Στεγνό καθάρισμα

 

Κάθε ρούχο σας λαμβάνει προσωπική φροντίδα και προσοχή καθ ‘όλη τη διαδικασία του καθαρισμού. Επιθεωρούμε τα  ενδύματα για να εξασφαλιστεί η ορθή προετοιμασία και κατάταξη για τον καθαρισμό. Γίνεται επαγγελματικό ξελέκιασμα, στεγνό καθάρισμα, υγρό καθάρισμα ή στο χέρι όπως αρμόζει, σιδέρωμα ακόμα και στο χέρι για το φινίρισμα.Γίνονται ακόμα και οι απαραίτητες επισκευές ελάσσονος σημασίας. Τότε μπορούμε να επιθεωρήσουμε και πάλι το ένδυμα προσεκτικά και να συσκευαστεί σωστά για να αποφύγετε το τσαλάκωμα στην μεταφορά.

Καθαριστήριο ρούχων Καθαρισμός νυφικών Καθαριστήριο mydrycleaners.gr

 Νυφικά και τουαλέτες

 

Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς με λογικό κόστος και την εγγύηση mydrycleaners.gr.

 Αυθημερόν καθάρισμα

 

Έχετε ένα 24-7 τρόπο ζωής. Γιατί θα πρέπει να έχετε να περιμένετε για το στεγνό καθάρισμα σας; Αν παραδοθούν τα ρούχα σας μέχρι τις δέκα το πρωί, Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, μπορούμε να τα έχουμε έτοιμα να φορεθούν το ίδιο απόγευμα. Τα ρούχα σας θα καθαριστούν και θα σιδερωθούν με την ίδια ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, και εσείς θα είστε στο πρόγραμμά σας.

Καθαρισμός & Αποκατάσταση σε Δέρμα & Suede

 

Προστατεύστε την επένδυση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού μας. Από τον καθαρισμό και την βαφή μέχρι την αποκατάσταση του δερμάτινου σας με επισκευές και μεταποιήσεις. Άν το δερμάτινο μπουφάν σας φαίνεται ταλαιπωρημένο και φθαρμένο μην απελπίζεστε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να φροντίσουμε να παραταθεί η διάρκεια ζωής των πολύτιμων αυτών ειδών ενδυμασίας.

Μπότες UGG Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Βαφές ενδυμάτων

 

Βάφουμε ενδύματα στο χρώμα τους και σε χρώμα πιο σκούρο από το φυσικό τους ακόμα και σε ακρυλικά υφάσματα. Με επιλογές ανάμεσα σε μαύρο-καφέ-μπλε-κόκκινο-πράσινο-γκρενά-ρουά-λαδί-blue/black.. και άλλα μπορείτε να ξαναδείτε το ρούχο σας καινούριο ή και να του δώσετε νέο στιλ για τη συνέχεια.

Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr βαψιμο ρουχων

Επιδιορθώσεις

 

Σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας μπορείτε να κάνετε και τις όποιες επιδιορθώσεις χρειάζεται. Κουμπιά, φερμουάρ και μικροζημιές διορθώνονται άμεσα. Συνεργαζόμαστε με μοδίστρες, ράφτες και επαγγελματίες, για κάθε άλλη ειδική επιδιόρθωση χρειαστείτε (στένεμα, κόντεμα, μαντάρισμα κ.α.)

Καλύμματα σαλονιού

 

Τα καλύμματα του σαλονιού σας χρειάζονται διαφορετική μεταχείριση. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να χειριστούμε κάθε ύφασμα ταπετσαρίας όπως του αρμόζει και σε συνδυασμό με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση τους, που αναλαμβάνουμε εμείς, κερδίζετε σε ποιότητα, χρόνο και χρήμα.

Κουρτίνες και τραπεζομάντηλα

 

Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα και κουρτίνες.Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν άλλο χρώμα και υφή και οι κουρτίνες σας θα μοιάζουν σας καινούριες. Ξεκρεμάμε και τοποθετούμε δωρεάν.

Καθαριστήριο ρούχων Καθαριστήριο κουρτινών και ρόμαν Καθαρισμός κουρτινών ρόμαν mydrycleaners.gr Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Μπουγάδα και δίπλωμα

 

Στο κατάστημα μας μπορείτε να φέρνετε την μπουγάδα σας και να την παραλαμβάνετε έτοιμη & διπλωμένη. Σεντόνια, μαξιλάρια λευκά είδη, πετσέτες  και μπλούζες Φρεσκοπλυμένα, σιδερωμένα και διπλωμένα, έτοιμα για το συρτάρι χωρίς κόπο. Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας.

Καθαρισμός κουβερτών Καθαρισμός παπλωμάτων Καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr Καθαρισμός παπλώματος Καθαρισμός παπλωμάτων

Κουβέρτες και παπλώματα

 

Κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά, χωρίς χημικά κατάλοιπα.πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλαργικά..Συσκευάζονται και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης.