Στο Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

Καθαριστήριο Χαλιών

Καθαριστήριο χαλιών

Ως Καθαριστήριο χαλιών αντιλαμβανόμαστε ότι ο Καθαρισμός χαλιών μπορεί να είναι δύσκολος. Συχνά, ένας σκληρός λεκές μπορεί να μείνει εβδομάδες ή ακόμα και μήνες χωρίς καμία επεξεργασία. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να πετάξουν ένα παλιό χαλί, από το να το καθαρίσουν, ακόμη και αν αυτό έχει κάποια συναισθηματική αξία. Το κατάστημα μας είναι εδώ για να βοηθήσει.

Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση 6978148681

Το καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners προσφέρει μια προσιτή, υψηλής ποιότητας υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών και μοκετών. Αν έχετε ένα δύσκολο λεκέ, κατοικίδιο, ή ένα άλλο ζήτημα, οι επαγγελματίες ειδικοί στον καθαρισμό των χαλιών είναι εδώ. Μετά τον καθαρισμό και την συντήρηση των χαλιών σας θα τα αισθανθείτε ολοκαίνουργια. Ο Καθαρισμός χαλιών είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά βήματα για να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών

διαδικασία καθαρισμού

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει συνήθως ένα τίναγμα σε ειδικό μηχάνημα που απορροφά και βουρτσίζει το πέλος. Έτσι αφαιρούνται ανεπιθύμητες τρίχες, βρωμιά, χώμα και σκόνη. Αν το χαλί έχει οποιεσδήποτε ισχυρές οσμές ή επιβλαβείς λεκέδες, τότε θα ξελεκιαστεί με ένα διάλυμα με βάση το νερό. Έπειτα θα πλυθεί με νερό σε ειδικό μηχάνημα robot που ελέγχει την πίεση στο πέλος, την ποσότητα του νερού και την ταχύτητα που χρειάζεται κάθε τύπος χαλιού για να καθαριστεί σωστά. Αν ο λεκές ή η οσμή δεν έχει πλήρως εξαλειφθεί μετά την πρώτη επεξεργασία, αυτό το βήμα θα επαναληφθεί στο Καθαριστήριο χαλιών όσες φορές χρειάζεται για να διασφαλιστεί ένα καθαρό χαλί.

Τέλος, μόλις το χαλί έχει καθαριστεί άψογα και μυρίζει καθαριότητα, κρέμεται να στεγνώσει στον αέρα. Μετά το στέγνωμα , ένα άλλο επίμονο σκούπισμα θα αφαιρέσει οποιοδήποτε πρόσθετο χνούδι και σκόνη. Τα χαλιά σας συσκευάζονται και φυλάσσονται σε ράφια μακριά από υγρασία και φως. Αποθηκεύονται δωρεάν μέχρι την ημέρα της παράδοσης τους.

Καθαριστήριο χαλιών Παραλαβή και Παράδοση

Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να μας φέρετε το χαλί σας στο κατάστημα μας. Ειδικά για πελάτες που έχουν μεγάλα χαλιά. Με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας ,το Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners αναλαμβάνει την παραλαβή από το σπίτι, την επιχείρησή σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο. Από τη στιγμή που το χαλί είναι έτοιμο, θα γίνει η παράδοση απευθείας στην πόρτα σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα φύλαξης στο χώρο μας σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια αποκλειστικά για φύλαξη χαλιών. Τα χαλιά σας θα βρίσκονται ασφαλή στο κατάστημα μας μέχρι το τέλος του χρόνου, μια σεζόν. Η φύλαξη είναι μια υπηρεσία χωρίς χρέωση. Εάν όμως έχετε χώρο δικό σας για την αποθήκευση σας συμφέρει να το παραλάβετε άμεσα μιας και έχετε έκπτωση 10% στην τελική τιμή.

Το Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners μπορεί να χειριστεί χαλιά οποιουδήποτε μεγέθους, σχήματος, ή ποιότητας. Για εκείνους με ακριβά και ευαίσθητα μάλλινα ή περσικά χαλιά, έχουμε διασφαλίσει ότι θα παρέχεται η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και το μέγιστο ποσό της φροντίδας.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, καθαρισμό και παράδοση χαλιών από σχολικά κτίρια, εκκλησίες και οργανισμούς. Μάζεμα χαλιών και στρώσιμο κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτουμε τμήμα επιδιόρθωσης και μεταποίησης χαλιών και μοκετών σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας για κάθε υπηρεσία που έχει ανάγκη το χαλί σας. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκευές Χαλιών

Οι Επισκευές Χαλιών πρέπει να γίνονται από έμπειρο τεχνίτη για την αποφυγή μόνιμων ζημιών. Ένα καλό χαλί θα πρέπει να έχει πολλές δεκαετίες ζωής μέσα στις ίνες του, αλλά ακόμη και το πιο καλοφτιαγμένο χαλί μπορεί να πέσει θύμα διαφόρων αιτιών για επισκευές. Η καθημερινή φθορά και μόνο θα επηρεάσει το χαλί σας με την πάροδο του χρόνου – ιδιαίτερα στα έντονα εκτεθειμένα κρόσσια. Η ζημιά είναι πιθανό να είναι σταδιακή. Πολύ πιο πιθανό να είναι θανατηφόρα για την ευημερία του χαλιού είναι ζωντανά πλάσματα, όπως σκώροι, έντομα, ακόμη και κατοικίδια. Υπάρχουν επίσης μερικοί περίεργοι και συχνά παραβλέπονται κίνδυνοι: το νερό που στάζει από μια κοντινή γλάστρα με φυτά έχει πληρώσει σε πολλούς ένα καλοφτιαγμένο χαλί.

Αλλά είτε μιλάτε για το ξετύλιγμα των νημάτων, είτε για τα χρώματα που ξεθωριάζουν, είτε για τις τρύπες που ανοίγουν, σχεδόν σίγουρα μπορούμε να σώσουμε το χαλί σας. Στο Καθαριστήριο Χαλιών mydrycleaners.gr έχουμε τεράστια εμπειρία να επιδιορθώνουμε το χαλί σας. Βρίσκοντας μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση, μπορούμε να διορθώσουμε τα περισσότερα προβλήματα στους συνεργάτες μας και το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό μας έχει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εγγυηθεί μόνο την καλύτερη δουλειά

Επισκευές Χαλιών σε Κρόσσια και Ρέλια

Τα χαλιά έχουν πάντα ένα κρόσσι που γενικά αποτελείται από λευκές βαμβακερές κλωστές. Είναι δελεαστικό να τα μπερδέψετε με κάτι περισσότερο από μια κομψή τελική πινελιά. Στην πραγματικότητα, αυτά τα νήματα αποτελούν σημαντικό μέρος της δομής του χαλιού και είναι ζωτικής σημασίας για τη συγκράτηση του. Κάθε νήμα μέσα στο κρόσσι είναι η άκρη ενός από τα νήματα που διατρέχει το μήκος του χαλιού – αυτό που ονομάζουμε «στημόνι». Περαιτέρω νήματα (το «υφάδι») διατρέχουν όλο το πλάτος του χαλιού και υφαίνονται μέσα από τα νήματα του στημονιού.

Το στημόνι και το υφάδι συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τη δομή ή το θεμέλιο του χαλιού και οι ίνες που συνθέτουν το ίδιο το χαλί δημιουργούνται στη συνέχεια με το κόμπο μεταξύ των εναλλακτικών νημάτων στημονιού. Τα νήματα στημονιού δένονται σε κάθε άκρο και αυτά αποτελούν συλλογικά το «κροσί». Ομοίως, τα νήματα του υφαδιού στερεώνονται σε κάθε άκρο για να δημιουργήσουν πλευρικά κορδόνια. Εάν αυτοί οι κόμποι αρχίσουν να ξεφτίζουν, το ίδιο το χαλί θα αρχίσει να χάνει τη δύναμή του, επομένως είναι ζωτικής σημασίας τα κρόσσια και τα πλαϊνά κορδόνια να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Επισκευή τρύπας Χαλιών και αποκατάσταση

Τα χαλιά υψηλής ποιότητας τείνουν να είναι αρκετά ανθεκτικά, αλλά ακόμη και τα καλύτερα κατασκευασμένα κομμάτια μπορεί να υποστούν ζημιά.

Είτε προκαλούνται από πόδι, σκόρο ή κατοικίδια, οι τρύπες δεν χρειάζεται να σημαίνουν ανεπανόρθωτη ζημιά, αλλά στο Καθαριστήριο χαλιών mydrycleaners.gr θα συνιστούσαμε να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό – όσο μεγαλύτερες είναι οι περιοχές που λείπουν, τόσο πιο δύσκολη και χρονοβόρα γίνεται η εργασία. Τα μικρά κενά μπορούν να κεντηθούν επιδέξια από το προσεκτικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά ακόμη και οι τρύπες που ανοίγουν μπορούν συχνά να επισκευαστούν από εμάς.

Σημαντικές περιοχές ζημιάς θα απαιτούν γενικά την επαναύφανση ή το μπάλωμα, αλλά μερικές φορές μπορούμε να ξαναφτιάξουμε τεράστια δείγματα χαλιού, ανακατασκευάζοντας τη βάση στημονιού/υφαδιού και στη συνέχεια κόμπους σε ασορτί μαλλί για να αναπαράγουμε το αρχικό σχέδιο. Η επισκευή μας είναι ουσιαστικά αόρατη, αφήνοντάς σας ένα χαλί που μοιάζει σχεδόν τόσο καλό όσο καινούργιο.

Σκόροι και Έντομα

Μια προσβολή από σκώρους μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένη βλάβη στο χαλί σας.

Στην πραγματικότητα, οι προνύμφες των σκόρων είναι αυτές που κάνουν τη ζημιά, καθώς αυτοί οι στρατοί από σκώρους μπορούν να τρώνε το δρόμο τους μέσα από τις ίνες του χαλιού. Οι θηλυκοί σκώροι μπορούν να γεννήσουν εκατοντάδες αυγά τη φορά και μερικές εβδομάδες είναι συχνά αρκετός χρόνος ώστε οι προνύμφες να προκαλέσουν πολύ σημαντική βλάβη σε ένα χαλί ή ένα κιλίμι.

Οι προνύμφες μπορούν να εξαπλωθούν από το ένα χαλί στο άλλο, προκαλώντας όλεθρο σε μια ολόκληρη σειρά δαπέδων. Ευτυχώς, αυτά τα παράσιτα μπορούν να καταπολεμηθούν στο Καθαριστήριο χαλιών και μπορούμε να εξαλείψουμε όλα τα ίχνη σκόρου και τις προνύμφες τους από τα χαλιά σας. Μπορούμε επίσης να ξαναπλέξουμε τρύπες και ζημιές σε σωρούς και μπορούμε να ενισχύσουμε τυχόν αδύναμες περιοχές.

Επισκευές Χαλιών – Βαφές και λεκέδες χρώματος

Συνήθως μπορούμε να διορθώσουμε τη ζημιά όπου έχει τρέξει χρώμα σε ένα χαλί (μέσω του καθαρισμού του χαλιού με νερό που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλκαλικά, ζημιές από πλημμύρες και νερό και διαρροές).

Μπορούμε επίσης να αποκαταστήσουμε τη φυσική ισορροπία μέσα στο χαλί, αποτρέποντας το μελλοντικό χρωματικό τρέξιμο.