Τα Δερμάτινα ενδύματα ανήκουν στα πολύτιμα κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας. Ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται με συνέπεια σε εξειδικευμένα καθαριστήρια δερμάτινων ειδών. Εμπιστευθείτε τo καθαριστήριο δερμάτινων mydrycleaners.gr.

Επαγγελματική Φροντίδα για Δερμάτινα ενδύματα – Σουέτ και Φυσικά Δέρματα

Τα Δερμάτινα ενδύματα ανήκουν στα πολύτιμα κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας. Ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται με συνέπεια σε εξειδικευμένα καθαριστήρια δερμάτινων ειδών. Εμπιστευθείτε τo καθαριστήριο δερμάτινων mydrycleaners.gr.

Έχετε ένα δερμάτινο σακάκι λερωμένο ή φυλαγμένο στην ντουλάπα; Ένα ζευγάρι μπότες από δέρμα προβάτου που λατρεύατε να τις φοράτε άλλα κάποια στιγμή έγιναν μούσκεμα και απλά δεν φαίνονται το ίδιο; Μια τσάντα που δεν είναι ακριβώς η ίδια από την συνεχή χρήση …;

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και αποκατάστασης σε δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ μπορούν να φέρουν τα κουρασμένα Δερμάτινα ενδύματα πίσω στη ζωή. Η σωστή, εξειδικευμένη φροντίδα των φυσικών δερμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας σε αυτό το ρούχο ή αξεσουάρ. Τακτικά καθαρίζουμε και επαναφέρουμε τα σακάκια, τα παλτά, τα κοστούμια, τις φούστες, τα παντελόνια. Επίσης καθαρίζουμε τα γάντια και τις τσάντες από δέρμα και σουέτ, καθώς και τις μπότες και τα χαλιά από δέρμα προβάτου. Έχουμε ακόμη και μια εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού και αποκατάστασης δερμάτινων μπουφάν μοτοσυκλετών.

Η εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα καθαρισμού Δερμάτινων μπορεί να αφαιρέσει σημάδια και λεκέδες. Μπορεί να αφαιρέσει γρατσουνιές, να επιδιορθώσει, να καθαρίσει και να βουρτσίσει για να επιστρέψει τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην αρχική τους κατάσταση. Παρέχουμε ακόμη μια υπηρεσία αδιαβροχοποίησης για Δερμάτινα .

Χρόνος καθαρισμού για Δερμάτινα ενδύματα

Τα φυσικά δέρματα είναι μοναδικά και ο καθαρισμός και η αποκατάστασή τους είναι μια σύνθετη διαδικασία. Συνήθως θα χρειαστούν περίπου δέκα ημέρες για να επιστρέψουμε τα ενδύματα σας πίσω. Οι χρόνοι όμως μπορεί να ποικίλουν λόγω της πολυπλοκότητας των διαδικασιών που σχετίζονται με τον καθαρισμό του δέρματος. Ο βαθμός ρύπανσης και τυχόν ειδικές απαιτήσεις για αλλαγές ή/και επισκευές μπορεί να επηρεάσει το χρόνο που θα χρειαστεί για την σωστή φροντίδα του αντικειμένου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα όταν παραδώσετε τα Δερμάτινα ενδύματα σας. Αρχική σελίδα.

Προσοχή

Δερμάτινα, σουέτ και γούνινα ενδύματα δεν μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας την τυπική διαδικασία στεγνού καθαρίσματος και δεν μπορούν να πλυθούν. Καθαρίζοντας ένα δερμάτινο ή σουέτ ένδυμα στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα κανονικό απορρυπαντικό αφαιρεί πολλά από τα φυσικά έλαια και τανίνες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές καθώς και αύξηση της ακαμψίας του υλικού. Εάν δεν αντιμετωπίζεται σωστά, ορισμένα από αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα. Πάντοτε να παίρνετε το ρούχο σας σε ένα έμπειρο καθαριστήριο δερμάτινων ειδών. Χρησιμοποιούμε μοναδικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση του, το φινίρισμα, το χρώμα του και την απαλή αίσθηση του.

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας

Το κατάστημα μας προσφέρει δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα με παραλαβή των πολύτιμων ενδυμάτων σας από το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας. Αυτή η υπηρεσία στοχεύει να σας διευκολύνει να καθαρίσετε και να αποκαταστήσετε τα ενδύματά σας. Κάντε σήμερα την παραγγελία για καθαρισμό σε σουέτ και Δερμάτινα ενδύματα.

Similar Posts