Προσφορές για τις υπηρεσίες μας

Οι προσφορές μας για κουρτίνες και ρόμαν

Οι προσφορές ισχύουν για κουρτίνες και Ρόμαν και με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

 

Κουρτίνες και στόρια είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών .Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Στο καθαριστήριο mydrycleaners.gr καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κρεμαστές ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε τις κουρτίνες σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι προσφορές μας για κουβέρτες και παπλώματα Καθαρισμός παπλωμάτων

Οι προσφορές ισχύουν για παραγγελία από τον ίδιο πελάτη. Δεν ισχύουν για μικτές παραγγελίες.. μόνο κουβέρτες ή μόνο παπλώματα.

 

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Οι προσφορές μας για καθαριστήριο χαλιών

Η προσφορά μας ισχύει και με παραλαβή & παράδοση σε όλη την Αθήνα

 

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του ταπέτου σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα

Καθαρισμός σε μπότες UGG νεα προσφορα

Στο κατάστημα καθαρίζουμε Μπότες UGG με παράδοση σε όλη την Ελλάδα .

 

Νέα προσφορά. Οι μπότες UGG έχουν γίνει η μόδα του χειμώνα και όχι μόνο. Είναι βολικές και ζεστές μα και πολύ ελαφριές ώστε να φοριούνται συνεχώς. Από το πρωί στην βόλτα ή στη δουλειά μέχρι και την βραδινή έξοδο. Από τα μικρά παιδιά στο σχολείο μέχρι και ηλικιωμένους στο σπίτι. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι τόσα πολλά και η χρήση τους σχεδόν συνεχής.

Όπου και να βρίσκεστε, όσο μακρυά και να είστε, έχετε κάποιον επαγγελματία κοντά σας για να περιποιηθεί τις μπότες σας. Λοιπόν φορέστε τες, βρέξτε τες, λερώστε τες και βγείτε στο χιόνι και στην λάσπη. Γιατί θα έχετε το Σύγχρονο καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr κοντά σας που καθαρίζουμε Μπότες UGG με Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα