Το Βάψιμο ρούχων είναι η λύση για είδη που θέλουμε να φοράμε για πολύ καιρό ακόμα. Μετά από αρκετή χρήση ή πολλά πλυσίματα τα ρούχα μας εμφανίζουν σημάδια φθοράς. Το χρώμα τους αρχίζει και θαμπώνει, μερικές φορές έντονα, ειδικά σε σημεία επαφής με το δέρμα μας. Εάν η κατάσταση του υφάσματος είναι καλή, η λύση που προτείνεται είναι το βάψιμο ρούχων. Με το βάψιμο ανανεώνεται το χρώμα και επεκτείνεται κατά πολύ η διάρκεια χρήσης του. Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την ντουλάπα σας ;

Βάψιμο ρούχων στο Καθαριστήριο

Τι είναι το Βάψιμο ρούχων

Το βάψιμο ρούχων είναι κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια. Κάποτε γινόταν με φυσικές βαφές από υλικά όπως βότανα, κοχύλια ή λουλούδια. Τα τελευταία χρόνια γίνεται με τεχνητές ανεξίτηλες βαφές. Μπορούν να βαφτούν σχεδόν όλα τα είδη υφασμάτων. Βάφονται βαμβακερά, λινά, μεταξωτά, μάλλινα, λίκρα και νάιλον με διαφορετική διαδικασία και άλλο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχουν και υφάσματα που δεν μπορούν να βαφτούν, τουλάχιστον χωρίς την χρήση εξειδικευμένων βαφών. Ένα από αυτά είναι ο πολυεστέρας.

Μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα ενός ρούχου. Να βάψουμε κόκκινο ένα λευκό ή μαύρο ένα μπλε. Συνήθως βάφουμε σε κάτι πιο σκούρο για να αποφύγουμε την ξεβαφή του υφάσματος και την πρόσθετη φθορά. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη πως η νέα βαφή υπάρχει πάνω από την παλιά. Εάν βάψουμε ένα κόκκινο ύφασμα σε μπλε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα μοβ ύφασμα. Φανταστείτε το χρώμα που θα θέλατε να γίνει με βάση το υπάρχον χρώμα. Πριν εμπιστευθείτε το κατάστημα μας πρέπει να είστε αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα. Βαφή ρούχων

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Προσοχή

Το βάψιμο ρούχων είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Πολλές βαφές υφασμάτων πωλούνται σε καταστήματα ειδών ραπτικής ή ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Είστε όμως έτοιμοι να υποστείτε την διαδικασία; Διαβάστε καλά τις οδηγίες χρήσης πριν προχωρήσετε σε κάποια κίνηση που στο τέλος θα το μετανιώσετε. Η υπηρεσία βαφής ρούχων στο καθαριστήριο mydrycleaners μας είναι εγγυημένη και το κόστος λογικό.

Βάψιμο ρούχων σε καθαριστήριο

Το βάψιμο ρούχων στο κατάστημα μας γίνεται σε ειδικά πλυντήρια αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι δοκιμασμένη και ακολουθεί πιστά τους κανόνες της υφαντουργίας . Το ρούχο πριν βαφτεί καθαρίζεται επιμελώς και διορθώνονται ελαττώματα που μπορεί να επεκταθούν κατά την βαφή. Αφαιρούνται μεταλλικά και ευαίσθητα μέρη που θα υποστούν διάβρωση και επανατοποθετούνται μετά το φινίρισμα του ρούχου. Τα ρούχα αφού βαφτούν και ελεγχθούν καθαρίζονται ξανά και παραδίδονται σιδερωμένα έτοιμα προς χρήση. Τέλος να επισημάνουμε πως η βαφή είναι ανεξίτηλη και δεν θα ματώσει (ναι έτσι λέγεται) σε κάποιο άλλο ρούχο μόλις πλυθεί. Τα ρούχα που βάφουμε πλένονται στο οικιακό πλυντήριο σε πρόγραμμα για ευαίσθητα μέχρι τους 40c βαθμούς.

Ως κατάστημα σας συνιστούμε την βαφή βασικών χρωμάτων που έχουν αποδειχθεί σταθερά. Τέτοια χρώματα είναι το Μαύρο – Μπλέ – Blue/Black – Γκρενά – Κόκκινο – Λαδί – Καφέ σκούρο. Φυσικά υπάρχει μεγάλο χρωματολόγιο άλλα δεν είναι σίγουρο το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα χρώματα του χρωματολογίου έχουν τέλειο αποτέλεσμα μόνο σε περιπτώσεις που το ύφασμα είναι 100% βαμβάκι και το χρώμα του λευκό. Ενδύματα που βάφονται είναι μπλουζάκια – πουκάμισα – παντελόνια – φούστες – καμπαρντίνες. Σπάνια και εφόσον έχουν ελεγχθεί βάφονται παλτό – κουστούμια και μπουφάν.

Σε περίπτωση αλλαγής χρώματος πρέπει να προσέξετε την ποιότητα της ραφής. Σε πολλά βαμβακερά ρούχα οι κλωστές των στριφωμάτων είναι ακρυλικές. Οπότε αν αλλάξει το χρώμα πχ από άσπρο σε μπλε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα μπλε ρούχο με άσπρες ραφές. Σίγουρα είναι μέσα στην μόδα άλλα όχι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Πριν το βάψιμο ρούχων ελέγχουμε καλά όλα τα στοιχεία του ενδύματος. Παρόλα αυτά δεν είναι δυνατή η ανάλυση της κλωστής και πάντα δίνουμε μια πιθανότητα να παραμείνουν οι κλωστές στο χρώμα τους. Δείτε περισσότερα στο Blog μας

Το βάψιμο ρούχων είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνει :

  • Καθαρισμός του ρούχου για εξάλειψη όποιων λεκέδων που θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
  • Βάψιμο με ανεξίτηλες βαφές με διάφορες διαδικασίες ανάλογα με το ύφασμα και το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε..
  • Καθαρισμός του ρούχου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για επιβεβαίωση σωστής εργασίας.
  • Φινίρισμα, σιδέρωμα για παράδοση και άμεση χρήση.

Οπότε ο χρόνος που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της βαφής είναι περίπου μια εβδομάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί και δέκα ημέρες.

Τα ρούχα σας με την σωστή συντήρηση μπορούν να φορεθούν για μία ζωή. Άν έχετε κάποιο ρούχο αγαπημένο κάπου κρυμμένο στην ντουλάπα σας, βγάλτε το έξω. Ανανεώστε το, αλλάξτε του χρώμα και φορέστε το ξανά σαν καινούριο.

Βάψιμο Barbour και Ανανέωση Χρώματος

Το κατάστημα μας προσφέρει την μοναδική υπηρεσία της ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος του Barbour σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές βαφής υφασμάτων και σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το χρώμα του πολύτιμου μπουφάν σας ή ακόμα και να το αλλάξετε.. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ασφαλής και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Δέν αναλαμβάνουμε Βάψιμο Barbour με ζημιές, φθορές μέχρι να διορθωθούν και να γίνουν ασφαλή για την μετέπειτα επεξεργασία

Η Υπηρεσία ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος είναι χρονοβόρα και συνδυάζεται πάντα με τον πλήρη καθαρισμό και κέρωμα του Barbour. Οπότε να είστε έτοιμοι για αναμονή περίπου δύο (2) εβδομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το τελικό κόστος Καθαρισμός – Βάψιμο – Κέρωμα είναι στα 90€. Το ποσό δεν είναι μεγάλο αν σκεφτείτε πως θα παραλάβετε ένα ανανεωμένο wax jacket.

Βάψιμο Ρούχων Τιμή

Το κόστος για το Βάψιμο ειδών ενδυμασίας ξεκινάει στα 25€ ανά τεμάχιο βαφής για μπλούζες, πουκάμισα και παντελόνια. Το κόστος φτάνει τα 40€ για μπουφάν και καμπαρντίνες και 50€ για κουστούμια. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ολοκληρωμένη και παραλαμβάνετε το ρούχο σας Βαμμένο, καθαρισμένο με στεγνό καθαρισμό και πλυμένο. Έτσι όταν σας παραδοθεί θα είναι σιδερωμένο και έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού και δεν βρίσκετε ανταπόκριση επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση :

mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344  τηλ: 215 5019529

μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε