Καθαριστήριο Δερμάτινων

 

 Η εμφάνιση ενός υψηλής ποιότητας δερμάτινου ενδύματος ,σουέτ ή γούνας είναι αξεπέραστη. Συχνά είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα ρούχα μας, και τυπικά τα πρώτα που δείχνουν σημάδια φθοράς. Είτε το ύφος είναι σπορ, casual ή καθημερινό, το Καθαριστήριο Δερμάτινων mydrycleaners.gr  παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία καθαρισμού. Σε συνεργασία με σύγχρονο Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών σας παράχουμε την διευκόλυνση στον καθαρισμό των ιδιαίτερων αυτών ενδυμάτων σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την λίπανση, βαφή και αδιαβροχοποίηση τους για την μέγιστη συντήρηση τους και την παράταση της ζωής τους για πολλά ακόμα χρόνια.

Καθαριστήριο ρούχων Δερμάτινα μπουφάν Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr

Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών

 

Το Καθαριστήριο Δερμάτινων mydrycleaners.gr ειδικεύεται στον καθαρισμό σε Δερμάτινα μπουφάν, σουέτ και γούνας. Μέσω της διαδικασίας καθαρισμού πορούμε να κάνουμε τις πιο σκληρές κηλίδες, ρωγμές και τις γρατζουνιές να εξαφανίζονται. Επίσης φροντίζουμε να διατηρούν τη φυσική εμφάνιση του δέρματος και να παραμένουν απαλά στην αφή. Η διαδικασία περιλαμβάνει  αφαίρεση λεκέδων και λιπαρών απο την χρήση. Επίσης γίνεται προσθήκη φυσικών ελαιων, τανίνων  και μαλακτικών που χάνονται μέσω της χρήσης και της φυσιολογικής φθοράς. Μόνο τα φυσικά καθαριστικά και μαλακτικά που χρησιμοποιούνται στο κατάστημα μας θα βοηθήσουν το ένδυμά σας να διατηρήσει την όμορφη εμφάνιση του.

 

Εκτός από ρωγμές και φθορές, παλτό, γάντια και άλλα αντικείμενα χάνουν τα φυσικά τους χρώματα με την πάροδο του χρόνου. Η υπηρεσία βαφής ή ανανέωσης χρώματος περιλαμβάνει την αποκατάσταση του δερμάτινου σας στο αρχικό χρώμα.Φροντίζουμε ετσι ωστε να επανέλθουν και να λάμπουν σαν να ήταν καινούργια. Τα Δερμάτινα μπουφάν μπορούν να βαφτούν στο χρώμα τους ή σε άλλο χρώμα της επιλογής σας. Μετά από τον καθαρισμό του ή μια πλήρη αποκατάσταση, το δερμάτινο σας μπορεί να φινιριστεί. Αυτό γίνεται με τη χρήση μηχανών που έχουν σχεδιαστεί ρητά για δερμάτινα είδη ένδυσης ώστε να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα φινιρίσματος. Επιπλέον, κάθε στοιχείο επιθεωρείται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η συνοχή.

Προσοχή

 

Δερμάτινα, σουέτ  και γούνινα ενδύματα δεν μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας την τυπική διαδικασία στεγνού καθαρίσματος και δεν μπορούν να πλυθούν. Καθαρίζοντας ένα δερμάτινο ή σουέντ ένδυμα στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα κανονικό απορρυπαντικό αφαιρεί πολλά από τα φυσικά έλαια και τανίνες.Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές καθώς και αύξηση της ακαμψίας του υλικού. Εάν δέν αντιμετωπίζεται σωστά, ορισμένα από αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα. Πάντοτε να παίρνετε το ρούχο σας σε ένα έμπειρο Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών. Χρησιμοποιούμε μοναδικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση του, το φινίρισμα, το χρώμα του και την απαλή αίσθηση του.

Επισκευές

 

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού προσφέρουμε και επισκευές. Αν ένα δερμάτινο ένδυμα είναι σχισμένο ή κατεστραμμένο με οποιονδήποτε τρόπο, ρωτήστε για την υπηρεσία επισκευής μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των πληγέντων αγαπημένων ενδυμάτων με αριστα αποτελέσματα. Επίσης γίνονται αλλαγές σε φόδρες, σε φερμουάρ και άλλα αξεσουάρ.

Μήν ξεχνάτε

 

Μπορείτε πάντα να εμπιστευθείτε σουέτ σας, το δέρμα και τον καθαρισμό της γούνας στο Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών mydrycleaners.gr. Είτε πρόκειται για ένα σακάκι, γάντια ή τσάντα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να δώσουμε στο δέρμα σας, καστόρι και γούνα τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και ερωτήσεις.

Κόστος καθαρισμού για Δερμάτινα μπουφάν

 

Το κόστος καθαρισμού ξεκινάει απο 40€ για μπουφάν κοντά/ελαφριά σε οποιαδήποτε ποιότητα και φτάνει έως και τα 80€ για μπουφάν maxi μέχρι το γόνατο ή με γούνα επένδυση. Το κόστος αλλάζει σε περίπτωση που θα χρειαστεί επιδιόρθωση. Δερμάτινα μπουφάν δέν καθαρίζονται σε περίπτωση που υπάρχουν σκισήματα/ξηλώματα και καμμένα μέρη. Πρίν τον καθαρισμό δέχονται υποχρεωτικά επιδιόρθωση.