Στο Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.

Καθαριστήριο Χαλιών

Καθαριστήριο χαλιών

Ως Καθαριστήριο χαλιών αντιλαμβανόμαστε ότι ο Καθαρισμός χαλιών μπορεί να είναι δύσκολος. Συχνά, ένας σκληρός λεκές μπορεί να μείνει εβδομάδες ή ακόμα και μήνες χωρίς καμία επεξεργασία. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να πετάξουν ένα παλιό χαλί, από το να το καθαρίσουν, ακόμη και αν αυτό έχει κάποια συναισθηματική αξία. Το κατάστημα μας είναι εδώ για να βοηθήσει.

Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση σε όλη την Αττική

Το καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners προσφέρει μια προσιτή, υψηλής ποιότητας υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών και μοκετών. Αν έχετε ένα δύσκολο λεκέ, κατοικίδιο, ή ένα άλλο ζήτημα, οι επαγγελματίες ειδικοί στον καθαρισμό των χαλιών είναι εδώ. Μετά τον καθαρισμό και την συντήρηση των χαλιών σας θα τα αισθανθείτε ολοκαίνουργια. Ο Καθαρισμός χαλιών είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά βήματα για να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών

διαδικασία καθαρισμού

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει συνήθως ένα τίναγμα σε ειδικό μηχάνημα που απορροφά και βουρτσίζει το πέλος. Έτσι αφαιρούνται ανεπιθύμητες τρίχες, βρωμιά, χώμα και σκόνη. Αν το χαλί έχει οποιεσδήποτε ισχυρές οσμές ή επιβλαβείς λεκέδες, τότε θα ξελεκιαστεί με ένα διάλυμα με βάση το νερό. Έπειτα θα πλυθεί με νερό σε ειδικό μηχάνημα robot που ελέγχει την πίεση στο πέλος, την ποσότητα του νερού και την ταχύτητα που χρειάζεται κάθε τύπος χαλιού για να καθαριστεί σωστά. Αν ο λεκές ή η οσμή δεν έχει πλήρως εξαλειφθεί μετά την πρώτη επεξεργασία, αυτό το βήμα θα επαναληφθεί στο Καθαριστήριο χαλιών όσες φορές χρειάζεται για να διασφαλιστεί ένα καθαρό χαλί.

Τέλος, μόλις το χαλί έχει καθαριστεί άψογα και μυρίζει καθαριότητα, κρέμεται να στεγνώσει στον αέρα. Μετά το στέγνωμα , ένα άλλο επίμονο σκούπισμα θα αφαιρέσει οποιοδήποτε πρόσθετο χνούδι και σκόνη. Τα χαλιά σας συσκευάζονται και φυλάσσονται σε ράφια μακριά από υγρασία και φως. Αποθηκεύονται δωρεάν μέχρι την ημέρα της παράδοσης τους.

Καθαριστήριο χαλιών σε όλη την Αττική

Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να μας φέρετε το χαλί σας στο κατάστημα μας. Ειδικά για πελάτες που έχουν μεγάλα χαλιά. Με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας ,το Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners αναλαμβάνει την παραλαβή από το σπίτι, την επιχείρησή σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο. Από τη στιγμή που το χαλί είναι έτοιμο, θα γίνει η παράδοση απευθείας στην πόρτα σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα φύλαξης στο χώρο μας σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια αποκλειστικά για φύλαξη χαλιών. Τα χαλιά σας θα βρίσκονται ασφαλή στο κατάστημα μας μέχρι το τέλος του χρόνου, μια σεζόν. Η φύλαξη είναι μια υπηρεσία χωρίς χρέωση. Εάν όμως έχετε χώρο δικό σας για την αποθήκευση σας συμφέρει να το παραλάβετε άμεσα μιας και έχετε έκπτωση 10% στην τελική τιμή.

Το Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners μπορεί να χειριστεί χαλιά οποιουδήποτε μεγέθους, σχήματος, ή ποιότητας. Για εκείνους με ακριβά και ευαίσθητα μάλλινα ή περσικά χαλιά, έχουμε διασφαλίσει ότι θα παρέχεται η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και το μέγιστο ποσό της φροντίδας.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, καθαρισμό και παράδοση χαλιών από σχολικά κτίρια, εκκλησίες και οργανισμούς. Δωρεάν μάζεμα χαλιών και στρώσιμο κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτουμε τμήμα επιδιόρθωσης και μεταποίησης χαλιών και μοκετών σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας για κάθε υπηρεσία που έχει ανάγκη το χαλί σας. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας