Καθαρισμός κουρτινών και ρόμαν

 

Καθαριστήριο κουρτινών. Κουρτίνες ρόμαν και κάθετες κουρτίνες είναι επιρρεπείς σε συλλογή σκόνης και οσμών .Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Στο κατάστημα μας καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά και λευκαντικά αποκλειστικά για κουρτίνες. Κάθετες ή Ρόμαν καθαρίζονται ή πλένονται και σιδερώνονται, φυλάσσονται ή παραδίδονται διπλωμένες, καθαρές για φύλαξη. Ξεκρεμάμε και ξανακρεμάμε τις κουρτίνες σας σε όλη την Αττική χωρίς επιπλέον χρέωση. 

Καθαριστήριο ρούχων Καθαριστήριο κουρτινών και ρόμαν Καθαρισμός κουρτινών ρόμαν mydrycleaners.gr Καθαριστήριο ειδών σπιτιού

Καθαριστήριο κουρτινών – ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού

 

 

Το πρώτο βήμα για να καθαριστούν οι κουρτίνες σας είναι να κατέβουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, επειδή είναι συχνά κρεμασμένες ψηλά. Μπορεί επίσης να είναι αρκετά βαριές και σκονισμένες. Ίσως να είναι δύσκολο να κατεβούν, χωρίς πολλές φορές να καταστραφούν, λόγω των πολλών ετών στον ήλιο και από τη σκόνη που έχει καθίσει στο ύφασμα.

 

Το Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr μπορεί να κάνει εύκολη αυτή την διαδικασία για σας. Ένας από τους ειδικούς του καταστήματος μας θα έρθει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας άμεσα. Θα αφαιρέσει τις κουρτίνες ή τις περσίδες και θα τις φέρει πίσω στο κατάστημα μας για την επεξεργασία τους. Προσφέρουμε μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα διαδικασία καθαρισμού. Μόλις φτάσουν στο χώρο  μας, μπορούμε να αξιολογήσουμε προσεκτικά τα στοιχεία για οποιαδήποτε ζημιά από τον ήλιο ή φθορά. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε απαραίτητες επιδιορθώσεις ή προσαρμογές που μπορεί να χρειάζονται πριν από τον καθαρισμό, επικοινωνούμε μαζί σας προτού να συνεχίσουμε. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που οι κουρτίνες σας έχουν υποστεί φθορά. Μπορούμε να παρέχουμε επιδιόρθωση και λεύκανση, αλλαγή επένδυσης ή αλλαγή τρέσας σύμφωνα με το αίτημα σας.

 

Καθαριστήριο κουρτινών ρόμαν

 

Οι κουρτίνες ρόμαν μπορεί επίσης να απαιτήσουν χόρδισμα. Είναι μια απαραίτητη εργασία για την σωστή λειτουργία του μηχανισμού στήριξης. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία και να σας ενημερώσει από τη στιγμή που έχουμε επιθεωρήσει κάθε στοιχείο.

 

Αναλαμβάνουμε επισκευή ή αντικατάσταση εξαρτημάτων τοίχου όπως στηρίγματα για Ρόμαν και ράγες για συρόμενες & κρεμαστές κουρτίνες. Έχουμε συνεργάτες με τους οποίους επικοινωνούμε άμεσα για την αλλαγή ή την επισκευή τους ανάλογα με τις ανάγκες της κουρτίνας σας ή τα δικά σας γούστα και απαιτήσεις. Μόλις οι κουρτίνες ή οι ρόμαν καθαριστούν, θα επιστρέψουν σε σας και θα ξανακρεμαστούν. Η υπηρεσίες που παρέχουμε στο Καθαριστήριο κουρτινών mydrycleaners.gr, το καθιστά τόσο εύκολο με σκοπό να καθαρίζετε τις κουρτίνες σας χωρίς να σκέφτεστε τον κόπο και το κόστος.

Υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα μας

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό και την συντήρηση για κουρτίνες και ρόμαν. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα υφάσματα και εγγυόμαστε τον ασφαλή καθαρισμό τους. Μέσα στις υπηρεσίες αυτές συμπεριλαμβάνονται η συντήρηση και η επισκευή των μηχανισμών κουρτίνες και ρόμαν.

Οι υπηρεσίες μας για τις κουρτίνες και ρόμαν είναι οι εξής:

 

  • Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα.
  • Ξεκρέμασμα και ξανακρέμασμα των κουρτινών σας απο εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Στεγνό καθάρισμα ή υγρό καθάρισμα ανάλογα με το ύφασμα ή την επιφάνεια και το είδος του λερώματος.
  • Απλό σιδέρωμα ή με κολλάρισμα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  • Καθαρισμός και συντήρηση του μηχανισμού κουρτίνες και ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες.
  • Επισκευή του μηχανισμού σε ρόμαν και συρόμενες κουρτίνες σε περίπτωση δυσλειτουργίας.
  • Επιδιόρθωση και μεταποίηση σε κουρτίνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Αλλαγή σε κουρτινόξυλα και αξεσουάρ ( γατζάκια, θυλάκια κλπ ).
  • Συσκευασία για φύλαξη μετά το καθάρισμα ( σε χάρτινη συσκευασία ).
  • Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Μεταποίηση και αγορά κουρτινών

 

Σε συνεργασία με μεγάλο και γνωστό κατάστημα κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων αναλαμβάνουμε την μεταποίηση των κουρτινών και των ρόμαν ή ακόμα και την αγορά και τοποθέτηση νέων. Με μια επίσκεψη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες υφάσματα και σχέδια και να επιλέξετε την νέα σας κουρτίνα χωρίς κόπο και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η ραφή γίνεται απο έμπειρα χέρια και η τοποθέτηση απο έμπειρο προσωπικό. Μπορείτε επίσης να μεταποιήσετε την κουρτίνα σας ή να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα με ίδιο ύφασμα αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Οι κουρτίνες δίνουν ομορφία στο σπίτι μας και φροντίζουν για την υγεία μας φυλάσσοντας την σκόνη και το φώς μακρυά. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να καθαριστούν ή ακόμα και να αφαιρεθούν για να γίνει η σωστή συντηρηση τους. Το κατάσημα μας φροντίζει ωστε αυτή η αναγκαία εργασία να γίνεται εύκολα και οικονομικά.

 

Εμπιστευθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr για τον σωστό και εύκολο καθαρισμό για κουρτίνες και ρόμαν.