Το Στεγνοκαθαριστήριο mydrycleaners.gr προσφέρει Παραλαβή και Παράδοση στο χώρο σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Το κατάστημα μας ειδικεύεται στην περιποίηση ειδών ενδυμασίας και ειδών σπιτιού τα τελευταία 20 χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε όλα τα υφάσματα, ιδιαίτερα στα μεταξωτά και στα μάλλινα. Χρησιμοποιώντας τους πιο ασφαλείς διαλύτες. Εξασφαλίζουμε τις ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες μας. Στο κατάστημα μας μπορείτε να εμπιστευθείτε οποιοδήποτε ένδυμα. Απλά καθημερινά κουστούμια, μάλλινα παλτό και μεταξωτά πουκάμισα, βραδινά και υψηλής ραπτικής φορέματα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση ότι θα λάβετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Στεγνοκαθαριστήριο Καθαριστήριο Ρούχων Κουστούμια

Όχι μόνο Στεγνοκαθαριστήριο Ρούχων

Καθαριστήριο Ρούχων Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών

Καθαριστήριο Δερμάτινων

Η εμφάνιση ενός υψηλής ποιότητας δερμάτινου ενδύματος ,σουέτ ή γούνας είναι αξεπέραστη. Ανήκουν στα πιο πολύτιμα ρούχα μας, και τυπικά τα πρώτα που δείχνουν σημάδια φθοράς. Το καθαριστήριο μας παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης αναλαμβάνουμε την λίπανση, βαφή και αδιαβροχοποίηση τους για την μέγιστη παράταση της ζωής τους για πολλά χρόνια.

Καθαριστήριο Ρούχων Καθαρισμός Barbour

Barbour

Η ομορφιά των Wax Jacket , όπως ένα παραδοσιακό Barbour, είναι ότι θα διαρκέσει για χρόνια. Ειδικά εάν καθαρίζονται από επαγγελματίες και γίνεται επανεφαρμογή κεριού σε τακτική βάση. Στο κατάστημα μας προσφέρουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση και βοηθάμε να διατηρηθεί το σακάκι σας εξαιρετικό, ανεξάρτητα από υγρό και κρύο καιρό. Έχετε ένα καθαριστήριο κοντά σας.

Καθαριστήριο Ρούχων Καθαρισμός σε Μπότες UGG

Μπότες UGG

Οι μπότες UGG από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Αυτό θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Εμπιστευθείτε το Στεγνοκαθαριστήριο mydrycleaners.gr.

Καθαρισμός Κουρτινών Καθαρισμός Ρόμαν στο Καθαριστήριο ρούχων Στεγνοκαθαριστήριο

Καθαριστήριο Κουρτινών

Κουρτίνες Ρόμαν και κάθετες κουρτίνες είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών. Καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Κάθετες ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον χρέωση.

Καθαριστήριο Ρούχων Καθαρισμός Νυφικών

Νυφικά

Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση. Στο καθαριστήριο μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς σε λογικό κόστος.

Καθαριστήριο Ρούχων Καθαρισμός Παπλωμάτων και Κουβερτών

Παπλώματα και Κουβέρτες

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν. Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα ή μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον συσκευασία και παραδίδονται έτοιμα προς χρήση ή φύλαξη.

Καθαρισμός Μπουφάν Μηχανής στο Καθαριστήριο Ρούχων

Μπουφάν Μηχανής

Ο Καθαρισμός μπουφάν μηχανής δεν τυγχάνει της ίδιας επεξεργασίας με τα κοινά μπουφάν. Φροντίζουμε για τον σωστό καθαρισμό και την συντήρηση του μπουφάν μηχανής. Είτε πρόκειται για κλασικό μαύρο, είτε για έγχρωμο αγωνιστικό το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ένα καθαρό και μαλακό μπουφάν μηχανής έτοιμο να ταξιδέψει μαζί σας παντού προσφέροντας την προστασία που χρειάζεστε. Έχετε ένα Στεγνοκαθαριστήριο κοντά σας.

Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων Καθαριστήριο ρούχων Στεγνοκαθαριστήριο

Μεταποιήσεις

Επιδιορθώστε και μεταποιήστε τα πολύτιμα ενδύματα σας. Χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα μπορείτε να κάνετε και τις όποιες επιδιορθώσεις χρειάζεστε. Το καθαριστήριο μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση ή μεταποίηση των ειδών σας. Συνεργαζόμαστε με μοδίστρες, ράφτες και επαγγελματίες, για κάθε άλλη ειδική επιδιόρθωση χρειαστείτε. Γίνονται επιδιορθώσεις σε είδη ενδυμασίας, δερμάτινα είδη, κουρτίνες και καλύμματα.

Καθαριστήριο Ρούχων Βάψιμο Ρούχων

Βάψιμο Ρούχων

Τα ρούχα μας μετά από αρκετή χρήση ή πολλά πλυσίματα εμφανίζουν σημάδια φθοράς. Το χρώμα τους αρχίζει και θαμπώνει, μερικές φορές έντονα, ειδικά σε σημεία επαφής με το δέρμα μας. Εάν η κατάσταση του υφάσματος είναι καλή, η λύση που προτείνεται είναι το βάψιμο τους σε καθαριστήριο. Με το βάψιμο ανανεώνεται το χρώμα και επεκτείνεται κατά πολύ η διάρκεια χρήσης του. Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την ντουλάπα σας ;

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Υπηρεσίες από τα Καθαριστήρια μας

Στεγνό καθάρισμα

Το κατάστημα μας προσφέρει πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας. Τα ρούχα σας καθαρίζονται σε στεγνό καθάρισμα για να απομακρυνθούν τυχόν λιπαρά ή λεκέδες. Η διαδικασία του στεγνού είναι άοσμη, αφήνοντας το ρούχο σας καθαρό και φρέσκο. Διαθέτουμε σύγχρονα Στεγνοκαθαριστήρια. Ακολουθούμε τις διεθνείς οδηγίες όσον αφορά την επεξεργασία υφασμάτων και ανακυκλώνουμε συνεχώς τον διαλύτη που χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά εισαγωγής πολύ αποτελεσματικά για κάθε είδος λεκέ. Φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό ρούχο απαλλαγμένο από οσμές και λεκέδες.

Θυμάστε πως ήταν το κουστούμι σας όταν το αγοράσατε ; Απαλό, άοσμο, σιδερωμένο.. θέλετε να το ξαναδείτε έτσι;

Στεγνοκαθαριστήριο wet clean

Εκτός από την κανονική υπηρεσία στεγνού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να γίνει το κουστούμι σας υγρό καθάρισμα ή wet clean. Το wet clean βοηθά στην απαλλαγή από οσμές όπως ιδρώτα και καλλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Αυτό σημαίνει ότι τα ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, να επεξεργαστούν με υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία. Ζητήστε από το κατάστημα μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία.

Στεγνοκαθαριστήριο Καθαριστήριο Ρούχων Πουκάμισα Wet Clean

Δύσκολοι λεκέδες δεν είναι πρόβλημα για εμάς! Επιθεωρούμε κάθε ρούχο για να προσδιοριστεί ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσουμε τους λεκέδες σας και να κάνετε το κουστούμι σας να φαίνεται σαν καινούργιο. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να χειριστούμε όλες τις ανάγκες αφαίρεσης λεκέδων.

Σιδέρωμα – φινίρισμα

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Στεγνοκαθαριστήριο και την αφαίρεση λεκέδων, σιδερώνονται προσεκτικά ακόμα και στο χέρι. Θα επιθεωρήσουμε επίσης κάθε ρούχο να εγγυηθούμε ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στα κολάρα και τα μανίκια για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Επιπλέον, τα σακάκια τοποθετούνται σε ειδική κρεμάστρα με στρογγυλεμένες ώμους για να αποφύγετε τις ζάρες και να δημιουργήσουμε μια όμορφη εμφάνιση. Βραδινά φορέματα και τουαλέτες σιδερώνονται αποκλειστικά στο χέρι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φροντίζουμε να αναδεικνύουμε το σύνολο. Αξεσουάρ και τρέσες μπορεί να αφαιρεθούν πριν την εργασία και να τοποθετηθούν ξανά πριν την παράδοση για την αποφυγή ζημιών σε αυτές ή ακόμα και το ίδιο το ύφασμα.

Πουκάμισα στο Στεγνοκαθαριστήριο mydrycleaners.gr


Το πουκάμισο είναι ο καθρέφτης ενός ανθρώπου. Αναδεικνύει τον χαρακτήρα του, το ύφος του και προδίδει το επαγγελματικό του κύρος. Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα στην γκαρνταρόμπα μας. Οι περισσότεροι διαθέτουμε τουλάχιστον δέκα για κάθε εποχή ή περίσταση. Γεγονός είναι πως όσοι φορούν πουκάμισα φροντίζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα έτοιμα για χρήση. Το Στεγνοκαθαριστήριο mydrycleaners φροντίζει για την σωστή εμφάνιση και αίσθηση των πολύτιμων ρούχων σας χρησιμοποιώντας παραδοσιακές δοκιμασμένες τεχνικές για άριστα αποτελέσματα.

Πουκάμισα Πλύσιμο

Τα πουκάμισα πλένονται σε οικιακό πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε βασικό πρόγραμμα πλύσης. Αυτό είναι γεγονός. Έχετε δοκιμάσει να τα καθαρίσετε σε ειδικά καθαριστήρια ρούχων; Μήπως σκέφτεστε πως δεν αξίζει να δώσετε χρήματα για κάτι που μπορείτε να το κάνετε μόνοι; Μήπως πιστεύετε πως το καθαριστήριο θα τα πετάξει μέσα σε ένα πλυντήριο, θα τα σιδερώσει και θα πληρώσετε υπηρεσίες χωρίς αντίκρυσμα; Κάνετε λάθος.

Τα Στεγνοκαθαριστήρια προσφέρουν πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των πουκάμισων σας. Τα πουκάμισα σας θα γίνουν στεγνό καθάρισμα για να απομακρύνουμε τυχόν λιπαρότητα ή λεκέδες που παραμένουν στις μανσέτες ή τους γιακάδες. Θα ελεγχθούν για τυχόν λεκέδες και σημάδια χρήσης και θα αφαιρεθούν πριν το πλύσιμο τους. Στη συνέχεια πλένονται, φυσικά όχι όπως στο οικιακό πλυντήριο. Τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά με χαμηλές στροφές και ελαφρύ στύψιμο.

Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και το μαλακτικό είναι αποκλειστικά μαλακτικό.. όχι άρωμα. Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να μην είναι άμεσα εμφανές. Γεγονός όμως είναι πως τα είδη σας καθαρίστηκαν σωστά, αποτελεσματικά και με την ελάχιστη φθορά. Φέρνοντας τα ρούχα σας σε ειδικό Στεγνοκαθαριστήριο βοηθάτε στην παράταση της ζωής τους.

Σιδέρωμα

Αρκετοί πελάτες μας έχουν εξοικειωθεί με την διαδικασία του πλυσίματος. Χρησιμοποιούν σωστά απορρυπαντικά με ανάλογη προεργασία και το αποτέλεσμα είναι άριστο. Είναι για αυτούς μία τελετουργία. Με το σιδέρωμα όμως τι γίνεται; Πόσοι έχουν στον χώρο τους ατμοσίδερα υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με σιδερώστρα απορρόφησης; Πόσοι έχουν ελεύθερο χρόνο να τα σιδερώσουν; Να τα σιδερώσουν ..σωστά;

Στο Στεγνοκαθαριστήριο mydrycleaners.gr πλένουμε και σιδερώνουμε πουκάμισα εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθε μέρα σιδερώνουμε ενδύματα κάθε είδους, κάθε ποιότητας για κάθε είδος πελάτη. Πελάτες μας είναι υπάλληλοι καταστημάτων, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, δικηγόροι και συνταξιούχοι. Όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο. Ένα καλοσιδερωμένο πουκάμισο. Σιδερώνουμε στο χέρι, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασμό με σύγχρονα επαγγελματικά σίδερα ατμού πάνω σε μηχανήματα ειδικά για αυτά τα είδη ενδυμασίας.

Στο κατάστημα μας μεταχειριζόμαστε όλα τα ρούχα το ίδιο. Δεν κοιτάμε μάρκα, αξία ή πελάτη. Όλα τα πουκάμισα που έρχονται στο κατάστημα μας σιδερώνονται με το ίδιο τρόπο στα ίδια μηχανήματα με τον ίδιο σκοπό. Να είναι άψογα στην εμφάνιση τους.

Μετά το πλύσιμο και(ή) το σιδέρωμα τους, τα ρούχα σας ελέγχονται και συσκευάζονται. Παραδίδονται σε κρεμάστρα ή διπλωμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε πουκάμισα με σημάδια πολυκαιρίας, σημάδια από ιδρώτα ή καλλυντικά και κιτρινισμένα από κακή χρήση πουκάμισα. Εμπιστευθείτε το Στεγνοκαθαριστήριο μας και δείτε την διαφορά.

Εμπιστευθείτε το Στεγνοκαθαριστήριο

Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας το κουστούμι σας, το φόρεμα σας ή το πουπουλένιο μπουφάν σας. Επισκεφθείτε τα Στεγνοκαθαριστήρια mydrycleaners.gr και θα δείτε ότι παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες γύρω από το στεγνό καθάρισμα.

Επισκεφθείτε τα Καθαριστήρια ρούχων Γέρακα για όλα τα είδη ενδυμασίας. Τα κουστούμια σας και τα πολύτιμα φορέματα σας τα αναλαμβάνουμε αφού ελέγξουμε την ποιότητα και την κατάσταση χρήσης. Τα επεξεργαζόμαστε με τα σωστά υλικά και φροντίζουμε να παραδοθούν πίσω σε εσάς καθαρά και άψογα σιδερωμένα έτοιμα για χρήση. Αρχική Σελίδα