Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μεγάλου όγκου. Το κατάστημα μας προσφέρει υπηρεσίες για επαγγελματίες όσον αφορά τον καθαρισμό ενδυμάτων εταιρειών, καθαρισμό λευκών ειδών catering, και κλινοσκεπασμάτων ξενοδοχείων – ξενώνων και διαμερισμάτων Air bnb. Επίσης καθαρίζουμε κουρτίνες σε μεγάλα μήκη για εταιρείες, σχολεία και κτίρια.

Catering

Διαθέτουμε πλυντήρια για εργασίες σε μεγάλο όγκο και απορρυπαντικά ειδικά κατασκευασμένα για καθαρισμό πρωτεϊνικών λεκέδων και χρωστικών. Τα τραπεζομάντηλα καθαρίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και τις απαιτήσεις του συνεργάτη. Σε περιπτώσεις υπερβολικών λεκέδων υπάρχει άμεσα και η εναλλακτική του στεγνού καθαρισμού των ειδών για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τα είδη συσκευάζονται κατά είδος ή κρέμονται σε κρεμάστρες. Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται από εμάς στον χώρο σας μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια.

Στολές Εργασίας

Καθαρίζουμε κουστούμια και είδη ενδυμασίας προσωπικού για στεγνό καθαρισμό, γενικό  ή φρεσκάρισμα. Αναλαμβάνουμε εταιρείες φύλαξης, εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους που απασχολείται προσωπικό. Με συνεχείς επισκέψεις στην εταιρία σας παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε παν είδος ενδύματος του προσωπικού σας, με απόδειξη παραλαβής – παράδοσης και κάθε νόμιμη διαδικασία χωρίς λάθη και καθυστερήσεις.

Τα είδη συσκευάζονται κατά είδος ή κρέμονται σε κρεμάστρες. Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται από εμάς στον χώρο σας μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια.

Κουρτίνες

Καθαρίζουμε επίσης κουρτίνες εταιρειών και κτιρίων σε μεγάλα μήκη και σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 500μ ανά εβδομάδα) χωρίς κόπο από μέρους σας αφού ξεκρεμάμε και κρεμάμε τις κουρτίνες εμείς μετά από καταχώριση και αρίθμηση για την αποφυγή λαθών.

Τα είδη συσκευάζονται κατά είδος ή κρέμονται σε κρεμάστρες. Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται από εμάς στον χώρο σας μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια.

Κουρτίνες Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων & Σχολείων

Καθαρίζουμε κουρτίνες για σχολικά κτήρια και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ειδικές τιμές με έκπτωση. Καταχωρούμε κάθε κουρτίνα χωριστά σε κάθε αίθουσα. Καθαρίζουμε με απορρυπαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες και αναλαμβάνουμε τυχών επιδιορθώσεις που ίσως χρειαστούν. Η εργασία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης γίνεται από εμάς Δωρεάν και φροντίζουμε η εργασία να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία καθαρισμού σε Κουρτίνες Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων & Σχολείων επικοινωνήστε μαζί μας.

Κουβέρτες και Παπλώματα

Ο απόλυτος καθαρισμός κουβερτών και παπλωμάτων  είναι στο κατάστημα μας εγγυημένος αφού το υγρό καθάρισμα γίνεται με ζεστό νερό, με απορρυπαντικά τρίτης γενιάς και μαλακτικά με φυσικά αρώματα για διάρκεια. Παραλαμβάνονται από εμάς και παραδίδονται συσκευασμένα ένα προς ένα σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 100 τεμάχια ανά εβδομάδα). Σας προσφέρουμε ποιότητα για επαγγελματίες γρήγορα και οικονομικά. Συνεργάτες μας είναι ξενοδοχεία, άλλα καθαριστήρια και ταπητοκαθαριστήρια που αναλαμβάνουν παπλώματα και κουβέρτες.

Καθαριστήρια Ρούχων

Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους επαγγελματίες του είδους για να δώσουμε σε πολλές περιπτώσεις ένα χέρι βοήθειας σε περιόδους ή σε καταστάσεις που οι ίδιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η ποιότητα που προσφέρουμε είναι εξαιρετική και το κόστος μέσα στα λογικά πλαίσια της συνεργασίας.