Ο Καθαρισμός σε κουρτίνες και Ρόμαν είναι μια αγγαρεία που εμφανίζεται συνήθως δύο φορές τον χρόνο, όπως τώρα. Έφτασε η Άνοιξη και σε κάθε σπίτι θα αρχίσουν δουλειές. Θα ανεβάσουμε τα χειμερινά, θα κατεβάσουμε τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά. Θα σηκώσουμε χαλιά και θα μαζέψουμε κουβέρτες και παπλώματα. Δουλειές κουραστικές άλλα απαραίτητες.

Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση Κουρτινων στο 215 5019529

Ξεκρέμασμα και Τοποθέτηση Κουρτινών και Ρόμαν

Επισκευή σε Μηχανισμούς Κουρτινών και Ρόμαν όλων των Τύπων

Καθαρισμός σε κουρτίνες

Μέσα στις αγγαρείες αυτές είναι και ο Καθαρισμός σε κουρτίνες . Μερικά σπίτια διατηρούν τις ίδιες κουρτίνες όλο τον χρόνο. Άλλα σπίτια έχουν τις καλοκαιρινές και τις χειμωνιάτικες κουρτίνες και αλλάζουν με την εποχή. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε ο καθαρισμός κουρτινών είναι απαραίτητος.

Οι κουρτίνες σας εκτός από αξεσουάρ καλλωπισμού είναι και μέσο φιλτραρίσματος του αέρα μέσα στο χώρο που βρίσκονται. Με τον καιρό συσσωρεύονται στερεά υλικά στο ύφασμα της κουρτίνας που επηρεάζουν αρνητικά την ατμόσφαιρα. Σκόνη, καπνός από τζάκι ή τσιγάρο, καυσαέριο και γύρη είναι τα οι σημαντικότεροι αέριοι ρυπαντές της κουρτίνας σας. Καθαρισμός Ρόμαν Κουρτινών & επισκευή

Ο Καθαρισμός σε κουρτίνες πριν την φύλαξη

Εάν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας καλό θα ήταν να τις φρεσκάρετε όσο μπορείτε. Μία φορά τον χρόνο πρέπει να καθαρίζονται ή να πλένονται και να ξανά κρέμονται ή να φυλάσσονται. Ένα ελαφρύ πλύσιμο πριν από την φύλαξη τους είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε. Λεκέδες και καυσαέρια που παραμένουν πάνω στα υφάσματα για καιρό, επιδεινώνουν την κατάσταση τους και δυσκολεύουν τον μετέπειτα σωστό καθαρισμό. Έτσι θα είστε σίγουροι πως μόλις τις χρειαστείτε ξανά για να ντύσετε να παράθυρα σας, οι κουρτίνες σας θα είναι καθαρές.

Ο Καθαρισμός σε κουρτίνες είναι εύκολος για εμάς

Εάν εμπιστευθείτε το κατάστημα μας για τον καθαρισμό κουρτινών και Ρόμαν θα απολαύσετε υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια. Είμαστε ειδικοί στον Καθαρισμός σε κουρτίνες και Ρόμαν. Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας. Το κατάστημα μας αναλαμβάνει το ξεκρέμασμα και την τοποθέτηση των κουρτινών σας φροντίζοντας εκτός από την καθαριότητα, και την άψογη εφαρμογή τους. Διορθώνουμε κουρτίνες ( κόντεμα, μάκρεμα, αλλαγή τρέσας) και επισκευάζουμε μηχανισμούς Ρόμαν. Ο καθαρισμός κουρτινών είναι πλέον παιχνίδι.

Οι κουρτίνες δίνουν ομορφιά στο σπίτι μας και φροντίζουν για την υγεία μας διαφυλάσσοντας την σκόνη και το φως μακριά. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να καθαριστούν ή ακόμα και να αφαιρεθούν για να γίνει η σωστή συντήρηση τους. Το κατάστημα μας φροντίζει ώστε αυτή η αναγκαία εργασία να γίνεται εύκολα και οικονομικά. Καθαριστήριο για κουρτίνες και ρόμαν

Εμπιστευθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr για να γίνει σωστά και εύκολα ο Καθαρισμός σε κουρτίνες και Ρόμαν.

Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

Ο καθαρισμός σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων είναι μια ειδική περίπτωση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν πρέπει να είναι μόνο ποιοτικά άριστες άλλα άμεσες και πάνω απ’ όλα οικονομικές.

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι χώροι που οι κουρτίνες είναι σχεδόν αναγκαίες. Άν σε ένα σαλόνι σπιτιού λείπει η κουρτίνα για δύο – τρεις ημέρες δεν έγινε και τίποτα. Για το σχολείο όμως και τους μαθητές του, τρεις ημέρες με ήλιο είναι πολλές. Εκτός αυτού η οικονομική κατάσταση ενός σχολείου είναι και λίγο ρευστή. Το κόστος καθαρισμού βαραίνει συνήθως συλλόγους γονέων ή κοινό ταμείο που σίγουρα δεν είναι πλούσιο. Όλα αυτά τα λαμβάνουμε υπόψιν και ενεργούμε αναλόγως.

Στο κατάστημα μας καθαρίζουμε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων τα τελευταία δέκα χρόνια και φροντίζουμε για όλα τα παραπάνω.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και ελέγχουμε την κατάσταση των κουρτινών σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που, από την χρήση, οι κουρτίνες χρειάζονται αλλαγή τρέσας ή άλλες επιδιορθώσεις. Καταγράφουμε ζημιές αν υπάρχουν και καταχωρούμε κάθε τεμάχιο χωριστά. Οι κουρτίνες θα κρεμαστούν στο ίδιο σημείο από όπου βγήκαν. Το ξεκρέμασμα και το ξανακρέμασμα είναι δωρεάν.

Ο Καθαρισμός σε σε κουρτίνες γίνεται άμεσα με απορρυπαντικά ειδικά για κουρτίνες. Στη συνέχεια γίνονται οι αναγκαίες επιδιορθώσεις, σιδερώνονται και είναι έτοιμες για παράδοση.

Στην περίπτωση καθαρισμού σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων το κατάστημα μας σχεδόν σταματάει οτιδήποτε άλλο και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Η εργασία είναι εγγυημένη, το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό και η ολοκλήρωση του άμεση. Οι μαθητές – σπουδαστές δεν θα μείνουν χωρίς κουρτίνες για περισσότερο από δύο ημέρες ανεξαρτήτως όγκου.

Παρόλα αυτά προτείνουμε η εργασία να γίνεται σε περιπτώσεις που μεσολαβεί κάποια αργία ή και κάποιο Σαββατοκύριακο για να γίνει η εργασία μας με μέτρο και να υπάρχει το περιθώριο για διορθώσεις που απαιτούν λίγο χρόνο παραπάνω.

Similar Posts