Καθαρισμός σε μπότες UGG

 

Καθαρισμός σε μπότες UGG. Οι παντόφλες και οι μπότες UGG Twinface από δέρμα προβάτου , λόγω της ζεστασιάς και της άνεσης τους, μπορεί να σας κάνουν να μην θέλετε ποτέ να τις βγάλετε. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θα οδηγήσει σε φθορά, λέρωμα και οσμές. Αν και δελεαστικό, πετώντας τις μπότες σας σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο στο σπίτι είναι απαγορευτικό. Αυτό θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε ειδικά απορρυπαντικά αποκλειστικά για δερμάτινα υποδήματα. Οι μπότες σας καθαρίζονται σε σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας ιδιαίτερες τεχνικές που βοηθούν στην φυσικότητα του δέρματος.

Μπότες UGG Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα Υπηρεσίες Μπότες UGG με παράδοση

Καθαρισμός σε μπότες UGG και συντήρηση

 

Επειδή το δέρμα προβάτου έχει μια λεπτή επιφάνεια, ο Καθαρισμός σε μπότες UGG  γίνεται ξεχωριστά με ειδικά μηχανήματα και με το χέρι χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα απορρυπαντικά. Όπως και κάθε δερμάτινο ένδυμα, το δέρμα είναι λεπτό και δεν μπορούν να προληφθούν ή να αφαιρεθούν όλοι οι λεκέδες. Παρόλα αυτά η εργασία γίνεται εύκολη σε περίπτωση που ο λεκές είναι φρέσκος και φυσικά δεν έχει προστεθεί ξένο υλικό ακατάλληλο για δερμάτινα είδη. Αφού καθαριστούν και διαμορφωθούν, τα υποδήματα γεμίζουν ώστε να διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διαδικασία στεγνώματος. Οι μπότες αφήνονται να στεγνώσουν φυσικά σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.

 

Προσοχή

 

Μερικές φορές οι μπότες UGG θα συρρικνωθούν ελαφρά μετά τον καθαρισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό και φροντίζουμε να επαναφέρουμε το αρχικό τους σχήμα χωρίς απώλειες.

Μόλις στεγνώσουν, οι ειδικοί μας δουλεύουν για να αναζωογονήσουν τη στιλπνότητα και να δημιουργήσουν ξανά την αδιαβροχοποίηση του δέρματος. Τέλος, στις μπότες UGG γίνεται απόσμηση, γεμίζονται με λεπτό χαρτί, βουρτσίζονται με ειδική βούρτσα για σουέτ για να φινιριστούν και είναι έτοιμες για να φορεθούν.

Λάβετε υπόψιν πως ο Καθαρισμός σε μπότες UGG δημιουργεί κάποια ελάχιστη διαφορά στο χρώμα του δέρματος μετά τον καθαρισμό τους. Το δέρμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αστραγάλου σας είναι άλλης ποιότητας και ίσως να φαίνεται λίγο πιο σκούρο μετά την επεξεργασία του.

Ο ποιοτικός καθαρισμός δεν μπορεί να επισπευσθεί, οπότε επιτρέψτε μας 4 ημέρες για να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό των υποδημάτων σας. Δείτε περισσότερα

 

Καθαρισμός σε μπότες UGG – Συμβουλές

 

 • Κρατήστε τες μακριά από ακραία στοιχεία, όπως η βροχή και το χιόνι, για να διατηρήσετε το σχήμα τους κορυφαίο.
 • Ορισμένες εσωτερικές σόλες UGG μπορούν να πλυθούν – μπορείτε επίσης να αγοράσετε εσωτερικές σόλες αντικατάστασης . Οπότε αν οι μπότες σας έχουν πρόβλημα οσμής, εξετάστε μόνο το πλύσιμο των πέλματος ή την αντικατάστασή του.
 • ΜΗΝ βάζετε μπότες UGG σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο ποτέ.
 • Εάν τα UGG σας έχουν λιπαρό λεκέ, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κιμωλία ή talc σκόνη στο λεκέ.  Αφήστε τα να καθίσουν όλη τη νύχτα. Αυτό συχνά απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ και το καθιστά αόρατο. Μην προσθέσετε απορρυπαντικά ή υλικά καθαρισμού. Τα μαντζούνια δεν πιάνουν και μπορεί να καταστρέψετε τις μπότες σας.
 • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε υλικό αδιαβροχοποίησης για την προστασία έναντι των λεκέδων . Για να βελτιώσετε την εμφάνιση των UGG σας, να σας κρατήσουν περισσότερο και να έχετε λιγότερες επισκέψεις σε καθαριστήριο να τις φέρετε στο κατάστημα μας αμέσως μετά την αγορά τους, ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε εμείς αδιαβροχοποίηση και προστασία στο σουέτ.

