Καθαριστήριο κουρτινών και Ρόμαν

 

Κουρτίνες Ρόμαν και κάθετες κουρτίνες είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Ως Καθαριστήριο κουρτινών διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία στον καθαρισμό και την συντήρηση τους. Καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κάθετες ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον χρέωση.

Καθαριστήριο κουρτινών Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Καθαριστήριο κουρτινών – ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού

 

Το πρώτο βήμα για να καθαριστούν οι κουρτίνες σας είναι να κατέβουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, επειδή είναι συχνά κρεμασμένες ψηλά. Μπορεί επίσης να είναι αρκετά βαριές και σκονισμένες. Ίσως να είναι δύσκολο να κατεβούν, χωρίς πολλές φορές να καταστραφούν, λόγω των πολλών ετών στον ήλιο και από τη σκόνη που έχει καθίσει στο ύφασμα.

Το Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr μπορεί να κάνει εύκολη αυτή την διαδικασία για σας. Ένας από τους ειδικούς του καταστήματος μας θα έρθει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας άμεσα. Θα αφαιρέσει τις κουρτίνες ή τις περσίδες και θα τις φέρει πίσω στο κατάστημα μας για την επεξεργασία τους. Προσφέρουμε μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα διαδικασία καθαρισμού. Δείτε περισσότερα

Μόλις φτάσουν στο χώρο  μας, μπορούμε να αξιολογήσουμε προσεκτικά τα στοιχεία για οποιαδήποτε ζημιά από τον ήλιο ή φθορά. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε απαραίτητες επιδιορθώσεις ή προσαρμογές που μπορεί να χρειάζονται πριν από τον καθαρισμό, επικοινωνούμε μαζί σας προτού να συνεχίσουμε. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που οι κουρτίνες σας έχουν υποστεί φθορά. Μπορούμε να παρέχουμε επιδιόρθωση και λεύκανση, αλλαγή επένδυσης ή αλλαγή τρέσας σύμφωνα με το αίτημα σας.

 

Επισκευή μηχανισμών Ρόμαν

 

Οι κουρτίνες Ρόμαν μπορεί επίσης να απαιτήσουν χόρδισμα. Είναι μια απαραίτητη εργασία για την σωστή λειτουργία του μηχανισμού στήριξης. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία και να σας ενημερώσει από τη στιγμή που έχουμε επιθεωρήσει κάθε στοιχείο.

 

Αναλαμβάνουμε επισκευή ή αντικατάσταση εξαρτημάτων τοίχου όπως στηρίγματα για Ρόμαν και ράγες για συρόμενες & κρεμαστές κουρτίνες. Έχουμε συνεργάτες με τους οποίους επικοινωνούμε άμεσα για την αλλαγή ή την επισκευή τους ανάλογα με τις ανάγκες της κουρτίνας σας ή τα δικά σας γούστα και απαιτήσεις. Μόλις οι κουρτίνες ή οι Ρόμαν καθαριστούν, θα επιστρέψουν σε σας και θα ξανακρεμαστούν. Η υπηρεσίες που παρέχουμε στο Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr, το καθιστά τόσο εύκολο με σκοπό να καθαρίζετε τις κουρτίνες σας χωρίς να σκέφτεστε τον κόπο και το κόστος. Δείτε περισσότερα

Υπηρεσίες που προσφέρει το Καθαριστήριο κουρτινών

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό και την συντήρηση για κουρτίνες και Ρόμαν. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα υφάσματα και εγγυόμαστε τον ασφαλή καθαρισμό τους. Μέσα στις υπηρεσίες αυτές συμπεριλαμβάνονται η συντήρηση και η επισκευή των μηχανισμών κουρτίνες και Ρόμαν.

Οι υπηρεσίες μας για τις κουρτίνες και Ρόμαν είναι οι εξής:

 

  • Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.
  • Ξεκρέμασμα και ξανακρέμασμα των κουρτινών σας από εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Στεγνό καθάρισμα ή υγρό καθάρισμα ανάλογα με το ύφασμα ή την επιφάνεια και το είδος του λερώματος.
  • Απλό σιδέρωμα ή με κολλάρισμα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  • Καθαρισμός και συντήρηση του μηχανισμού κουρτίνες και Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες.

 

Επισκευές και φύλαξη

 

  • Επισκευή του μηχανισμού σε Ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες σε περίπτωση δυσλειτουργίας.
  • Επιδιόρθωση και μεταποίηση σε κουρτίνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Αλλαγή σε κουρτινόξυλα και αξεσουάρ ( γατζάκια, θυλάκια κλπ ).
  • Συσκευασία για φύλαξη μετά το καθάρισμα ( σε χάρτινη συσκευασία ).
  • Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα

Μεταποίηση και αγορά κουρτινών

 

Στο Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr σε συνεργασία με μεγάλο και γνωστό κατάστημα κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων αναλαμβάνουμε την μεταποίηση των κουρτινών και των Ρόμαν ή ακόμα και την αγορά και τοποθέτηση νέων. Με μια επίσκεψη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες υφάσματα και σχέδια και να επιλέξετε την νέα σας κουρτίνα χωρίς κόπο και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η ραφή γίνεται από έμπειρα χέρια και η τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό. Μπορείτε επίσης να μεταποιήσετε την κουρτίνα σας ή να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα με ίδιο ύφασμα αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Οι κουρτίνες δίνουν ομορφιά στο σπίτι μας και φροντίζουν για την υγεία μας διαφυλάσσοντας την σκόνη και το φως μακρυά. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να καθαριστούν ή ακόμα και να αφαιρεθούν για να γίνει η σωστή συντήρηση τους. Το κατάστημα μας φροντίζει ώστε αυτή η αναγκαία εργασία να γίνεται εύκολα και οικονομικά.

 

Εμπιστευθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr για τον σωστό και εύκολο καθαρισμό για κουρτίνες και Ρόμαν.

Καθαριστήριο κουρτινών Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων

 

Ο καθαρισμός σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων είναι μια ειδική περίπτωση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν πρέπει να είναι μόνο ποιοτικά άριστες άλλα άμεσες και πάνω απ’όλα οικονομικές. Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι χώροι που οι κουρτίνες είναι σχεδόν αναγκαίες. Εάν σε ένα σαλόνι σπιτιού λείπει η κουρτίνα για δύο – τρεις ημέρες δεν έγινε και τίποτα. Για το σχολείο όμως και τους μαθητές του, τρεις ημέρες με ήλιο είναι πολλές. Εκτός αυτού η οικονομική κατάσταση ενός σχολείου είναι και λίγο ρευστή. Το κόστος καθαρισμού βαραίνει συνήθως συλλόγους γονέων ή κοινό ταμείο που σίγουρα δεν είναι πλούσιο. Όλα αυτά τα λαμβάνουμε υπόψιν και ενεργούμε αναλόγως.

 

Εμπιστευθείτε μας τον καθαρισμό κουρτινών

 

Στο Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr καθαρίζουμε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων τα τελευταία δέκα χρόνια και φροντίζουμε για όλα τα παραπάνω. Ερχόμαστε στον χώρο σας και ελέγχουμε την κατάσταση των κουρτινών σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που, από την χρήση, οι κουρτίνες χρειάζονται αλλαγή τρέσας ή άλλες επιδιορθώσεις. Καταγράφουμε ζημιές αν υπάρχουν και καταχωρούμε κάθε τεμάχιο χωριστά. Οι κουρτίνες θα κρεμαστούν στο ίδιο σημείο όπου βγήκαν. Το ξεκρέμασμα και το ξανακρέμασμα είναι δωρεάν. Καθαρίζουμε τις κουρτίνες σας άμεσα με απορρυπαντικά ειδικά για κουρτίνες. Στη συνέχεια γίνονται οι αναγκαίες επιδιορθώσεις, σιδερώνονται και είναι έτοιμες για παράδοση.

 

Στην περίπτωση καθαρισμού σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων το κατάστημα μας σχεδόν σταματάει οτιδήποτε άλλο και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Η εργασία είναι εγγυημένη, το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό και η ολοκλήρωση του άμεση. Οι μαθητές – σπουδαστές δεν θα μείνουν χωρίς κουρτίνες για περισσότερο από δύο ημέρες ανεξαρτήτως όγκου. Παρόλα αυτά προτείνουμε η εργασία να γίνεται σε περιπτώσεις που μεσολαβεί κάποια αργία ή και κάποιο Σαββατοκύριακο για να γίνει η εργασία μας με μέτρο και να υπάρχει το περιθώριο για διορθώσεις που απαιτούν λίγο χρόνο παραπάνω.

 

20% Έκπτωση στις υπηρεσίες μας

 

Ο καθαρισμός σε Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων είναι μια ειδική περίπτωση. Η οικονομική κατάσταση γενικά δεν είναι η καλύτερη και το αντιλαμβανόμαστε. Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε Έκπτωση 20% σε υπηρεσίες καθαρισμού για Κουρτίνες Σχολείων και Εκπαιδευτηρίων. Σας δίνουμε την ευκαιρία να έχετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε χωρίς πολλά έξοδα.

Ξεκρεμάμε τις κουρτίνες σας, καθαρίζουμε, επιδιορθώνουμε και ξανακρεμάμε με 20% έκπτωση.