Υπηρεσίες Καθαρισμού και συντήρησης

Στεγνό καθάρισμα

 

Κάθε ρούχο σας λαμβάνει προσωπική φροντίδα και προσοχή καθ ‘όλη τη διαδικασία του καθαρισμού. Επιθεωρούμε τα  ενδύματα για να εξασφαλιστεί η ορθή προετοιμασία και κατάταξη για τον καθαρισμό. Γίνεται επαγγελματικό ξελέκιασμα, στεγνό καθάρισμα, υγρό καθάρισμα ή στο χέρι όπως αρμόζει, σιδέρωμα ακόμα και στο χέρι για το φινίρισμα.Γίνονται ακόμα και οι απαραίτητες επισκευές ελάσσονος σημασίας.

Καθαριστήρια ρούχων καθαριστήριο

Υπηρεσίες Wet clean

 

Εκτός από την υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα για υγρό καθάρισμα. Το υγρό καθάρισμα βοηθά στην απαλλαγή από οσμές όπως ιδρώτα και καλλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία καθαρισμού που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, γίνονται υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία.

Πουκάμισα πλύσιμο & σιδέρωμα Πώς βγαίνει το κερί Σωστό πλύσιμο ρούχων

Καθαρισμός Barbour

 

Καθαρισμός Barbour. Η ομορφιά των Wax Jacket , όπως ένα παραδοσιακό Barbour, είναι ότι θα διαρκέσει για χρόνια εάν καθαρίζονται από επαγγελματίες και γίνεται επανεφαρμογή κεριού σε τακτική βάση. Το κατάστημα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού και κερώματος για κάθε μάρκα και στυλ κεριού. Η γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση μας υπόσχεται να κρατάει το σακάκι σας εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το πόσο υγρός και κρύος είναι ο καιρός.

Καθαρισμός Barbour wax jacket

 Νυφικά και τουαλέτες

 

Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Καθαριστήριο ρούχων Καθαρισμός νυφικών Καθαριστήριο Υπηρεσίες

Καθαρισμός & Αποκατάσταση σε Δέρμα & Suede

 

Προστατεύστε την επένδυση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού μας. Από τον καθαρισμό και την βαφή μέχρι την αποκατάσταση του δερμάτινου σας με επισκευές και μεταποιήσεις. Άν το δερμάτινο μπουφάν σας φαίνεται ταλαιπωρημένο και φθαρμένο μην απελπίζεστε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να φροντίσουμε να παραταθεί η διάρκεια ζωής των πολύτιμων αυτών ειδών ενδυμασίας.

Καθαριστήριο ρούχων Δερμάτινα μπουφάν Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών Δερμάτινα ενδύματα Καθαρισμός Δερμάτινων

Καθαρισμός σε μπότες UGG

 

Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε ειδικά απορρυπαντικά αποκλειστικά για δερμάτινα υποδήματα. Οι μπότες σας καθαρίζονται σε σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας ιδιαίτερες τεχνικές που βοηθούν στην φυσικότητα του δέρματος.

Μπότες UGG Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα Υπηρεσίες Μπότες UGG με παράδοση

Βαφές ενδυμάτων

 

Υπηρεσίες βαφής. Βάφουμε ενδύματα στο χρώμα τους και σε χρώμα πιο σκούρο από το φυσικό τους ακόμα και σε ακρυλικά υφάσματα. Με επιλογές ανάμεσα σε μαύρο-καφέ-μπλε-κόκκινο-πράσινο-γκρενά-ρουά-λαδί-blue/black.. και άλλα μπορείτε να ξαναδείτε το ρούχο σας καινούριο ή και να του δώσετε νέο στιλ για τη συνέχεια.

Καθαριστήριο ρούχων βαψιμο ρουχων Υπηρεσίες Βαφή ρούχων Βάψιμο ρούχων

Υπηρεσίες Επιδιορθώσεις

 

Σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας μπορείτε να κάνετε και τις όποιες επιδιορθώσεις χρειάζεται. Κουμπιά, φερμουάρ και μικροζημιές διορθώνονται άμεσα. Συνεργαζόμαστε με μοδίστρες, ράφτες και επαγγελματίες, για κάθε άλλη ειδική επιδιόρθωση χρειαστείτε (στένεμα, κόντεμα, μαντάρισμα κ.α.)

Επιδιορθώσεις ενδυμάτων Επιδιορθώσεις και μετατροπές σε είδη ενδυμασίας Υπηρεσίες

Κουρτίνες και τραπεζομάντηλα

 

Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα και κουρτίνες.Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν άλλο χρώμα και υφή και οι κουρτίνες σας θα μοιάζουν σας καινούριες. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε δωρεάν.

Καθαριστήριο κουρτινών Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Καλύμματα σαλονιού

 

Τα καλύμματα του σαλονιού σας χρειάζονται διαφορετική μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να χειριστούμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας όπως του αρμόζει και σε συνδυασμό με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα.

Καθαρισμός σαλονιών Καθαριστήριο σαλονιών

Κουβέρτες και παπλώματα

 

Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά, χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά..Συσκευάζονται και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης.

Καθαρισμός κουβερτών Καθαρισμός παπλωμάτων Καθαριστήριο παπλωμάτων Καθαρισμός παπλώματος Καθαρισμός παπλωμάτων Υπηρεσίες

Καθαριστήριο χαλιών

 

Στο Καθαριστήριο χαλιών  mydrycleaners.gr συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο.  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών των πελατών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα αξιόπιστοι και εγγυόμαστε για την σωστή μεταχείριση του χαλιού σας. Με προσφορές κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε μικρό κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.

ταπητοκαθαριστήριο Ταπητοκαθαριστήρια  Καθαρισμός χαλιών Καθαριστήριο χαλιών

Βιολογικός καθαρισμός

 

Βιολογικός καθαρισμός σε ρούχα και γενικά σε είδη ενδυμασίας στο κατάστημα μας είναι αυτονόητος. Τα ρούχα που παραλαβάνουμε προς καθαρισμό πλένονται σε σύγχρονα μηχανήματα με την χρήση διαλύτη τετραχλωραιθυλένιου (PERC). Το χλώριο που περιέχει ο διαλύτης εξουδετερώνει οτιδήποτε έχει σχέση με μικρόβιο, βακτήριο και ιούς. Στη συνέχεια τα ρούχα σας σιδερώνονται με ξηρό ατμό αποστειρώνοντας το ύφασμα εντελώς. Αμέσως μετά συσκευάζονται και απομονώνονται αναμένοντας την παραλαβή από τον πελάτη. Με το σπίτι όμως τι κάνουμε; Πώς θα καθαρίσουμε βιολογικά τις κουρτίνες και το σαλόνι μας; Το σημαντικότερο όλων… το στρώμα μας.

Βιολογικός καθαρισμός