Το κατάστημα μας ειδικεύεται στον καθαρισμό σε κουρτίνες και Ρόμαν ανεξαρτήτως υλικού ή ποιότητας κατασκευής. Η υπηρεσία όμως που μας ξεχωρίζει από άλλους επαγγελματίες είναι η Επισκευή μηχανισμού Ρόμαν και ο καθαρισμός σε Κουρτίνες με δωρεάν ξεκρέμασμα και κρέμασμα σε όλη την Αθήνα.

Επισκευή μηχανισμού Ρόμαν

Οι κουρτίνες σας είναι πολύ ψηλά, είναι βαριές ή πολύ μεγάλες; Μήπως απλά δεν βρίσκετε χρόνο να τις κατεβάσετε και να τις ξαναφορέσετε; Ή οι κουρτίνες σας εκτός από καθαρισμό χρειάζονται επισκευή σε μηχανισμούς, ράουλα, χούκς ή κουρτινόβεργες;

Το κατάστημα μας βρίσκεται εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Το Σύγχρονο καθαριστήριο mydrycleaners.gr έχει όλα τα μέσα και το έμπειρο προσωπικό για να κάνει την διαδικασία του καθαρισμού σε Κουρτίνες εύκολη και εγγυημένη.

Επισκευή μηχανισμού ρόμαν

Εκτός από τον καθαρισμό και Επισκευή μηχανισμού ρόμαν σε Κουρτίνες με δωρεάν ξεκρέμασμα και κρέμασμα, το κατάστημα μας αναλαμβάνει:

  • Επισκευή & αλλαγή σε τρέσα κουρτίνας
  • Αλλαγή σε χούκς και σε κρικάκια Ρόμαν (Δωρεάν)
  • Αλλαγή σε κορδέλες κατεβασιάς Ρόμαν (Δωρεάν)
  • Αλλαγή σε αλυσίδα χειρισμού
  • Αλλαγή σε χειριστήριο Ρόμαν
  • Αλλαγή σε ράουλα κουρτινόβεργας (Δωρεάν)
  • Επισκευή & αλλαγή κουρτινόβεργας
  • Κόντεμα & στένεμα κουρτίνας
  • Πλήρης επισκευή σε κουρτίνες Ρόμαν

Ένας ειδικός από το προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας. Αρχικά γίνεται μια εκτίμηση του κόστους και οι κουρτίνες θα ξεκρεμαστούν. Στο κατάστημα μας γίνεται το μαρκάρισμα για την αποφυγή λαθών και η προεργασία του καθαρισμού. Αφού καθαριστούν σωστά σύμφωνα με το υλικό και την ποιότητα κατασκευής τους σιδερώνονται και είναι έτοιμες για παράδοση. Οι κουρτίνες παραδίδονται την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει και κρεμιούνται ξανά στην θέση τους. Χωρίς κόπο από μέρους σας.

Οι κουρτίνες και τα Ρόμαν ντύνουν το σπίτι μας και το κάνουν ομορφότερο. Η συντήρηση τους είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσουμε την ποιότητα τους, να αυξήσουμε τον χρόνο ζωής τους και να διατηρήσουμε την υγιεινή του χώρου στον οποίο βρίσκονται. Το Σύγχρονο καθαριστήριο mydrycleaners.gr με τις υπηρεσίες που παρέχουμε για καθαρισμό σε Κουρτίνες με Επισκευή μηχανισμού Ρόμαν κάνει την συντήρηση παιχνίδι.

Μεταποίηση και αγορά κουρτινών

Σε συνεργασία με μεγάλο γνωστό κατάστημα κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων αναλαμβάνουμε την μεταποίηση των κουρτινών και των Ρόμαν ή ακόμα και την αγορά και τοποθέτηση νέων. Με μια επίσκεψη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες υφάσματα και σχέδια για να επιλέξετε την νέα σας κουρτίνα χωρίς κόπο και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η ραφή γίνεται από έμπειρα χέρια , η τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό. Μπορείτε επίσης να μεταποιήσετε την κουρτίνα σας ή να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα με ίδιο ύφασμα αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Καθαρισμός κουρτινών Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

Ο καθαρισμός και Επισκευή μηχανισμού ρόμαν σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων είναι μια ειδική περίπτωση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν πρέπει να είναι μόνο ποιοτικά άριστες άλλα άμεσες και πάνω απ’όλα οικονομικές.

Επισκευή μηχανισμού ρόμαν σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι χώροι που οι κουρτίνες είναι σχεδόν αναγκαίες. Εάν σε ένα σαλόνι σπιτιού λείπει η κουρτίνα για δύο – τρεις ημέρες δεν έγινε και τίποτα. Για το σχολείο όμως και τους μαθητές του, τρεις ημέρες με ήλιο είναι πολλές. Εκτός αυτού η οικονομική κατάσταση ενός σχολείου είναι και λίγο ρευστή. Το κόστος καθαρισμού βαραίνει συνήθως συλλόγους γονέων ή κοινό ταμείο που σίγουρα δεν είναι πλούσιο. Όλα αυτά τα λαμβάνουμε υπόψιν και ενεργούμε αναλόγως.

Στο κατάστημα μας καθαρίζουμε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων τα τελευταία δέκα χρόνια και φροντίζουμε για όλα τα παραπάνω.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και ελέγχουμε την κατάσταση των κουρτινών σας. Η ανάγκη για Επισκευή μηχανισμού ρόμαν είναι εμφανής. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που, από την χρήση, οι κουρτίνες χρειάζονται αλλαγή τρέσας ή άλλες επιδιορθώσεις. Καταγράφουμε ζημιές αν υπάρχουν και καταχωρούμε κάθε τεμάχιο χωριστά. Οι κουρτίνες θα κρεμαστούν στο ίδιο σημείο από όπου βγήκαν. Το ξεκρέμασμα και το ξανακρέμασμα είναι δωρεάν.

Καθαρίζουμε τις κουρτίνες σας άμεσα με απορρυπαντικά ειδικά για κουρτίνες. Στη συνέχεια γίνονται οι αναγκαίες επιδιορθώσεις, σιδερώνονται και είναι έτοιμες για παράδοση.

Στην περίπτωση καθαρισμού και Επισκευή μηχανισμού ρόμαν σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων το κατάστημα μας σχεδόν σταματάει οτιδήποτε άλλο και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Η εργασία είναι εγγυημένη, το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό και η ολοκλήρωση του άμεση. Οι μαθητές – σπουδαστές δεν θα μείνουν χωρίς κουρτίνες για περισσότερο από δύο ημέρες ανεξαρτήτως όγκου.

Παρόλα αυτά προτείνουμε η εργασία να γίνεται σε περιπτώσεις που μεσολαβεί κάποια αργία ή και κάποιο Σαββατοκύριακο για να γίνει η εργασία μας με μέτρο και να υπάρχει το περιθώριο για διορθώσεις που απαιτούν λίγο χρόνο παραπάνω.

Similar Posts