Ο Καθαρισμός σαλονιών και καλυμμάτων είναι μια υπηρεσία καθαρισμού που χρειάζεται διαφορετική και ιδιαίτερη μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να καθαρίσουμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας. Σε συνδυασμό με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα. Αναλαμβάνουμε επί τόπου καθαρισμό & βίο-καθαρισμό σαλονιού στο χώρο σας με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων.

Καθαρισμός Σαλονιών και Καλυμμάτων

Καθαρισμός στο Σπίτι

O Καθαρισμός σαλονιών είναι σημαντικό να γίνεται τακτικά, αλλά και εξίσου σημαντικό να καθαρίσετε τα και υφάσματα των επίπλων στο σπίτι. Καθαρίζοντας τα έπιπλα στο σπίτι σας τα κρατάτε όμορφα, τα συντηρείτε και προστατεύετε την υγεία σας και της οικογένειάς σας. Ο τακτικός καθαρισμός βοηθάει στον έλεγχο των ακάρεων της σκόνης, τα οποία είναι μικροσκοπικά παράσιτα που προκαλούν αλλεργίες. Το Καθαριστήριο σαλονιών & καλυμμάτων mydrycleaners.gr φροντίζει για αυτό σε λογικό κόστος.

Το κόστος του στεγνού καθαρισμού στα καλύμματα των επίπλων σας ή ο επί τόπου καθαρισμός σαλονιών, θα εξαρτηθεί από την επεξεργασία που χρειάζονται, όπως ορίζεται από την ετικέτα φροντίδας του κατασκευαστή. Ορισμένα υφάσματα μπορεί να απαιτούν είτε στεγνό καθάρισμα, ή πλύσιμο στο χέρι ή πλυντήριο. Καλέστε μας για πληροφορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε μια πολύ καλή προσφορά. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το κατάστημα μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε στεγνό καθάρισμα και υπηρεσίες πλυντηρίου.

Έχουμε επενδύσει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον καθαρισμό μαξιλαριών και υφασμάτων ταπετσαρίας. Μετά τον καθαρισμό τους είναι σαν καινούρια και 100% υγιεινά.

Καθαρίζουμε μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα επίπλωσης για το σπίτι ή το γραφείο σας. Αν δεν είστε σίγουροι εάν μπορείτε να καθαρίσετε ένα μουχλιασμένο ή απο φωτιά κατεστραμμένο κάλυμμα παρακαλούμε καλέστε μας ή φέρτε το κάλυμμα σε εμάς και εμείς θα χαρούμε να το επιθεωρήσουμε και να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση για να επιστρέψετε το αγαπημένο σας κάλυμμα πίσω στη χρήση.

Επί τόπου Καθαρισμός Σαλονιών

Συχνά είναι δύσκολο να αφαιρεθούν καλύμματα από σαλόνια λόγω κατασκευής ή και δυσκολίας επανατοποθέτησης τους. Άλλα έπιπλα κλασικά ή χειροποίητα που βρίσκονται σε σετ με καρέκλες τραπεζαρίας ή σκαμπό δεν καθαρίζονται με τη συνήθη διαδικασία λόγω της πιθανότητας διαφοράς χρώματος μετά τον καθαρισμό τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγεται ο Καθαρισμός σαλονιών επί τόπου στον χώρο που βρίσκονται.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα αποκλειστικά για επί τόπου Καθαρισμός σαλονιών και υφασμάτινων επιφανειών. Τα χημικά που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και βοηθούν στον ασφαλή καθαρισμό του υφάσματος. Μετά τον καθαρισμό, το σαλόνι σας είναι καθαρό από ρύπους, καθαρό από παράσιτα και από τα περιττώματα τους. Το πέλος του υφάσματος γίνεται ξανά απαλό, οι πόροι της επιφάνειας ανοίγουν με αποτέλεσμα να αναπνέει και τα χρώματα αναζωογονούνται.

Η διαδικασία που ακολουθείται για τον σωστό επί τόπου καθαρισμό είναι η εξής..

Το σαλόνι σας σκουπίζεται με ηλεκτρική σκούπα εντατικά και σε επαφή με το πέλος έτσι ώστε να αφαιρεθούν σκόνες και στερεά κατάλοιπα εξ’αρχής και σε βάθος.
Ειδικό απορρυπαντικό χημικής σύστασης ψεκάζεται σε όλη την επιφάνεια του υφάσματος δίνοντας μεγάλη σημασία σε σημεία που το έπιπλο έχει λερωθεί περισσότερο. Το υλικό δρα για πέντε έως δέκα λεπτά.
Με σκούπα ψεκασμού – απορρόφησης ειδική για τον καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών, χρησιμοποιώντας ξανά απορρυπαντικό, καθαρίζουμε το σαλόνι σας σε όλο το μήκος και το πλάτος του. Κατά τη διαδικασία αυτή το ύφασμα πλένεται και στεγνώνει επί τόπου. Η υγρασία που παραμένει πάνω στο ύφασμα είναι η ελάχιστη δυνατή, ανάλογα με το είδος του υφάσματος.

Βιολογικός Καθαρισμός σε Σαλόνια

Είναι η διαδικασία κατά την οποία δεν χρησιμοποιείται απορρυπαντικό ή όποιο άλλο πρόσθετο στην διαδικασία του επί τόπου καθαρισμού σαλονιών. Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε μηχανή παραγωγής ατμού με πίεση στα 3,5 bar για τον καθαρισμό επιφανειών που δέχονται τέτοια επεξεργασία.

Κατά τον βίο-καθαρισμό μικροοργανισμοί και μικρόβια, αλλεργιογόνα και παράσιτα εξαλείφονται σε κάθε γωνία και κρυφό σημείο του σαλονιού σας. Γίνεται μερική ή και ολική απόσμηση του υφάσματος με δυνατότητα αρωματισμού του υφάσματος σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η εργασία είναι κυρίως χειρωνακτική. Αρχική σελίδα

O Bio – Καθαρισμός δεν συνίσταται σε λερωμένα από χρήση σαλόνια.

Προτείνουμε τον καθολικό επί τόπου καθαρισμό σαλονιών με την χρήση ειδικών απορρυπαντικών και στη συνέχεια, μετά το στέγνωμα του υφάσματος, βίο-καθαρισμό με την χρήση ατμού .

Καθαρισμός Σαλονιών από επαγγελματία

Οι λόγοι που πρέπει να επιλέξετε επαγγελματικό καθαρισμό για το σαλόνι σας είναι πολλοί. Παρακάτω σας αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς για εμάς.

Αφαίρεση λεκέδων
Όλες μας οι διαδικασίες καθαρισμού λεκέδων και κηλίδων δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε όλη την Αττική έχουμε αντιμετωπίσει και αφαιρέσει χιλιάδες λεκέδες, ανεξάρτητα από τον τύπο. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που, όσον αφορά την αφαίρεση λεκέδων και κηλίδων, οι πελάτες μας θεωρούν τους καλύτερους.

Αφαίρεση ακάρεων σκόνης
Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η ευημερία της οικογένειάς σας. Το άσθμα και άλλες αλλεργίες μπορεί να κάνουν τη ζωή άβολη και σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν αφόρητη. Το εξειδικευμένο προϊόν μας για την αφαίρεση ακάρεων σκόνης δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά διατηρεί το περιβάλλον ασφαλές για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα.

Λεκέδες νερού
Θα συμβούν ατυχήματα, επομένως σε ατυχή περίπτωση ζημιάς από νερό ή άλλης διαρροής υγρού, οι ειδικοί μας είναι σε ετοιμότητα για να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις καθαρισμού.

Αφαίρεση οσμής
Πάνω από τα μισά νοικοκυριά της Αττικής είναι πλέον ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων – και όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί στην αγαπημένη πολυθρόνα ενός σκύλου ή μιας γάτας. Είμαστε εκπαιδευμένοι στην αφαίρεση ρύπων, λεκέδων και οσμών σε υφάσματα και έπιπλα. Οι μέθοδοι αφαίρεσης και απολύμανσης μικροβακτηριδίων μας θα αποκαταστήσουν γρήγορα τη φρεσκάδα όλων των ντυμένων επίπλων σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μιλήσετε για τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής μας υπηρεσίας καθαρισμού ταπετσαριών και να κλείσετε ραντεβού με έναν από την ομάδα μας.