Καθαριστήριο λευκών ειδών

 

Έχετε κανονίσει τραπέζι σύντομα και πρέπει τα τραπεζομάντηλα σας να καθαριστούν; Στο Καθαριστήριο λευκών ειδών μπορούμε να καθαρίσουμε τα λινά σας και τα πολύτιμα τραπεζομάντηλα πριν τα φορέσετε στο τραπέζι σας σε ένα δείπνο ή σε μία γιορτή.  Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για τραπεζομάντηλα. Τα τραπεζομάντηλα σας θα ξαναγίνουν λευκά, κολλαριστά όπως ακριβώς το θέλετε.Τα λινά σας θα αποκτήσουν χρώμα και υφή και τα σεμέν θα γίνουν σαν καινούρια. Παλιά χειροποίητα τραπεζομάντηλα, κοφτά και με δαντέλα θα ξαναγίνουν όπως την πρώτη μέρα που τα φτιάξατε. Αναλαμβάνουμε και τραπεζομάντηλα με λεκέδες πολυκαιρίας.

Καθαριστήριο ρούχων τραπεζομάντηλα και λευκά είδη Καθαρισμός ειδών catering και λευκών ειδών Καθαριστήριο λευκών ειδών

Ο καθαρισμός των τραπεζομάντηλων σας..

 

Στο καθαριστήριο λευκών ειδών mydrycleaners.gr δεν καθαρίζουμε μόνο τραπεζομάντηλα! Το κατάστημα μας μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε λινά σας, συμπεριλαμβανομένων:

• Τραπεζομάντηλα
• Χειροπετσέτες
• Σουπλά
• Μαντήλια
• Και περισσότερα … απλά ρωτήστε!

Γνωρίζουμε ότι τα τραπεζομάντηλα μπορεί να έχουν απίστευτα δύσκολους λεκέδες. Τρόφιμα και ποτά, καθώς και κανονική βρωμιά, μπορεί να κάνουν ένα ολοκαίνουργιο τραπεζομάντηλο να φαίνεται παλιό. Ξεπερασμένο. Με την απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι το τραπεζομάντηλο σας θα επιστραφεί τόσο καθαρό  όσο την ημέρα που το αγοράσατε. Το τραπεζομάντηλο ή η πετσέτα σας θα βυθιστούν σε ένα ειδικό διάλυμα για αρκετές ώρες για να αφαιρεθούν οι πιο ανθεκτικοί λεκέδες. Ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης, πιστεύουμε ότι ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες μπορούν να καθαριστούν. Έτσι το τραπεζομάντηλο σας να διασωθεί.

Καθαριστήριο λευκών ειδών & Λεύκανση

 

Για λευκά τραπεζομάντηλα, πετσέτες και άλλα αντικείμενα, προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία λεύκανσης. Εκτός του ότι είναι ειδικό για την αφαίρεση λεκέδων, ένα πρόσθετο λεύκανσης τοποθετείται μέσα στο διάλυμα. Αυτό το πρόσθετο επαναφέρει την λάμψη στα λευκά ρούχα και δίνει στο τραπεζομάντηλο ή την πετσέτα μια φρέσκια εμφάνιση. Επίσης προσθέτει την σωστή καθαρή αίσθηση με την αφαίρεση όλων των ανεπιθύμητων λεκέδων. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η υπηρεσία είναι μη επιθετική. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βλάψει το ύφασμα από τα αγαπημένα σας τραπεζομάντηλα.  Για τα τραπεζομάντηλα που είναι σε μεγάλο βαθμό κιτρινισμένα, ή εάν τα λευκά είδη σας απλά δεν λάμπουν όπως συνήθιζαν, να μας ρωτήσετε για αυτή την υπηρεσία!

 

Μετά τον καθαρισμό τα λευκά σας σιδερώνονται στο χέρι για μια κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τα τραπεζομάντηλα τους κρεμασμένα σε μια ειδική κρεμάστρα ή διπλωμένα σε μια τσάντα αποθήκευσης. Οι κρεμάστρες μας χρησιμοποιούν μια βάση κυλίνδρου. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το τραπεζομάντηλο σας έρχεται πίσω σε σας τακτοποιημένο χωρίς να πιέζεται. Χωρίς ανεπιθύμητα τσακίσεις.

Καθαρισμός ειδών catering

 

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και το σιδέρωμα σε ναπερόν και τραπεζομάντηλα για χρήση σε catering. Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε στο χώρο σας τα λευκά σας είδη συσκευασμένα και χωρισμένα σε κατηγορίες ή μεγέθη σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Καθαρίζουμε με σύγχρονα απορρυπαντικά και λευκαντικά είδη φροντίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα.