Κουρτίνες και Ρόμαν καθαρισμός και συντήρηση

Κουρτίνες και Ρόμαν καθαρισμός και συντήρηση

 

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τις Κουρτίνες και τις Ρόμαν του σπιτιού σας και έχετε πελαγώσει. Άραγε πόση ώρα θα σας πάρει για να τις κατεβάσετε και πόσο εύκολο είναι; Στο πλυντήριο χωράνε ή μήπως στριμωχτούν και χαλάσουν.. εκτός εάν χαλάσει το πλυντήριο πρώτο. Στο κάτω κάτω έχετε σύγχρονο πλυντήριο με ειδικό πρόγραμμα για κουρτίνες. Οι κουρτίνες σας επιτρέπεται να πλυθούν ή θα χρειαστεί αργότερα να αγοράσετε καινούριες; Και ποιο απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσετε.. αυτό για τα ρούχα;

Κουρτίνες και ρόμαν Επισκευή μηχανισμού ρόμαν καθαρισμός κουρτινών ρόμαν

Πόσα θα δίνατε για να απαλλαγείτε από το καθάρισμα των κουρτινών σας;

 

Εντάξει λοιπόν και τα καταφέρατε να τις πλύνετε καλά.. στέγνωσαν και τώρα σιδέρωμα. Μια απλή κουρτίνα σε λογικό πλάτος είναι σχετικά εύκολη μα.. πόση ώρα θα χρειαστείτε και πώς θα καταφέρετε να σιδερώσετε κάποια μεγάλη ή κάποια βαριά κουρτίνα. Από την μια σιδερώνει και από την άλλη τσαλακώνει ξανά. Η μόδα με τις τσαλακωμένες κουρτίνες έχει περάσει και καλύτερα να μην ξαναγυρίσει.

Το κρέμασμα, μετά από όλα αυτά, είναι το εύκολο κομμάτι. Αρκεί βέβαια να είναι σε καλή κατάσταση ο σιδηρόδρομος που κρατάει την κουρτίνα. Τα πλαστικά εξαρτήματα – κρικάκια ή ράουλα – με τον καιρό πολύμερίζονται και σπάνε. Χρειάζονται αλλαγή όπως και τα γατζάκια – χουκς – για να μπορεί η κουρτίνα σας να κινείται άνετα και να κρέμεται ασφαλώς. Εάν η κουρτίνα σας είναι αυλαία και κινείται με κορδόνι πρέπει να το ελέγξετε και αυτό.

Σκεφτείτε λίγο.. πόσα θα δίνατε για να απαλλαγείτε από το καθάρισμα των κουρτινών σας;

Η λύση για τον καθαρισμό σε Κουρτίνες και Ρόμαν

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό και την συντήρηση κουρτινών και Ρόμαν. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα υφάσματα και εγγυόμαστε τον ασφαλή καθαρισμό τους. Μέσα στις υπηρεσίες αυτές συμπεριλαμβάνονται η συντήρηση και η επισκευή των μηχανισμών για κουρτίνες και Ρόμαν. Οι κουρτίνες δίνουν ομορφιά στο σπίτι μας και φροντίζουν για την υγεία μας κρατώντας την σκόνη και το φως μακρυά. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να καθαριστούν ή ακόμα και να αφαιρεθούν για να γίνει η σωστή συντήρηση τους. Το κατάστημα μας φροντίζει ώστε αυτή η αναγκαία εργασία να γίνεται εύκολα και οικονομικά.

 

Οι υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

  • Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.
  • Ξεκρέμασμα και τοποθέτηση των κουρτινών σας από εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Στεγνό καθάρισμα ή υγρό καθάρισμα ανάλογα με το ύφασμα ή την επιφάνεια και το είδος του λερώματος.
  • Απλό σιδέρωμα ή με κολλάρισμα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  • Καθαρισμός και συντήρηση του μηχανισμού κουρτίνες και Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες.
  • Επισκευή του μηχανισμού σε Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες σε περίπτωση δυσλειτουργίας.
  • Αλλαγή σε κουρτινόξυλα και αξεσουάρ ( γατζάκια, θυλάκια κλπ ).
  • Συσκευασία για φύλαξη μετά το καθάρισμα ( σε ναύλον συσκευασία ).
  • Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας για μικρό χρονικό διάστημα

 

Εμπιστευθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr για τον σωστό και εύκολο καθαρισμό των κουρτινών σας και χαλαρώστε.