Ο Καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να την παίρνουμε χαλαρά. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Στο καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Καθαρισμός Παπλωμάτων Καθαρισμός Κουβερτών

Καθαριστήριο Πάπλωμα Τιμή

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας πλένονται μεμονωμένα σε ατομικά πλυντήρια με απορρυπαντικά και μαλακτικά ανάλογα με το είδος του υφάσματος και της γέμισης τους. Έτσι δεν χρεώνουμε διαφορετικά το διπλό ή το μονό και δεν κοιτάμε αν είναι πουπουλένιο ή ακρυλικό. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού του παπλώματος είναι 15€ ανά τεμάχιο. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού της κουβέρτας είναι 10€ ανά τεμάχιο.

Βιο – Καθαρισμός σε όλα μας τα είδη


Ακολουθούμε πιστά τους υγειονομικούς κανόνες και κάνουμε βίο-καθαρισμό σε όλα τα είδη που παραλαμβάνουμε. Έτσι λοιπόν :

  • Άμεσα εκθέτουμε τα ρούχα σας σε θερμοκρασία αέρα 90 βαθμών Κελσίου για 5 λεπτά (ασφαλής διαδικασία για κάθε ρούχο)
  • Καθαρίζουμε με σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού κλειστού κυκλώματος με διαλύτη PERC που εξαλείφει οτιδήποτε βιολογικό
  • Πλένουμε με απορρυπαντικά με εξουδετερωτικούς παράγοντες. Φροντίζουμε για την υγιεινή της επιχείρησης μας την υγεία μας και την υγεία των πελατών μας

Καθαρισμός παπλωμάτων

Οι περισσότεροι από εμάς πλένουμε τα σεντόνια και τις κουβέρτες αρκετά συχνά. Άλλα πράγματα όμως; Παπλώματα, καλύμματα και μαξιλάρια συχνά δεν χωράνε στα οικιακά πλυντήρια ή είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο. Το κατάστημα μας γνωρίζει τους καλύτερους τρόπους για τον καθαρισμό αυτών των ειδών. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι φρέσκα, καθαρά, και θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό.

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο Καθαρισμός κουβερτών & παπλωμάτων γίνεται μεμονωμένα σε αυτόματα πλυντήρια μεγάλου όγκου και σε ειδικά προγράμματα. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα για τον καθαρισμό αυτών των ειδών και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Τα μαλακτικά που χρησιμοποιούμε περιέχουν μαλακτικές ουσίες και δεν είναι απλά αρώματα. Μετά το πλύσιμο η κουβέρτα και το πάπλωμα είναι απαλά με άρωμα φρεσκάδας.

Σε μερικές περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με λεκέδες σκληρούς όπως μελάνι ή αίμα, χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά που δεν φθείρουν το ύφασμα και δεν καταστρέφουν το χρώμα. Πολλές φορές βέβαια είναι αδύνατον μερικοί λεκέδες να βγουν τελείως. Παίζει μεγάλο ρόλο η αντοχή του υφάσματος στην επεξεργασία και το χρονικό διάστημα που ο λεκές βρίσκεται πάνω σε αυτό. Μετά το καθάρισμα συσκευάζονται και φυλάσσονται σε χώρο αποθήκευσης φτιαγμένο μόνο για κουβέρτες και παπλώματα.

Πώς πλένεται το πάπλωμα στο σπίτι

Αν αποφασίσετε να πλύνετε τα παπλώματα σας στο σπίτι, φροντίστε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού. Μην τα στριμώξετε στον κάδο και μην τα βάλετε στο στεγνωτήριο. Η γέμιση μπορεί να συρρικνωθεί ή να γίνουν συσπειρωμένα και άνισα. Αν το στέγνωμα σε ανοιχτό χώρο δεν είναι επιλογή, ειδικά σε βροχερό ή κρύο καιρό, να τα μεταφέρετε σε ένα καθαριστήριο για έναν λεπτομερή καθαρισμό και στέγνωμα. Συνήθως η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί έως τρεις ημέρες, αντικαταστήστε το με κάτι άλλο. Ένα κάλυμμα ή πάπλωμα πρέπει να πλένεται προσεκτικά και ανάλογα με την γέμιση του. Καθαρισμός Παπλώματος στο σπίτι

Πάντα να ελέγχετε τις ετικέτες με προσοχή για να ξέρετε τι συνιστά ο κατασκευαστής. Εάν η ετικέτα έχει σβήσει ή αν ποτέ δεν είχε, παραδώστε το σε καθαριστήριο. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε το πάπλωμα σας χωρίς λόγο. Το κόστος δεν είναι και τόσο μεγάλο. Αρχική σελίδα

Προσοχή

Ξοδεύουμε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι τα παπλώματα μας συλλέγουν περισσότερα λιπαρά, ακαθαρσίες ή πιτυρίδα από ότι φαντάζεστε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τα παπλώματα όσο πιο καθαρά μπορείτε. Ο Καθαρισμός παπλωμάτων να γίνεται τα τουλάχιστον δύο φορές κατά την διάρκεια του χειμώνα. Εάν χρησιμοποιείτε θήκη φροντίστε να την πλένετε συχνά. Ο συχνός καθαρισμός βελτιώνει την υγιεινή του χώρου και την ποιότητα του ύπνου σας. Τα παπλώματα και οι κουβέρτες δεν είναι φθηνά. Εμπιστευθείτε τα στο κατάστημα μας αντί να διακινδυνεύσετε τη διάρκεια ζωής τους πλένοντας τα σε οικιακό πλυντήριο, με λάθος απορρυπαντικά και χημικά προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Καθαρίζετε το πάπλωμα και την κουβέρτα σας όσο πιο συχνά μπορείτε. Σε αντίθετη περίπτωση χρησιμοποιήστε θήκη και πλένετε τη συχνά.
  • Μην φυλάξετε λερωμένα κουβέρτες και παπλώματα. Όσο πιο σύντομα το καθαρίσετε τόσο καλύτερο και σωστότερο το αποτέλεσμα.
  • Μην δοκιμάστε να το πλύνετε μόνοι αν το πλυντήριο σας δεν είναι αρκετά μεγάλο. Θα χαλάσετε το πάπλωμα ή το πλυντήριο σας.
  • Αν όντως έχετε μεγάλο πλυντήριο χρησιμοποιήστε υγρό απορρυπαντικό και ξεβγάλετε διπλά. Μην υπερβάλλετε με το μαλακτικό, θα το αναπνεύσετε αργότερα.