Το κατάστημα μας εξειδικεύεται στη Βαφή ρούχων. Τα καινούριο σας παντελόνι έχει αρχίσει να ξεβάφει μετά από μόλις δύο μήνες χρήσης; Μήπως το καινούριο σας μπλουζάκι έχει αρχίσει να ξεθωριάζει ακόμα δεν το αγοράσετε; Δεν φταίτε εσείς. Η διαδικασία επεξεργασίας των υφασμάτων από τα εργοστάσια παραγωγής έχει αλλάξει.. προς το πιο οικολογικό.

Βαφή ρούχων

Κάποτε τα εργοστάσια βάφανε τα υφάσματα με τοξικές βαφές και πολλά άλατα. Μετά πλένονταν με πολύ νερό και με χρήση αντιδραστηρίων για να απαλλαχτούν από τα χημικά κατάλοιπα που παρέμεναν στο υλικό. Έτσι τα χρώματα ήταν σταθερά και έντονα για πολύ καιρό και για πολλή χρήση. Οι καιροί όμως άλλαξαν και περάσαμε – ευτυχώς – σε μια διαδικασία πιο ήπια και με λιγότερα χημικά. Τα υφάσματα που φοράμε βάφονται πλέον πιο υγιεινά, με λιγότερα τοξικά και με λιγότερη χρήση νερού. Άλλα είναι λίγο πιο ασταθή. Με τον ιδρώτα, με τα καλλυντικά ακόμα και με την έντονη χρήση στον ήλιο ή την βροχή το ύφασμα φθείρεται και το χρώμα χάνει την σταθερότητα του. Εκεί επεμβαίνουμε εμείς.

Επιλέξτε το χρώμα σας

Αναλαμβάνουμε βαφές σε ενδύματα βαμβακερά με πολύ καλά αποτελέσματα και σε ενδύματα με σύνθεση έως 20% πολυέστερ. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητα τους. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ασφαλής και μπορούμε να εγγυηθούμε για το σωστό αποτέλεσμα στην Βαφή ρούχων.

Συνήθως επιλέγουμε χρώματα που είναι δοκιμασμένα και ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως παρά την άποψη του πελάτη σχετικά με την επιλογή του χρώματος, εμείς θα προτείνουμε χρώμα που έχει ήδη λειτουργήσει σε παρόμοιο ύφασμα ή ίδιας ποιότητας υλικό. Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

  • Blue Black
  • Μαύρο
  • Γκρενά (Μπορντό)
  • Καφέ σκούρο
  • Navy Blue
  • Λαδί
  • Γκρι σκούρο (Ανθρακί)

Βαφή ρούχων διαδικασία

Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι σωστό και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε βαφές που ξέρουμε πως θα είναι σταθερές και δεν θα φθαρούν με το χρόνο. Κατά την διαδικασία το ένδυμα καθαρίζεται και πλένεται. Στη συνέχεια βάφεται και επεξεργάζεται για την σταθεροποίηση της βαφής. Στη συνέχεια καθαρίζεται ξανά και πλένεται ξανά. Αυτό συμβαίνει για να είμαστε εμείς πρώτα σίγουροι πως η εργασία που έγινε είχε αποτέλεσμα και δεν θα υπάρχει κάποιο μάτωμα ( ναι έτσι λέγεται) όταν κάποια στιγμή αποφασίσετε να πλύνετε το βαμμένο ρούχο ή να το πάτε σε καθαριστήριο. Οι βαφές μας είναι σταθερές και φροντίζουμε εμείς για αυτό. Βάψιμο Ρούχων

Η Βαφή ρούχων γίνεται σε περιπτώσεις που το ένδυμα είναι φθαρμένο από τον χρόνο ή τα πλυσίματα. Εάν το ύφασμα έχει σημεία φθοράς από καυστικό υλικό ή χλώριο, η μόνη βαφή που μπορεί να γίνει είναι το χρώμα Μαύρο. Αυτό γιατί έχει μεγάλη καλυπτικότητα και σβήνει διχρωμίες και ζημιές. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως σε περίπτωση ανανέωσης στο χρώμα του ρούχου, η βαφή πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα τόνο πιο σκούρα. Το γκρι ίσως πρέπει να γίνει μαύρο, το μπεζ ίσως πρέπει να γίνει καφέ, το μπλε πρέπει να γίνει blue black. Το αποτέλεσμα μετράει.

Βάψιμο Barbour και Ανανέωση Χρώματος

Το κατάστημα μας εκτός από την Βαφή ρούχων προσφέρει την μοναδική υπηρεσία της ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος του Barbour σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές βαφής υφασμάτων και σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το χρώμα του πολύτιμου μπουφάν σας ή ακόμα και να το αλλάξετε.. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ασφαλής και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Δέν αναλαμβάνουμε Βάψιμο Barbour με ζημιές, φθορές μέχρι να διορθωθούν και να γίνουν ασφαλή για την μετέπειτα επεξεργασία

Η Υπηρεσία ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος είναι χρονοβόρα και συνδυάζεται πάντα με τον πλήρη καθαρισμό και κέρωμα του Barbour. Οπότε να είστε έτοιμοι για αναμονή περίπου δύο (2) εβδομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Βάψιμο Barbour Τιμή

Το τελικό κόστος Καθαρισμός – Βάψιμο – Κέρωμα είναι στα 90€. Το ποσό δεν είναι μεγάλο αν σκεφτείτε πως θα παραλάβετε ένα ανανεωμένο wax jacket.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού και δεν βρίσκετε ανταπόκριση επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση :

mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344  τηλ: 215 5019529

μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε

Similar Posts