Καθαρισμός UGG. Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Αυτό θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε ειδικά απορρυπαντικά αποκλειστικά για δερμάτινα υποδήματα. Οι μπότες σας καθαρίζονται σε σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας ιδιαίτερες τεχνικές που βοηθούν στην φυσικότητα του δέρματος.

Καθαρισμός Μπότες UGG στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Καθαρισμός UGG Τιμή

Επειδή το δέρμα προβάτου έχει μια λεπτή επιφάνεια, ο Καθαρισμός UGG γίνεται ξεχωριστά με ειδικά μηχανήματα και με το χέρι χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα απορρυπαντικά. Όπως και κάθε δερμάτινο ένδυμα, το δέρμα είναι λεπτό και δεν μπορούν να προληφθούν ή να αφαιρεθούν όλοι οι λεκέδες. Παρόλα αυτά η εργασία γίνεται εύκολη σε περίπτωση που ο λεκές είναι φρέσκος και φυσικά δεν έχει προστεθεί ξένο υλικό ακατάλληλο για δερμάτινα είδη. Αφού καθαριστούν και διαμορφωθούν, τα υποδήματα γεμίζουν ώστε να διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διαδικασία στεγνώματος. Οι μπότες αφήνονται να στεγνώσουν φυσικά σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Δείτε επίσης Καθαρισμός Παπουτσιών

Προσοχή

Μερικές φορές οι μπότες UGG θα συρρικνωθούν ελαφρά μετά τον καθαρισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό και φροντίζουμε να επαναφέρουμε το αρχικό τους σχήμα χωρίς απώλειες. Μην ανησυχείτε για το σχήμα τους, η εργασία που γίνεται είναι δοκιμασμένη και το αποτέλεσμα σχεδόν άψογο.

Μόλις στεγνώσουν, οι ειδικοί μας δουλεύουν για να αναζωογονήσουν τη στιλπνότητα και να δημιουργήσουν ξανά την αδιαβροχοποίηση του δέρματος. Τέλος, στις μπότες UGG γίνεται απόσμηση, γεμίζονται με λεπτό χαρτί, βουρτσίζονται με ειδική βούρτσα για σουέτ για να φινιριστούν και είναι έτοιμες για να φορεθούν.

Λάβετε υπόψιν πως ο Καθαρισμός σε μπότες UGG δημιουργεί κάποια ελάχιστη διαφορά στο χρώμα του δέρματος μετά τον καθαρισμό τους. Το δέρμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αστραγάλου σας είναι άλλης ποιότητας και ίσως να φαίνεται λίγο πιο σκούρο μετά την επεξεργασία του. Αυτό συμβαίνει επειδή απορροφά περισσότερη λίπανση και προσωρινά φαίνεται πιο σκούρο. Μετά απο λίγες ημέρες όλα θα είναι όπως πρίν.

Ο ποιοτικός καθαρισμός δεν μπορεί να επισπευσθεί, οπότε επιτρέψτε μας 5 ημέρες για να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό των υποδημάτων σας.

Καθαρισμός UGG και Συμβουλές

 • Κρατήστε τες μακριά από ακραία στοιχεία, όπως η βροχή και το χιόνι, για να διατηρήσετε το σχήμα τους κορυφαίο.
 • Ορισμένες εσωτερικές σόλες UGG μπορούν να πλυθούν – μπορείτε επίσης να αγοράσετε εσωτερικές σόλες αντικατάστασης . Οπότε αν οι μπότες σας έχουν πρόβλημα οσμής, εξετάστε μόνο το πλύσιμο των πέλματος ή την αντικατάστασή του.
 • ΜΗΝ βάζετε μπότες UGG σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο ποτέ.
 • Εάν τα UGG σας έχουν λιπαρό λεκέ, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κιμωλία ή talc σκόνη στο λεκέ. Αφήστε τα να καθίσουν όλη τη νύχτα. Αυτό συχνά απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ και το καθιστά αόρατο. Μην προσθέσετε απορρυπαντικά ή υλικά καθαρισμού. Τα μαντζούνια δεν πιάνουν και μπορεί να καταστρέψετε τις μπότες σας.
 • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε υλικό αδιαβροχοποίησης για την προστασία έναντι των λεκέδων . Για να βελτιώσετε την εμφάνιση των UGG σας, να σας κρατήσουν περισσότερο και να έχετε λιγότερες επισκέψεις σε καθαριστήριο να τις φέρετε στο κατάστημα μας αμέσως μετά την αγορά τους, ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε εμείς αδιαβροχοποίηση και προστασία στο σουέτ.

Δεν εμπιστεύεστε επαγγελματία?

