Ο καθαρισμός γούνας γίνεται αποκλειστικά στο κατάστημα μας. Είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό και στην συντήρηση γούνας και γούνινων αξεσουάρ. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές για τον απόλυτο – ασφαλή – καθαρισμό. Συνεργαζόμαστε με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουμε για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς από καταστήματα γουναρικών και ειδικούς στην επεξεργασία γούνας και εγγυόμαστε τον άψογο καθαρισμό και συντήρηση της γούνας σας και των αξεσουάρ σας.

Καθαρισμός Γούνας Τιμή

Απαιτείται ο επαγγελματικός καθαρισμός και περιποίηση κάθε χρόνο, συνήθως πριν από την αποθήκευση. Η διαδικασία καθαρισμού της περιλαμβάνει την ανάδευση του δέρματος σε ένα μείγμα διαλύτη.Ο διαλύτης περιέχει ειδικές σιλικόνες που δίνουν στη γούνα μια χνουδωτή, ομοιόμορφη, μαλακή εμφάνιση και γυαλάδα. Αυτή η τεχνική εκτελείται ειδικά για την προσομοίωση της φυσικής φροντίδας της γούνας. Κάτι που τα περισσότερα καθαριστήρια ρούχων δεν έχουν τη δυνατότητα ή τον εξοπλισμό για να το κάνουν.

Καθαρισμός Γούνας στο Καθαριστήριο

Αφού καθαριστεί σωστά το πέλος, πρέπει να υποβληθεί σε διαδικασία υαλοποίησις, η οποία είναι η τεχνική εφαρμογής μιας υγρής συνθετικής ένωσης. Στη συνέχεια θα περάσει ένας θερμαινόμενος περιστροφικός τροχός πάνω από το ρούχο. Μέσω της θερμότητας και της τριβής, η γούνα, συμπεριλαμβανομένων των τριχών του πέλους, γυαλίζεται, επιστρέφοντας την αρχική της λάμψη. Ο στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργείται ευθυγραμμίζει τα μαλλιά, αφαιρεί το θύσανο και τους κόμπους. Στην τελική φάση του φινιρίσματος φυσάμε τη γούνα με ένα πιστόλι αέρα.

Αποθήκευση Γούνας

Για να συντηρήσετε τη γούνα σας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελέγχετε τόσο τα επίπεδα θερμοκρασίας όσο και την υγρασία. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι τυπικές συνθήκες που συνιστώνται είναι περίπου 25 βαθμοί Κελσίου και 55% σχετική υγρασία. Το κατάστημα μας προσφέρει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, εντός του χώρου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Είναι σημαντικό να τη διατηρήσετε δροσερή ώστε το δέρμα να μην στεγνώσει, να σπάσει και να χάσει την απαλότητα του. Η δροσερή θερμοκρασία διατηρεί επίσης την αδιαβροχοποίηση και το φινίρισμα που δίνει ο καθαρισμός γούνας.

Μόνο η ψυκτική αποθήκευση δεν θα σκοτώσει προνύμφες σκόρων. Θα τους κρατήσει βέβαια μακρυά όμως από το να προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά κατά την αποθήκευση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η προστασία από τραυματισμό από έντομα όλων των ειδών εξασφαλίζεται από την κατάλληλη φύλαξη, καθώς σε θερμοκρασία 25 βαθμών Κελσίου, διατηρούνται αδρανή.

Ο καθαρισμός γούνας μερικές φορές δέν είναι επιλογή λόγω έκθεσης της σε υγρασία. Η υγρασία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αποθήκευση των γουναρικών. Η υπερβολική υγρασία εκδηλώνεται σε μούχλα. Κάτω από ορισμένες συνθήκες, στην πραγματική ανάπτυξη μούχλας, σε ακραίες περιπτώσεις, το δέρμα της μπορεί να σαπίζει και τα μαλλιά να πέσουν. Το δέρμα θα απορροφήσει την υγρασία από τον αέρα, πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση, την παραμόρφωση και την ακαμψία του δέρματος κατά την απομάκρυνση του ενδύματος από την αποθήκευση.

Η χαμηλή υγρασία είναι εξίσου επιβλαβής καθώς ο ξηρός αέρας μπορεί να αντλεί υγρασία και φυσικά έλαια από τα μαλλιά και τις τρίχες, με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί.

Κατά την αποθήκευση, η γούνα πρέπει να λαμβάνει τον κατάλληλο εξαερισμό και την κυκλοφορία του αέρα.

Παραλαβή και Παράδοση 2155019529

Καθαρισμός Γούνας και Επισκευές

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού προσφέρουμε και επισκευές. Αν ένα γούνινο ένδυμα είναι σχισμένο ή κατεστραμμένο με οποιονδήποτε τρόπο, ρωτήστε για την υπηρεσία επισκευής μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των πληγέντων αγαπημένων ενδυμάτων με άριστα αποτελέσματα. Επίσης γίνονται αλλαγές σε φόδρες, σε φερμουάρ και άλλα αξεσουάρ.

Μην ξεχνάτε

Οι γούνες είναι κατάλληλα τοποθετημένες στο χώρο μας για να επιτρέπουν τη ροή αέρα μέσα και γύρω από το ένδυμα. Χωρίς κυκλοφορία του αέρα, τα γούνινα στεγνώνουν και τα άκρα σκληραίνουν και τελικά χαλάνε. Ο καθαρισμός γούνας γίνεται για την σωστή συντήρηση και όχι μόνο επειδή έχει λερωθεί. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως η διαδικασία είναι χρονοβόρα και ανάλογη της ποιότητας της. Θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε το πολύτιμο αυτό ένδυμα σας τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλές – Οδηγίες – Tips

  • Η γούνα είναι ζωντανός οργανισμός. Άν έχει αρχίσει να μυρίζει ή άρχισε να χάνει τρίχα, δυστυχώς έχει πεθάνει σαν υλικό. Μην δοκιμάσετε να την καθαρίσετε.
  • Χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια όχι μόνο επειδή είναι λερωμένη άλλα επειδή κατά τον καθαρισμό λιπαίνεται το δέρμα και βοηθά στην συντήρηση της.
  • Να φυλάσσεται σε αερισμένο χώρο μέσα σε χάρτινο κουτί με χάρτινη συσκευασία και μακρυά από συνθετικά υλικά. Ποτέ μέσα σε ναύλον.
  • Καλό είναι να την φοράτε έστω και μέσα στο σπίτι. Χρειάζεται να απορροφά υγρασία, ιδρώτα και να τρώει ήλιο και βροχή. Όσο περισσότερο την φοράτε τόσο περισσότερο θα ζήσει.
  • Μπορείτε με προσοχή να τη σκουπίσετε με ηλεκτρική σε χαμηλή ένταση για να αδειάζει απο σκόνη και νεκρά στοιχεία.