Οι Υπηρεσίες μας είναι μελετημένες για να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες της εποχής. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και εμπειρία ετών ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση σας. Οι εργασίες γίνονται όλες εντός του καταστήματος μας για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια των ενδυμάτων.

Στεγνό καθάρισμα

Κάθε ρούχο σας λαμβάνει προσωπική φροντίδα και προσοχή καθ’ ‘όλη τη διαδικασία του καθαρισμού. Επιθεωρούμε τα ενδύματα για να εξασφαλιστεί η ορθή προετοιμασία και κατάταξη για τον καθαρισμό. Γίνεται επαγγελματικό ξελέκιασμα, στεγνό καθάρισμα, υγρό καθάρισμα ή στο χέρι όπως αρμόζει, σιδέρωμα ακόμα και στο χέρι για το φινίρισμα. Γίνονται ακόμα και οι απαραίτητες επισκευές ελάσσονος σημασίας. Αρχική Σελίδα

Υπηρεσίες στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Υπηρεσίες Wet clean

Εκτός από τις υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα για υγρό καθάρισμα. Το υγρό καθάρισμα βοηθά στην απαλλαγή από οσμές όπως ιδρώτα και καλλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία καθαρισμού που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, γίνονται υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία.

Στεγνοκαθαριστήριο Καθαριστήριο Ρούχων Πουκάμισα

Καθαρισμός Barbour

Καθαρισμός Barbour. Η ομορφιά των Wax Jacket , όπως ένα παραδοσιακό Barbour, είναι ότι θα διαρκέσει για χρόνια εάν καθαρίζονται από επαγγελματίες και γίνεται επανεφαρμογή κεριού σε τακτική βάση. Το κατάστημα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, κερώματος και βαψίματος για κάθε μάρκα και στυλ μπουφάν. Η γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση μας υπόσχεται να κρατάει το σακάκι σας εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το πόσο υγρός και κρύος είναι ο καιρός.

Καθαρισμός Barbour Κέρωμα Barbour

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα

Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Καθαρισμός Νυφικων

Καθαρισμός Δερμάτινων ειδών

Προστατεύστε την επένδυση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού μας. Από τον καθαρισμό και την βαφή μέχρι την αποκατάσταση του δερμάτινου σας με επισκευές και μεταποιήσεις. Άν το δερμάτινο μπουφάν σας φαίνεται ταλαιπωρημένο και φθαρμένο μην απελπίζεστε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να φροντίσουμε να παραταθεί η διάρκεια ζωής των πολύτιμων αυτών ειδών ενδυμασίας.

Καθαριστήριο Δερμάτινων

Καθαρισμός UGG

Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε ειδικά απορρυπαντικά αποκλειστικά για δερμάτινα υποδήματα. Οι μπότες σας καθαρίζονται σε σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας ιδιαίτερες τεχνικές που βοηθούν στην φυσικότητα του δέρματος.

Καθαρισμός UGG

Βάψιμο Ρούχων

Υπηρεσίες βαφής. Βάφουμε ενδύματα στο χρώμα τους και σε χρώμα πιο σκούρο από το φυσικό τους ακόμα και σε ακρυλικά υφάσματα. Με επιλογές ανάμεσα σε μαύρο-καφέ-μπλε-κόκκινο-πράσινο-γκρενά-ρουά-λαδί-blue/black.. και άλλα μπορείτε να ξαναδείτε το ρούχο σας καινούριο ή και να του δώσετε νέο στιλ για τη συνέχεια.

Υπηρεσίες Βάψιμο ρούχων στο Καθαριστήριο

Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων

Σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας μπορείτε να κάνετε και τις όποιες επιδιορθώσεις χρειάζεται. Κουμπιά, φερμουάρ και μικροζημιές διορθώνονται άμεσα. Συνεργαζόμαστε με μοδίστρες, ράφτες και επαγγελματίες, για κάθε άλλη ειδική επιδιόρθωση χρειαστείτε. Οι Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν στένεμα, κόντεμα, μαντάρισμα κ.α.

Υπηρεσίες Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων

Καθαρισμός Κουρτινών και Λευκών ειδών

Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα και κουρτίνες.Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν άλλο χρώμα και υφή και οι κουρτίνες σας θα μοιάζουν σας καινούριες. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε δωρεάν.

Καθαρισμός Κουρτινών Καθαρισμός Ρόμαν

Καθαρισμός Σαλονιών και Καλυμμάτων

Τα καλύμματα του σαλονιού σας χρειάζονται διαφορετική μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να χειριστούμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας όπως του αρμόζει και σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες αφαίρεσης και επανατοποθέτησης τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα.

Υπηρεσίες Καθαρισμός Σαλονιών και Καλυμμάτων

Καθαρισμός Παπλωμάτων και Κουβερτών

Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά, χωρίς χημικά κατάλοιπα. πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά..Συσκευάζονται και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Στις Υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και δυνατότητα φύλαξης.

Καθαρισμός Παπλωμάτων Καθαρισμός Κουβερτών

Καθαρισμός Χαλιών και Μοκετών

Στο Καθαριστήριο χαλιών  mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο.  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.

Καθαριστήριο Χαλιών Υπηρεσίες

Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός σε ρούχα και γενικά σε είδη ενδυμασίας στο κατάστημα μας είναι αυτονόητος. Τα ρούχα που παραλαβάνουμε προς καθαρισμό πλένονται σε σύγχρονα μηχανήματα με την χρήση διαλύτη τετραχλωραιθυλένιου (PERC). Το χλώριο που περιέχει ο διαλύτης εξουδετερώνει οτιδήποτε έχει σχέση με μικρόβιο, βακτήριο και ιούς. Στη συνέχεια τα ρούχα σας σιδερώνονται με ξηρό ατμό αποστειρώνοντας το ύφασμα εντελώς. Η Υπηρεσία του Βιο – καθαρισμού είναι αυτονόητη. Με το σπίτι όμως τι κάνουμε; Πώς θα καθαρίσουμε βιολογικά τις κουρτίνες και το σαλόνι μας; Το σημαντικότερο όλων… το στρώμα μας.

Καθαριστήριο Χαλιών Υπηρεσίες

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529