Η UGG ™ Australia πουλάει απορρυπαντικά όπως το Water & Stain Repellent και Cleaner & Conditioner για να αποτρέψει και να αφαιρέσει ή να μειώσει τους λεκέδες. Αν οι UGG σας αρχίζουν να φαίνονται λίγο άσχημες, ο στεγνός καθαρισμός είναι ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα στίγματα και τους λεκέδες από τις UGG σας, να ανανεώσετε τα αιθέρια έλαια στα δέρματα και να φτιάξετε την επένδυση από fleece για να τα αισθανθείτε μαλακά ξανά. Εάν αισθάνεστε άνετα να τα καθαρίσετε στο σπίτι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τα πλύνετε μόνοι.

Πώς Καθαρίζονται οι UGG Μπότες

 • Σκουπίστε το δέρμα προβάτου με καθαρό, κρύο νερό. βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει ολόκληρη την μπότα για να αποφύγετε τις ορατές γραμμές νερού.
 • Αραιώστε το προϊόν Cleaner & Conditioner με μισό και μισό νερό και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε ένα καθαρό υγρό σφουγγάρι. Είναι σημαντικό να μην εφαρμόζεται το καθαριστικό & contitioner απευθείας σε UGGs. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει το δέρμα προβάτου.
 • Χαϊδέψτε με το σφουγγάρι απαλά ολόκληρη την μπότα. Η λεπτή επιφάνεια του δέρματος προβάτου μπορεί να υποστεί βλάβη από υπερβολικά επιθετικό καθαρισμό.
 • Ξεπλύνετε με καθαρό, κρύο νερό και σκουπίστε την περίσσεια υγρασία με μια μαλακή πετσέτα. Γεμίστε τις μπότες ελαφρώς με χαρτοπετσέτες (για να κρατήσουν το σχήμα) και να στεγνώσουν στον αέρα φυσικά. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα μαλλιών, μην τις στεγνώστε κοντά σε εξαέρωση θερμότητας ή σε άμεσο ηλιακό φως. Θα τις χαλάσετε.
 • Μόλις στεγνώσουν οι UGG σας, βουρτσίστε ελαφρά με μια μαλακή βούρτσα nubuck. (ΑΠΑΛΉ βούρτσα με μακριές φυσικές τρίχες). βουρτσίστε μόνο προς μία κατεύθυνση.
 • Για να αποσμηθεί και να βοηθήσετε να μαλακώσει το εσωτερικό των UGG, χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε μία χαρτοπετσέτα και θα βοηθήσετε να μαλακώσει και το εσωτερικό τους. Για να προσθέσετε ένα άρωμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου.

Μην ξεχνάτε

Μπορείτε πάντα να εμπιστευθείτε σουέτ σας, το δέρμα και τον καθαρισμό της γούνας στο καθαριστήριο δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr. Είτε πρόκειται για ένα σακάκι, γάντια ή τσάντα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να δώσουμε στο δέρμα σας, καστόρι και γούνα τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και ερωτήσεις. Μπότες UGG με παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Καθαρισμός σε μπότες UGG

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε αξιόπιστο καθαριστήριο στην περιοχή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένα από τα οχήματα μας έρχεται στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στην πόρτα σας και παραλαμβάνει την παραγγελία. Τα ρούχα σας έρχονται στο κατάστημα μας, επεξεργάζονται και καθαρίζονται σύμφωνα με την ποιότητα τους και όταν είναι έτοιμα θα επιστραφούν. Εμπιστευθείτε τα ρούχα σας στο κατάστημα μας και χαλαρώστε. Παραλαμβάνουμε είδη ενδυμασίας, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες και Ρόμαν, δερμάτινα και γούνες. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

 • Μην χρησιμοποιείτε χημικά και οικιακά απορρυπαντικά για τον τοπικό καθαρισμό των UGG. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα σε επιλεγμένα καταστήματα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.
 • Σε περίπτωση που λερώσετε την μπότα σας με λάδι χρησιμοποιήστε μόνο αλεύρι ή μαγειρική σόδα όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην τρίψετε. Αφήστε να απορροφήσει όσο υλικό μπορεί και μετά σκουπίστε απαλά.
 • Εάν βραχεί, χαϊδέψτε απαλά με απορροφητικό πανί και αφήστε να στεγνώσει φυσικά. Μακρυά από καλοριφέρ ή τζάκι. Το νερό και το χιόνι μπορεί να δημιουργήσουν λεκέ ή διχρωμία στο δέρμα. Μην ανησυχείτε, καθαρίζει.
 • Όταν την νιώθετε στεγνή ή σκληρή επισκεφθείτε μας. Χρειάζεται καθαρισμό και λίπανση.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού και δεν βρίσκετε ανταπόκριση επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση :

mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344  τηλ: 215 5019529

μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε