Ο Καθαρισμός νυφικών είναι μια υπηρεσία που απαιτεί εμπειρία και υπευθυνότητα. Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο Καθαριστήριο νυφικών mydrycleaners.gr μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς με λογικό κόστος και την εγγύηση mydrycleaners.gr.

Καθαρισμός Νυφικων στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Καθαρισμός νυφικών

Σίγουρα αφιερώσατε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην επιλογή του νυφικού σας για τη μεγάλη ημέρα. Στο κατάστημα μας πιστεύουμε ότι εξίσου πολύς χρόνος πρέπει να λαμβάνει ο Καθαρισμός νυφικών για τη διατήρηση του. Λεκέδες από φαγητό, ποτό και ιδρώτα μπορεί να γίνουν μόνιμοι, αν δεν καθαριστεί κατάλληλα πριν από την αποθήκευση.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από επιλογές για την συντήρηση του νυφικού σας. Απλά νυφικά χωρίς πολλά αξεσουάρ μπορούν να καθαριστούν σε όλα τα καθαριστήρια. Ωστόσο, ο Καθαρισμός σε πολύπλοκα νυφικά πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το φόρεμά σας και εγγυόμαστε την σωστή επεξεργασία όσο πολύπλοκο και να είναι.. όσο λερωμένο και να είναι. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε με όλα τα είδη των νυφικών.

Τα νυφικά έχουν συχνά δαντέλα, χάντρες, στρας, παγιέτες, και άλλα ευαίσθητα κεντήματα. Πολλά από αυτά τα στολίδια δεν ανταποκρίνονται στον παραδοσιακό καθαρισμό. Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα στολίδια μπορεί να διασπαστούν από διαλύτες και να διαχωριστούν από το φόρεμα. Η δαντέλα είναι επίσης πολύ ευαίσθητη, και είναι επιρρεπής σε κιτρίνισμα πολυκαιρίας από την οξείδωση. Μη-λευκά υφάσματα (off-λευκό, ελεφαντόδοντο, κλπ) μπορεί να χάσουν το χρώμα και να μην ταιριάζουν πλέον στο φόρεμα. Ο Καθαρισμός νυφικών πρέπει να γίνεται από έμπειρο προσωπικό με μηχανήματα ειδικά για ευαίσθητα είδη όπως αυτό.

Χρόνος καθαρισμού

Το κατάστημα μας σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το νυφικό σας καθαρίζεται με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Για τους λόγους αυτούς, ο Καθαρισμός νυφικών μπορεί να απαιτεί χρόνο ολοκλήρωσης μίας έως δύο εβδομάδων. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι το ιδανικό, και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Όμως να είστε βέβαιη πως σε αυτό το χρόνο θα προσπαθήσουμε και θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο καθαριστήριο mydrycleaners.gr είμαστε συνηθισμένοι στις μοναδικές ανάγκες που απαιτούνται για να καθαρίσετε το νυφικό σας. Είμαστε ειδικοί και εξοπλισμένοι με σωστά χημικά και απορρυπαντικά για να ασχοληθούμε με ιδιαίτερα υλικά και διακοσμήσεις. Μην αφήσετε τους λεκέδες γίνουν μόνιμοι. Φέρτε το νυφικό σας φόρεμα μέχρι το κατάστημα μας και θα απολαύστε άριστη ποιότητα εργασίας.

Καθαρισμός Νυφικών Τιμή

Το κόστος καθαρισμού ξεκινάει από 150€ για απλά φορέματα/τουαλέτες χωρίς μεταλλικά στοιχεία ή swarovski και φτάνει έως τα 350€ για μεταξωτά με ουρά, δαντέλα και μεταλλικά στοιχεία ή swarovski. Επίσης αυξάνεται ανάλογα με την έκταση και το είδος του λερώματος πάνω στο ύφασμα. Άλλος ένας λόγος είναι και η περίπτωση πολυκαιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Φροντίστε να καθαρίσετε το νυφικό σας αμέσως μετά την χρήση του. Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα.
  • Μήν το αποθηκέυσετε σε συσκευασία nylon. Θα κιτρινίσει πολύ γρήγορα και ίσως η ζημιά να είναι μή αναστρέψιμη.
  • Μήν δοκιμάσετε να το καθαρίσετε μόνη σας. Απορρυπαντικά υπάρχουν πολλά, το νυφικό σας χρειάζεται ειδικό απορρυπαντικό και φυσικά ειδική μεταχείριση.
  • Φυλάξτε το σε χάρτινο κουτί τυλιγμένο με χαρτί περιτυλίγματος καθαρό απο λεκέδες και αποθηκεύστε το σε ξηρό μέρος.
  • Εμπιστευθείτε επαγγελματία για τον σωστό καθαρισμό. Το κόστος είναι ανάλογο της αξίας του.