Το Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα mydrycleaners.gr είναι μια επιχείρηση που φροντίζει τα ρούχα σας και τα ρούχα του σπιτιού σας. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης για τα πολύτιμα ενδύματα σας, τα δερμάτινα είδη, τα λευκά είδη και τις κουρτίνες σας.

Καθαριστήριο ρούχων

Ξεκινήσαμε να λειτουργούμε το 1999 , με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Το καθαρό περιβάλλον, η εξυπηρέτηση, ο σύγχρονος εξοπλισμός είναι τα ατού μας. Διαθέτουμε ποικιλία ξελεκιαστικών για κάθε είδος ύφασμα, ευρωπαϊκά μηχανήματα και σύγχρονες διαδικασίες καθαρισμού. Το Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr σας εγγυάται τον καλύτερο καθαρισμό των ρούχων σας χωρίς οσμές με απαλή υφή και προπάντων χωρίς ανεπιθύμητες ζημιές. Διαθέτουμε χώρο φύλαξης που σας εξασφαλίζει τη σωστή αποθήκευση για κουβέρτες & παπλώματα και δωρεάν αποθήκευση για χαλιά & μοκέτες, μακριά από υγρασία ή εξωτερικούς παράγοντες.

Εκσυγχρονισμός στο Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr


Στο Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα mydrycleaners.gr χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά που δεν προκαλούν φθορά στα ρούχα αφαιρώντας σχεδόν όλους τους λεκέδες. Λευκαντικά που κάνουν τις κουρτίνες και τα τραπεζομάντηλα να λάμπουν. Μαλακτικά που αφήνουν απαλό άρωμα διατηρώντας τη φρεσκάδα τους έως την παράδοσή τους. Το σιδέρωμα γίνεται στο χέρι σχεδόν σε όλα τα ρούχα χαρίζοντας στιλπνότητα και ωραία υφή δίνοντας την καλύτερη δυνατή εμφάνισή τους.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς από άλλους επαγγελματίες σχετικοί με καθαριστήριο ρούχων και συντηρούμε τον εξοπλισμό του καταστήματος για καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Συνεπώς σωστότερο καθαρισμό των ενδυμάτων.

Στο κατάστημα μας οι συναλλαγές γίνονται μόνο με απόδειξη παραλαβής – παράδοσης σε κάθε παραγγελία για πιο εύκολο και σίγουρο εντοπισμό των ειδών σας χωρίς καθυστέρηση. Έχουμε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη για καλύτερη ενημέρωσή για τον καθαρισμό των ενδυμάτων του.

Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα mydrycleaners.gr εξυπηρετεί όλη την Αττική. Κάνουμε παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αττική σε ώρες που σας βολεύουν. Με ένα τηλέφωνο ή ένα ραντεβού βρισκόμαστε στο χώρο σας. Παρέχουμε υπηρεσίες χωρίς κόπο και με την εγγύηση mydrycleaners.gr.

Κουρτίνες Ρόμαν και κάθετες


Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κρεμαστές ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε τις κουρτίνες σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Στο κατάστημα μας θα βρείτε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης όλων των ειδών κουρτίνας. Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Αττική.

Νυφικά


Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς με λογικό κόστος και την εγγύηση mydrycleaners.gr.

Καθαρισμός σε μπότες UGG


Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Αυτό θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Για τον καθαρισμό σε μποότες UGG και υποδήματα εμπιστευθείτε το Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα mydrycleaners.gr

Δερμάτινα μπουφάν


Η εμφάνιση ενός υψηλής ποιότητας δερμάτινου ενδύματος ,σουέτ ή γούνας είναι αξεπέραστη. Συχνά είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα ρούχα μας, και τυπικά τα πρώτα που δείχνουν σημάδια φθοράς. Είτε το ύφος είναι σπορ, casual ή καθημερινό, το κατάστημα μας παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης αναλαμβάνουμε την λίπανση, βαφή και αδιαβροχοποίηση τους για την μέγιστη συντήρηση και την παράταση της ζωής τους για πολλά ακόμα χρόνια.

Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα Βάψιμο ρούχων


Τα ρούχα μας μετά από αρκετή χρήση ή πολλά πλυσίματα εμφανίζουν σημάδια φθοράς. Το χρώμα τους αρχίζει και θαμπώνει, μερικές φορές έντονα, ειδικά σε σημεία επαφής με το δέρμα μας. Εάν η κατάσταση του υφάσματος είναι καλή, η λύση που προτείνεται είναι το βάψιμο ρούχων. Με το βάψιμο ανανεώνεται το χρώμα και επεκτείνεται κατά πολύ η διάρκεια χρήσης του. Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την ντουλάπα σας ; .

Κουβέρτες & Παπλώματα


Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Στο καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα οι προσφορές μας


Το κατάστημα μας δημοσιεύει προσφορές για υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης ενδυμάτων – ειδών σπιτιού και δερμάτινων ειδών. Εδώ μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις στις τιμές τιμοκαταλόγου και εποχικές προσφορές για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο Καθαριστήριο ρούχων Γέρακα mydrycleaners.gr .

Οι τιμές μας


Δείτε τις τιμές μας για τα βασικά είδη ενδυμασίας και είδη σπιτιού. Οι τιμές μας είναι βασισμένες στο κόστος καθαρισμού κάθε είδους καθώς και τον χρόνο επεξεργασίας του. Είδη ενδυμασίας με πρόσθετα αξεσουάρ ή ευαίσθητα μέρη χρεώνονται διαφορετικά και πάντα σε συνεννόηση με το κατάστημα.

Similar Posts