Προσφορές Χαλιών και Μοκετών

Στο Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.

Προσφορά σε Χαλιά και Μοκέτες απο το Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Προσφορές Κουρτινών και Ρόμαν

Ο Καθαρισμός Κουρτινών είναι αναγκαίος. Κουρτίνες Ρόμαν και κάθετες κουρτίνες είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Ως Καθαριστήριο κουρτινών διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία στον καθαρισμό και την συντήρηση τους. Στις προσφορές μας Καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κάθετες ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προσφορά σε Κουρτίνες και Ρόμαν  απο το Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Προσφορές Κουβερτών και Παπλωμάτων

Ο Καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να την παίρνουμε χαλαρά. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Έχουμε Προσφορές σε Κουβέρτες και παπλώματα που πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Προσφορά σε Κουβέρτες και Παπλώματα απο το Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr
Καθαρισμός Ρόμαν Κουρτίνας Τιμή
Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής Τιμή