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό κουρτινών και Ρόμαν. Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας. Το κατάστημα μας αναλαμβάνει το ξεκρέμασμα και την τοποθέτηση των κουρτινών σας φροντίζοντας εκτός από την καθαριότητα, και την άψογη εφαρμογή τους. Διορθώνουμε κουρτίνες ( κόντεμα, μάκρεμα, αλλαγή τρέσας) και επισκευάζουμε Ρόμαν και μηχανισμούς. Ο καθαρισμός κουρτινών είναι πλέον παιχνίδι.

Εάν διαθέτετε επιχείρηση εστίασης και ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες καθαρισμού λινών και ένδυσης επικοινωνήστε μαζί μας. Μία επίσκεψη στο κατάστημα μας θα σας πείσει.

Similar Posts