Καθαρισμός Δερμάτινων Ενδυμάτων

 

Ο Καθαρισμός Δερμάτινων είναι αναγκαίος. Η εμφάνιση ενός υψηλής ποιότητας δερμάτινου ενδύματος ,σουέτ ή γούνας είναι αξεπέραστη. Συχνά είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα ρούχα μας, και τυπικά τα πρώτα που δείχνουν σημάδια φθοράς. Είτε το ύφος είναι σπορ, casual ή καθημερινό, το κατάστημα μας  παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία καθαρισμού. Στο καθαριστήριο δερμάτινων mydrycleaners.gr χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού σε συνδυασμό με ειδικά ξελεκιαστικά προσφέρουμε τον καλύτερο καθαρισμό των ιδιαίτερων αυτών ενδυμάτων σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την λίπανση, βαφή και αδιαβροχοποίηση τους για την μέγιστη συντήρηση τους και την παράταση της ζωής τους για πολλά ακόμα χρόνια.

Καθαριστήριο ρούχων Δερμάτινα μπουφάν Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών Δερμάτινα ενδύματα Καθαρισμός Δερμάτινων

Καθαρισμός Δερμάτινων ειδών

 

Το Κατάστημα μας ειδικεύεται στον καθαρισμό σε Δερμάτινα ενδύματα, σουέτ και γούνας. Μέσω της διαδικασίας καθαρισμού μπορούμε να κάνουμε τις πιο σκληρές κηλίδες, ρωγμές και τις γρατσουνιές να εξαφανίζονται. Επίσης φροντίζουμε να διατηρούν τη φυσική εμφάνιση του δέρματος και να παραμένουν απαλά στην αφή. Ο Καθαρισμός Δερμάτινων περιλαμβάνει  αφαίρεση λεκέδων και λιπαρών από την χρήση. Επίσης γίνεται προσθήκη φυσικών ελαίων, τανινών  και μαλακτικών που χάνονται μέσω της χρήσης και της φυσιολογικής φθοράς. Μόνο τα φυσικά καθαριστικά και μαλακτικά που χρησιμοποιούνται στο κατάστημα μας θα βοηθήσουν το ένδυμά σας να διατηρήσει την όμορφη εμφάνιση του.

 

Βαφή Δερμάτινων ενδυμάτων

 

Εκτός από ρωγμές και φθορές, παλτό, γάντια και άλλα αντικείμενα χάνουν τα φυσικά τους χρώματα με την πάροδο του χρόνου. Η υπηρεσία βαφής ή ανανέωσης χρώματος περιλαμβάνει την αποκατάσταση του δερμάτινου σας στο αρχικό χρώμα.Φροντίζουμε έτσι ώστε να επανέλθουν και να λάμπουν σαν να ήταν καινούργια. Τα Δερμάτινα μπουφάν μπορούν να βαφτούν στο χρώμα τους ή σε άλλο χρώμα της επιλογής σας. Μετά από τον καθαρισμό του ή μια πλήρη αποκατάσταση, το δερμάτινο σας μπορεί να φινιριστεί. Αυτό γίνεται με τη χρήση μηχανών που έχουν σχεδιαστεί ρητά για δερμάτινα είδη ένδυσης ώστε να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα φινιρίσματος. Επιπλέον, κάθε στοιχείο επιθεωρείται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η συνοχή.

Προσοχή

 

Ο Καθαρισμός Δερμάτινων, σουέτ  και γούνινων ενδυμάτων δεν μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την τυπική διαδικασία στεγνού καθαρίσματος και δεν μπορούν να πλυθούν. Καθαρίζοντας ένα δερμάτινο ή σουέτ ένδυμα στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα κανονικό απορρυπαντικό αφαιρεί πολλά από τα φυσικά έλαια και τανίνες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές καθώς και αύξηση της ακαμψίας του υλικού. Εάν δεν αντιμετωπίζεται σωστά, ορισμένα από αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα. Πάντοτε να παίρνετε το ρούχο σας σε ένα έμπειρο Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών. Χρησιμοποιούμε μοναδικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση του, το φινίρισμα, το χρώμα του και την απαλή αίσθηση του.

 

Καθαρισμός Δερμάτινων και Επισκευές

 

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού προσφέρουμε και υπηρεσίες μεταποίησης και επισκευές. Αν ένα δερμάτινο ένδυμα είναι σχισμένο ή κατεστραμμένο με οποιονδήποτε τρόπο, ρωτήστε για την υπηρεσία επισκευής μας. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των πληγέντων αγαπημένων ενδυμάτων με άριστα αποτελέσματα. Επίσης γίνονται αλλαγές σε φόδρες, σε φερμουάρ και άλλα αξεσουάρ. Σε αυτή την περίπτωση το δερμάτινο σας πρώτα επισκευάζεται και στην συνέχεια καθαρίζεται και ολοκληρώνεται η επεξεργασία του.

 

Μην ξεχνάτε

 

Μπορείτε πάντα να εμπιστευθείτε σουέτ σας, το δέρμα και τον καθαρισμό της γούνας στο Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr. Είτε πρόκειται για ένα σακάκι, γάντια ή τσάντα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να δώσουμε στο δέρμα σας, καστόρι και γούνα τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και ερωτήσεις.

Καθαρισμός Δερμάτινων – Κόστος καθαρισμού

 

Το κόστος καθαρισμού ξεκινάει από 40€ για μπουφάν κοντά/ελαφριά σε οποιαδήποτε ποιότητα και φτάνει έως και τα 80€ για μπουφάν maxi μέχρι το γόνατο ή με γούνα επένδυση. Το κόστος αλλάζει σε περίπτωση που θα χρειαστεί επιδιόρθωση. Δερμάτινα μπουφάν δεν καθαρίζονται σε περίπτωση που υπάρχουν σκισίματα/ξηλώματα και καμμένα μέρη. Πριν τον καθαρισμό δέχονται υποχρεωτικά επιδιόρθωση.