Τα Πουπουλένια Ενδύματα χρειάζονται ειδική μεταχείριση και απορρυπαντικά αποκλειστικά για τα είδη αυτά. Το κατάστημα μας προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού για προϊόντα με γέμιση πούπουλων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο πλυντήριο όπου μπορούμε να πλένουμε και να στεγνώσουμε τους γεμισμένους υπνόσακους, τα μπουφάν και άλλα ρούχα με πούπουλο. Τα ενδύματα αυτά χρειάζονται μεγάλη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι τα εσωτερικά διαφράγματα δεν θα καταστραφούν κατά τη διάρκεια των διαδικασιών καθαρισμού και στεγνώματος. Στο κατάστημα μας επεξεργαζόμαστε τα Πουπουλένια Ενδύματα τρόπο πολύ πιο ασφαλή από ό,τι θα μπορούσατε σε ένα οικιακό πλυντήριο ρούχων και με πιο αποτελεσματικό τρόπο από το πλύσιμο στο χέρι στο μπάνιο.

Καθαρισμός σε Πουπουλένια Ενδύματα στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Ιδιαίτερα Πουπουλένια Ενδύματα


Προσφέρουμε επίσης μια εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού για εξοπλισμό αποστολής. Όπως σκι – πεζοπορίας – ορειβασίας που έχει ιδιαίτερα βαριά βρωμιά ή έχει χρησιμοποιηθεί συνεχώς για αρκετές εβδομάδες και απαιτεί αφαίρεση σωματικής οσμής, λαδιών και λίπους. Για αντικείμενα που απαιτούν αυτό το επίπεδο καθαρισμού, συνιστούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή οποιοδήποτε καθαριστήριο και να αναλάβουν τον καθαρισμό ειδικοί. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ανταγωνιστική προσφορά για να αναλάβουμε αυτό το επίπεδο εργασίας για να ανανεώσετε το κιτ αποστολής σας.

Down Cleaning – Μερικές Σημαντικές Σημειώσεις

Σας ζητάμε να ελέγξετε προσεκτικά τις οδηγίες φροντίδας στα Πουπουλένια Ενδύματα σας πριν μας τα στείλετε. Ορισμένα είδη πλένονται, αλλά δεν μπορούν να στεγνώσουν στο στεγνωτήριο ακόμη και σε χαμηλή θερμοκρασία. Εάν έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές.

Όταν τα αντικείμενά σας φτάσουν για καθαρισμό, θα τα επιθεωρήσουμε για σημάδια αδυναμίας. Οι οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας υποδηλώνουν ότι μπορεί να μην αντέχουν στις διαδικασίες πλυσίματος και στεγνώματος. Εάν σας ενημερώσουμε σχετικά και θέλετε να συνεχίσετε ούτως ή άλλως, η υπηρεσία καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί με δική σας ευθύνη.

Ορισμένοι λεκέδες μπορούν να εμποτιστούν στα υφάσματα. Δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατό να αφαιρεθούν όλοι. Ειδικά εάν το ρούχο έχει φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και απαιτείται χαμηλή θερμοκρασία πλύσης. Ωστόσο, ο υπνόσακος, το μπουφάν, το σύνολο επιβίωσης θα έχουν πλυθεί και στεγνώσει καλά. Θα είναι πολύ πιο καθαρά και το πούπουλο θα έχει φουσκώσει. Άρα με την απομάκρυνση της βρωμιάς, θα είναι πιο ανθεκτικό και αδιαβροχοποιημένο στο μέλλον!

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα Πουπουλένια Ενδύματα έχουν στεγνώσει πλήρως. Μόλις επιστραφούν σε εσάς, συνιστούμε όλα τα είδη να αερίζονται σωστά. Οπότε κατά την επιστροφή φυλάξετε τα για άλλες 24 ώρες σε ένα ζεστό δωμάτιο, προτού αποθηκευτούν. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Μη δοκιμάσετε να καθαρίσετε το πουπουλένιο σας αν δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία. Το πιθανότερο είναι να βγάλει κιτρινίλες και να μυρίσει.
  • Σε περίπτωση που βγάλει κιτρινίλες και μυρίσει επισκεφθείτε ένα καθαριστήριο ρούχων με εμπειρία στον καθαρισμό πουπουλένιων ειδών. Όλα θα πάνε καλά, μην απελπίζεστε.
  • Φυλάξτε το σε ξηρό περιβάλλον και μακρυά από φυσικά υφάσματα, δέρμα, βαμβάκι, μαλλί και μετάξι. Υπάρχει πιθανότητα ανταλλαγής χρώματος. Φροντίστε πριν φυλαχτεί να είναι εντελώς στεγνό.
  • Καθαρίστε το πριν το φυλάξετε. Τα πουπουλένια είναι συνήθως και αδιάβροχα και μερικοί λεκέδες γίνονται μόνιμοι.