Οι προσφορές μας για κουρτίνες και ρόμαν mydrycleaners.gr

Οι προσφορές ισχύουν για κουρτίνες και ρόμαν και με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

Κουρτίνες και στόρια είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών .Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Στο καθαριστήριο mydrycleaners.gr καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κρεμαστές ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε τις κουρτίνες σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι προσφορές μας για κουβέρτες και παπλώματα mydrycleaners.gr Καθαρισμός παπλωμάτων

Οι προσφορές ισχύουν για παραγγελία από τον ίδιο πελάτη. Δεν ισχύουν για μικτές παραγγελίες.. μόνο κουβέρτες ή μόνο παπλώματα.

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Οι προσφορές μας για καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr

Η προσφορά μας ισχύει και με παραλαβή & παράδοση σε όλη την Αθήνα

 

Έκπτωση 10% σε παραγγελίες χωρίς φύλαξη.

 

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του ταπέτου σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα