Καθαρισμός Barbour

 

Καθαρισμός Barbour. Η ομορφιά των Wax Jacket , όπως ένα παραδοσιακό Barbour, είναι ότι θα διαρκέσει για χρόνια εάν καθαρίζονται από επαγγελματίες και γίνεται επανεφαρμογή κεριού σε τακτική βάση. Είτε πρόκειται για κλασσικό σακάκι είτε casual να είστε σίγουροι πως η αξία του είναι μοναδική. Το κατάστημα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού και κερώματος για κάθε μάρκα και στυλ κεριού. Η γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση μας υπόσχεται να κρατάει το σακάκι σας εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το πόσο υγρός και κρύος είναι ο καιρός.

Καθαρισμός Barbour wax jacket

Τι είναι ο Καθαρισμός Barbour

 

Το κερωμένο βαμβάκι είναι ένα υλικό υψηλής απόδοσης. Έτσι συχνά υποβάλλεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από τα κανονικά ρούχα. Ένα τακτικό καθάρισμα  θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το ένδυμά σας απαλλαγμένο από σκόνη και ακαθαρσίες που μπορεί να προκαλέσουν περιττή φθορά. Ο πλήρης καθαρισμός του Wax Jacket και το κέρωμα του μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αγαπημένο σας παλτό σε άριστη κατάσταση και να αυξήσετε το προσδόκιμο ζωής του για πάρα πολλά χρόνια.

 

Λόγω της φύσης αυτών των ενδυμάτων, ο Καθαρισμός Barbour θα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς. Στο κατάστημα μας αντιμετωπίζουμε με επιτυχία πολλά είδη κεριών. Για πολλά χρόνια και οι πελάτες μας στέλνουν τα ρούχα τους από όλη την Ελλάδα. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, συνδυάσαμε με επιτυχία τις παραδοσιακές χειροποίητες και αποδεδειγμένες μεθόδους με νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνικές, προκειμένου να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και αποτελεσμάτων.

 

Φροντίζουμε να καθαρίζουμε τα Wax Jackets με τα υψηλότερα πρότυπα πριν ξεκινήσουμε την υπηρεσία επανεφαρμογής κεριού η οποία εφαρμόζεται εξ ολοκλήρου με το χέρι. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε μια υπηρεσία Re-Wax Only για Wax Jackets που δεν απαιτούν καθαρισμό αλλά απλά μια επαγγελματική επανεφαρμογή κεριού. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια και η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η ενδεδειγμένη από ειδικούς.

 

Καλό θα είναι να γνωρίζετε πως το κερί που περιβάλει το σακάκι ή το μπουφάν σας δεν είναι τυχαίο. Εκτός από την ιδιότητα της αδιαβροχοποίησης που του προσδίδει, φροντίζει και για την αντοχή του. Εάν το ύφασμα είναι σωστά κερωμένο με το ειδικό κερί αντέχει καλύτερα σε κακουχίες και σκληρή χρήση. Εάν προστεθεί λάθος κερί ή το κέρωμα είναι φθαρμένο τότε το ύφασμα είναι πιθανόν να σκιστεί ή να γδαρθεί. Φροντίστε να ανανεώνετε το κέρωμα τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια.

Καθαρισμός Barbour στο σπίτι

 

Τα Wax Jackets μπορούν να καθαρίζονται και να κερώνονται από εσάς στον χώρο σας. Εάν διαθέτετε το ειδικό κερί και έχετε αρκετό χρόνο να ασχοληθείτε, μπορείτε να καθαρίσετε και να συντηρήσετε το μπουφάν σας μόνοι σας. Απλά ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας ή σε κάποιο επίσημο βίντεο. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας ζεστός και άνετος χώρος να επεξεργαστείτε το ένδυμα και πολλή υπομονή. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή.

 

Προσοχή

 

Μην δοκιμάσετε ποτέ να πλύνετε το Wax Jacket σας στο πλυντήριο. Οποιαδήποτε χρήση απορρυπαντικού θα βλάψει το κερί που προστατεύει το ύφασμα. Μην εμπιστευθείτε καθαριστήριο ρούχων που δεν έχει εξειδίκευση στην περιποίηση κερωμένων ενδυμάτων. Σε περίπτωση που το ρούχο σας γίνει στεγνό καθάρισμα χάνει όλη του την ιδιότητα σαν αδιάβροχο και αντιανεμικό. Θα καταλήξετε με ένα όμορφο μεν, απλό δε Jacket.

Μην πλησιάζετε σε εστίες θέρμανσης και φυσικά μείνετε μακρυά από φλόγα και φωτιά. Ακούγετε λογικό να στεγνώσετε το απλό ένδυμα κοντά σε καλοριφέρ ή δίπλα σε τζάκι. Είναι όμως παράλογο και επικίνδυνο για τα κερωμένα μπουφάν. Εύκολα θα χαλάσει το φιλμ που προστατεύει το ύφασμα και ακόμα πιο εύκολα θα πιάσει φωτιά. Σε περίπτωση που βραχεί αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, κρεμασμένο σε χώρο με θερμοκρασία περιβάλλοντος. Δεν θα αργήσει πολύ.

 

Χρόνος παράδοσης

 

Ο Καθαρισμός Barbour και η επανεφαρμογή κεριού είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνει :

  • Καθαρισμός λεκέδων τοπικά στο χέρι.
  • Γενικός καθαρισμός του ρούχου για εξάλειψη όποιων λεκέδων θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
  • Φινίρισμα του υφάσματος πριν το κέρωμα.
  • Επανεφαρμογή κεριού στο χέρι
  • Φινίρισμα μετά το κέρωμα, σιδέρωμα για παράδοση και άμεση χρήση.

 

Όλη η διαδικασία γίνεται στο χέρι. Επιπλέον απαιτείται μεγάλος χρόνος ξεκούρασης του Jacket πριν την επόμενη επεξεργασία. Οπότε ο χρόνος που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας είναι περίπου μια εβδομάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί και δέκα ημέρες. Τα Wax Jackets με την σωστή συντήρηση μπορούν να φορεθούν για μία ζωή. Εάν έχετε κάποιο, κάπου κρυμμένο στην ντουλάπα σας, βγάλτε το έξω. Καθαρίστε το, ανανεώστε το και φορέστε το ξανά σαν καινούριο.

 

Για να μάθετε πώς μπορούμε να αναζωογονήσουμε το σακάκι σας με τον καθαρισμό του και την αδιαβροχοποίηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Καθαρισμός Barbour κόστος καθαρισμού ή κερώματος

 

Λόγο της ιδιαίτερης φύσης της υπηρεσίας, είναι απαραίτητο να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στον καθαρισμό του και κάποια συγκεκριμένη ποσότητα κεριού για να καλυφθεί σωστά ένα μέτριο Wax Jacket και να υπάρξει σωστό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο το ελάχιστο κόστος για τον καθαρισμό και επανεφαρμογή κεριού είναι 50€. Το ελάχιστο κόστος μόνο για επανεφαρμογή κεριού είναι 30€.

Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Ελλάδα

 

Εάν διαθέτετε Wax Jacket και χρειάζεστε καθαρισμό ή απλά κέρωμα και δεν βρίσκετε ανταπόκριση στην περιοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε το κατευθείαν στη διεύθυνση : mydrycleaners.gr  Κλεισθένους 60 Γέρακας ΤΚ 15344   μαζί με τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες και μόλις το ένδυμα είναι έτοιμο θα σας το επιστρέψουμε.