Δεν εμπιστεύεστε επαγγελματία?

 

Η UGG ™ Australia πουλάει απορρυπαντικά όπως το Water & Stain Repellent και Cleaner & Conditioner για να αποτρέψει και να αφαιρέσει ή να μειώσει τους λεκέδες. Αν οι UGG σας αρχίζουν να φαίνονται λίγο άσχημες, ο στεγνός καθαρισμός είναι ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα στίγματα και τους λεκέδες από τις UGG σας, να ανανεώσετε τα αιθέρια έλαια στα δέρματα και να φτιάξετε την επένδυση από fleece για να τα αισθανθείτε μαλακά ξανά. Εάν αισθάνεστε άνετα να τα καθαρίσετε στο σπίτι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τα πλύνετε μόνοι.

 

Καθαρισμός σε μπότες UGG – Οδηγίες

 

 • Σκουπίστε το δέρμα προβάτου με καθαρό, κρύο νερό. βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει ολόκληρη την μπότα για να αποφύγετε τις ορατές γραμμές νερού.
 • Αραιώστε το προϊόν Cleaner & Conditioner με μισό και μισό νερό και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε ένα καθαρό υγρό σφουγγάρι. Είναι σημαντικό να μην εφαρμόζεται το καθαριστικό & contitioner απευθείας σε UGGs. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει το δέρμα προβάτου.
 • Χαϊδέψτε με το σφουγγάρι απαλά ολόκληρη την μπότα. Η λεπτή επιφάνεια του δέρματος προβάτου μπορεί να υποστεί βλάβη από υπερβολικά επιθετικό καθαρισμό.
 • Ξεπλύνετε με καθαρό, κρύο νερό και σκουπίστε την περίσσεια υγρασία με μια μαλακή πετσέτα. Γεμίστε τις μπότες ελαφρώς με χαρτοπετσέτες (για να κρατήσουν το σχήμα) και να στεγνώσουν στον αέρα φυσικά. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα μαλλιών, μην τις στεγνώστε κοντά σε εξαέρωση θερμότητας ή σε άμεσο ηλιακό φως. Θα τις χαλάσετε.
 • Μόλις στεγνώσουν οι UGG σας, βουρτσίστε ελαφρά με μια μαλακή βούρτσα nubuck. (ΑΠΑΛΉ βούρτσα με μακριές φυσικές τρίχες). βουρτσίστε μόνο προς μία κατεύθυνση.
 • Για να αποσμηθεί και να βοηθήσετε να μαλακώσει το εσωτερικό των UGG, χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές της σούπας  μαγειρική σόδα σε μία χαρτοπετσέτα και θα βοηθήσετε να μαλακώσει και το εσωτερικό τους. Για να προσθέσετε ένα άρωμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου.

 

Μην ξεχνάτε

 

Μπορείτε πάντα να εμπιστευθείτε σουέτ σας, το δέρμα και τον καθαρισμό της γούνας στο καθαριστήριο δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr. Είτε πρόκειται για ένα σακάκι, γάντια ή τσάντα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να δώσουμε στο δέρμα σας, καστόρι και γούνα τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και ερωτήσεις.

Καθαριστήριο στην πόρτα σας

 

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε αξιόπιστο καθαριστήριο στην περιοχή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένα από τα οχήματα μας έρχεται στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στην πόρτα σας και παραλαμβάνει την παραγγελία. Τα ρούχα σας έρχονται στο κατάστημα μας, επεξεργάζονται και καθαρίζονται σύμφωνα με την ποιότητα τους και όταν είναι έτοιμα θα επιστραφούν. Εμπιστευθείτε τα ρούχα σας στο κατάστημα μας και χαλαρώστε. Παραλαμβάνουμε είδη ενδυμασίας, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες και Ρόμαν, δερμάτινα και γούνες.