Καθαρισμός Barbour – Κέρωμα και Βάψιμο Barbour. Η ομορφιά των Wax Jacket , όπως ένα παραδοσιακό Barbour, είναι ότι θα διαρκέσει για χρόνια εάν καθαρίζονται από επαγγελματίες και γίνεται επανεφαρμογή κεριού σε τακτική βάση. Είτε πρόκειται για κλασσικό σακάκι είτε casual να είστε σίγουροι πως η αξία του είναι μοναδική. Το κατάστημα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού και κέρωμα Barbour για κάθε μάρκα και στυλ μπουφάν. Η γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση μας υπόσχεται να κρατάει το σακάκι σας εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το πόσο υγρός και κρύος είναι ο καιρός.

Κέρωμα Barbour Τιμή

Λόγο της ιδιαίτερης φύσης της υπηρεσίας, είναι απαραίτητο να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στον καθαρισμό του και κάποια συγκεκριμένη ποσότητα κεριού για να καλυφθεί σωστά ένα μέτριο Barbour και να υπάρξει σωστό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο το σύνηθες κόστος για τον καθαρισμό και κέρωμα είναι 70€. Το σύνηθες κόστος μόνο για κέρωμα είναι 40€.

Καθαρισμός Barbour και κέρωμα Barbour

Καλό θα είναι να γνωρίζετε πως το κερί που περιβάλει το σακάκι ή το μπουφάν σας δεν είναι τυχαίο. Εκτός από την ιδιότητα της αδιαβροχοποίησης που του προσδίδει, φροντίζει και για την αντοχή του. Εάν το ύφασμα είναι σωστά κερωμένο με το ειδικό κερί αντέχει καλύτερα σε κακουχίες και σκληρή χρήση. Εάν προστεθεί λάθος κερί ή το κέρωμα είναι φθαρμένο τότε το ύφασμα είναι πιθανόν να σκιστεί ή να γδαρθεί. Φροντίστε να ανανεώνετε το κέρωμα τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια.

Γιατί πρέπει να γίνεται ο Καθαρισμός Barbour

Το κερωμένο βαμβάκι είναι ένα υλικό υψηλής απόδοσης. Έτσι συχνά υποβάλλεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από τα κανονικά ρούχα. Ένα τακτικό καθάρισμα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το ένδυμά σας απαλλαγμένο από σκόνη και ακαθαρσίες που μπορεί να προκαλέσουν περιττή φθορά. Ο πλήρης καθαρισμός του Barbour και το Κέρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αγαπημένο σας παλτό σε άριστη κατάσταση και να αυξήσετε το προσδόκιμο ζωής του για πάρα πολλά χρόνια.

Φροντίζουμε να καθαρίζουμε τα Barbour με τα υψηλότερα πρότυπα πριν ξεκινήσουμε την υπηρεσία επανεφαρμογής κεριού η οποία εφαρμόζεται εξ ολοκλήρου με το χέρι. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε μια υπηρεσία Re-Wax Only ( Κέρωμα) για Wax Jackets που δεν απαιτούν καθαρισμό αλλά απλά μια επαγγελματική επανεφαρμογή κεριού. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια και η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η ενδεδειγμένη από ειδικούς.

Βάψιμο Barbour και Ανανέωση Χρώματος. Σε περίπτωση που το Barbour σας είναι ταλαιπωρημένο ή ξεβαμμένο μπορείτε να κάνετε ανανέωση χρώματος ή ακόμα και αλλαγή ωστε να συνεχίστε να το φοράτε για ακόμα πολλά χρόνια. Δείτε Καθαρισμός Γούνας

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Καθαρισμός Barbour – Κέρωμα Barbour στο σπίτι

Λόγω της φύσης αυτών των ενδυμάτων, ο Καθαρισμός Barbour και το κέρωμα θα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς. Στο κατάστημα μας αντιμετωπίζουμε με επιτυχία πολλά είδη κεριών. Για πολλά χρόνια και οι πελάτες μας στέλνουν τα ρούχα τους από όλη την Ελλάδα. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, συνδυάσαμε με επιτυχία τις παραδοσιακές χειροποίητες και αποδεδειγμένες μεθόδους με νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνικές, προκειμένου να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και αποτελεσμάτων.

Τα Barbour μπορούν να καθαρίζονται και να κερώνονται από εσάς στον χώρο σας. Εάν διαθέτετε το ειδικό κερί και έχετε αρκετό χρόνο να ασχοληθείτε, μπορείτε να φροντίσετε και να συντηρήσετε το μπουφάν σας μόνοι σας. Απλά ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας ή σε κάποιο επίσημο βίντεο. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας ζεστός και άνετος χώρος να επεξεργαστείτε το ένδυμα και πολλή υπομονή. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Προσοχή

Μην δοκιμάσετε ποτέ να πλύνετε το Barbour σας στο πλυντήριο. Οποιαδήποτε χρήση απορρυπαντικού θα βλάψει το κερί που προστατεύει το ύφασμα. Επίσης μην εμπιστευθείτε καθαριστήριο ρούχων που δεν έχει εξειδίκευση στην περιποίηση και κέρωμα Barbour ενδυμάτων. Σε περίπτωση που το ρούχο σας γίνει στεγνό καθάρισμα χάνει όλη του την ιδιότητα σαν αδιάβροχο και αντιανεμικό. Θα καταλήξετε με ένα όμορφο μεν, απλό δε Jacket. Φροντίστε με απλές ερωτήσεις να μάθετε την διαδικασία και πόσο καλά γνωρίζει το αντικείμενο. Αρχική σελίδα

Μην πλησιάζετε σε εστίες θέρμανσης και φυσικά μείνετε μακρυά από φλόγα. Ακούγετε λογικό να στεγνώσετε το απλό ένδυμα κοντά σε καλοριφέρ ή δίπλα σε τζάκι. Είναι όμως παράλογο και επικίνδυνο για τα κερωμένα Barbour μπουφάν. Εύκολα θα χαλάσει το φιλμ που προστατεύει το ύφασμα και ακόμα πιο εύκολα θα πιάσει φωτιά. Σε περίπτωση που βραχεί αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, κρεμασμένο σε χώρο με θερμοκρασία περιβάλλοντος. Δεν θα αργήσει πολύ. Άν η ζημιά έχει ήδη γίνει επισκεφθείτε μας για την υπηρεσία Βάψιμο Barbour.

Καθαρισμός Barbour Χρόνος παράδοσης

Ο Καθαρισμός Barbour και η επανεφαρμογή κεριού είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνει :

  • Καθαρισμός λεκέδων τοπικά στο χέρι.
  • Γενικός καθαρισμός του ρούχου για εξάλειψη όποιων λεκέδων θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
  • Φινίρισμα του υφάσματος πριν το Κέρωμα Barbour.
  • Επανεφαρμογή κεριού στο χέρι
  • Φινίρισμα μετά το κέρωμα, σιδέρωμα για παράδοση και άμεση χρήση.

Όλη η διαδικασία γίνεται στο χέρι. Επιπλέον απαιτείται μεγάλος χρόνος ξεκούρασης του Barbour Jacket πριν την επόμενη επεξεργασία. Οπότε ο χρόνος που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας είναι περίπου δύο εβδομάδες. Σε αρκετές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί περισσότερο. Τα Barbour με την σωστή συντήρηση μπορούν να φορεθούν για μία ζωή. Εάν έχετε κάποιο, κάπου κρυμμένο στην ντουλάπα σας, βγάλτε το έξω. Καθαρίστε το, ανανεώστε το και φορέστε το ξανά σαν καινούριο.

Βάψιμο Barbour και Ανανέωση Χρώματος

Το κατάστημα μας προσφέρει την μοναδική υπηρεσία της ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος του Barbour σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές βαφής υφασμάτων και σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το χρώμα του πολύτιμου μπουφάν σας ή ακόμα και να το αλλάξετε.. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ασφαλής και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Δέν αναλαμβάνουμε Βάψιμο Barbour με ζημιές, φθορές μέχρι να διορθωθούν και να γίνουν ασφαλή για την μετέπειτα επεξεργασία

Βάψιμο Barbour στο Καθαριστήριο Ρούχων mydrycleaners.gr

Η Υπηρεσία ανανέωσης ή αλλαγής χρώματος είναι χρονοβόρα και συνδυάζεται πάντα με τον πλήρη καθαρισμό και κέρωμα του Barbour. Οπότε να είστε έτοιμοι για αναμονή περίπου δύο (2) εβδομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Βάψιμο Barbour Τιμή

Το τελικό κόστος Καθαρισμός – Βάψιμο – Κέρωμα είναι στα 90€. Το ποσό δεν είναι μεγάλο αν σκεφτείτε πως θα παραλάβετε ένα ανανεωμένο wax jacket. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Το Barbour δεν πλένεται στο πλυντήριο και σίγουρα απαγορεύεται απορρυπαντικό. Μην το πλύνετε μόνοι σας ποτέ.
  • Πρέπει να καθαρίζεται μόνο όταν είναι εμφανώς λερωμένο ή έχει αποκτήσει μυρωδιά. Σε άλλη περίπτωση κάθε χρόνο πρέπει να γίνεται ανανέωση κεριού. Το κόστος δέν είναι τόσο μεγάλο για την ποιότητα και την σφάλεια που προσφέρει το κέρωμα.
  • Αν το Barbour έχει αποχρωματιστεί μπορείτε να ζητήσετε βαφή. Το μπουφάν σας θα γίνει σαν καινούριο με την διαφορά πως θα έχει σκουρήνει λίγο η φόδρα.
  • Το Μπουφάν σας θα ζήσει περισσότερο αν το φοράτε πολύ. Σαν ύφασμα θέλει να απορροφά υγρασία, ιδρώτα, να τρώει βροχή και ήλιο. Όσο περισσότερο το φοράτε τόσο λιγότερη συντήρηση χρειάζεται.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού και δεν βρίσκετε ανταπόκριση επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση :

mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344  τηλ: 215 5019529

μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε