Ο Καθαρισμός παπουτσιών δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Κρατώντας τα παπούτσια σας καθαρά και φροντισμένα θα εξασφαλίσετε ότι πάντα θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε καλά. Καθαρίζοντας τα παπούτσια σας σωστά παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους και φυσικά εξοικονομείτε χρήματα. Δεν έχει σημασία τι είδους παπούτσι φοράτε. Από δέρμα, σουέτ σε καουτσούκ ή καμβά και κάθε άλλο υλικό μέσα. Μια επαγγελματική λύση καθαρισμού παπουτσιών είναι αυτό που χρειάζεστε για να δείχνουν τα παπούτσια σας τέλεια.

καθαρισμός παπουτσιών και υποδημάτων στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Εσωτερικός Καθαρισμός Παπουτσιών

Καθαρίζουμε υποδήματα τα τελευταία δέκα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ξεκινήσαμε με τον καθαρισμό δερμάτινων κυρίως υποδημάτων όπως Timberland και UGG μα σύντομα προχωρήσαμε σε όλα τα είδη παπουτσιών. Ο καθαρισμός αθλητικών παπουτσιών είναι μια υπηρεσία που καλώς ή κακώς μας αρέσει. Αθλητικά ταλαιπωρημένα παπούτσια καθαρίζουν άμεσα. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι ιδανικά στους δύσκολους λεκέδες χρήσης και η διαδικασία που ακολουθούμε έχει αποτέλεσμα.

Θεωρείται πως ο καθαρισμός παπουτσιών γίνεται κυρίως ή μόνο στο εξωτερικό μέρος του. Πατάμε λάσπες και γρασίδι, πέφτει κάτι στο ύφασμα ή απλά λερώνεται από την χρήση και πρέπει να καθαριστεί. Με το εσωτερικό όμως τι γίνεται; Στο κατάστημα μας καθαρίζουμε το παπούτσι μέσα – έξω. Αυτό σημαίνει πως μετά το πέρας του καθαρισμού, το παπούτσι θα είναι καθαρό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Αφαιρούμε ξηρούς και υγρούς λεκέδες από την επιφάνεια και τη σόλα του παπουτσιού και συγχρόνως καθαρίζουμε εσωτερικά το πέλμα και την επένδυση. Πείτε αντίο στους λεκέδες και στις μυρωδιές. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι πρωτοποριακή και ασφαλής για κάθε είδος υποδήματος. Τα χημικά που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για τον καθαρισμό και την απόσμηση υποδημάτων.

Διαδικασία καθαρισμού

Ο Καθαρισμός Παπουτσιών είναι μια διαδικασία που ο χρόνος που απαιτείται για να γίνει σωστά ποικίλει. Εάν έχουμε να κάνουμε με κερωμένο ζευγάρι δερμάτινων παπουτσιών η εργασία θα διαρκέσει περίπου τρεις ημέρες. Εάν έχουμε να κάνουμε με σουέτ ή δερματίνη η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ημέρες λόγω αδιαβροχοποίησης. Όσον αφορά τα αθλητικά, υφασμάτινα και δερμάτινα, η εργασία θα διαρκέσει περίπου πέντε ημέρες. ίσως φαίνεται περίεργο που το αθλητικό καθυστερεί περισσότερο από το δερμάτινο μα η εξήγηση είναι πολύ λογική.

Τα αθλητικά και γενικά τα καθημερινά υποδήματα είναι τα πιο δύσκολα να αφαιρέσεις την μυρωδιά. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι τέτοια που μας αναγκάζει να κρατάμε τα αθλητικά, υφασμάτινα και μη, για περισσότερο χρόνο από ότι τα δερμάτινα είδη.

Καθαρισμός σε Παπούτσια Hogan

Τα υποδήματα HOGAN έχουν ιδιαιτερότητες και είναι δύσκολος ο σωστός καθαρισμός τους. Κατά την διαδικασία καθαρισμού ίσως δημιουργηθούν διαφορές στο χρώμα ή στην υφή του δέρματος η του υφάσματος. Σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα είναι, όπως στα περισσότερα παπούτσια που καθαρίζουμε, τέλειο. Κρατάμε όμως τις επιφυλάξεις μας και ίσως δεν αναλάβουμε κάποιο ζευγάρι HOGAN αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να υπάρξει αλλοίωση.

Καθαρισμός παπουτσιών Τιμή

Το κόστος δυστυχώς δεν μπορεί να είναι σταθερό. Κυμαίνεται στα αθλητικά από 15€ έως 20€ και στα σουέτ και δερματίνες από 20€ έως 25€. Όσον αφορά τα κερωμένα, το κόστος κυμαίνεται από 20€ έως και 30€. Το κόστος είναι ανάλογο της εργασίας η οποία θα γίνει. Σε περίπτωση που η επιφάνεια που έχει λερωθεί είναι μεγάλη ή ο λεκές είναι σκληρός, το κόστος μεγαλώνει.Εάν πρόκειται για καθαρισμό από χρήση και βασικούς καθημερινούς λεκέδες το κόστος μειώνεται.

Εάν αγαπάτε αυτό το ζευγάρι παπούτσια που φοράτε και θα θέλατε να το κρατήσετε καθαρό για λίγο καιρό ακόμα εμπιστευθείτε μας. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας