Κουβέρτες & Παπλώματα

 

Ο Καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να την παίρνουμε χαλαρά. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Στο καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Καθαρισμός κουβερτών Καθαρισμός παπλωμάτων Καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr Καθαρισμός παπλώματος Καθαρισμός παπλωμάτων

Καθαρισμός παπλωμάτων

 

Οι περισσότεροι από εμάς πλένουμε τα σεντόνια και τις κουβέρτες αρκετά συχνά. Άλλα πράγματα όμως ; Παπλώματα, καλύμματα και μαξιλάρια  συχνά δεν χωράνε στα οικιακά πλυντήρια ή είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο. Το Καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr γνωρίζει τους καλύτερους τρόπους για τον καθαρισμό αυτών των ειδών. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι φρέσκα, καθαρά, και θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό.

 

Αν αποφασίσετε να πλύνετε τα παπλώματα σας στο σπίτι, φροντίστε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού. Μήν τα στριμώξετε στον κάδο και μην τα βάλετε στο στεγνωτήριο. Η γέμιση μπορεί να συρρικνωθεί ή να γίνουν συσπειρωμένα και άνισα.  Αν το στέγνωμα σε ανοιχτό χώρο δέν είναι επιλογή, ειδικά σε βροχερό ή κρύο καιρό, να τα μεταφέρετε σε ένα καθαριστήριο για έναν λεπτομερή καθαρισμό και στέγνωμα. Συνήθως η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί έως τρείς ημέρες, αντικαταστήστε το με κάτι άλλο. Ένα κάλυμμα ή πάπλωμα πρέπει να πλένεται προσεκτικά και ανάλογα με την γέμιση του. Πάντα να ελέγχετε τις ετικέτες με προσοχή για να ξέρετε τι συνιστά ο κατασκευαστής. Άν εάν η ετικέτα έχει σβήσει ή αν ποτέ δεν είχε, παραδώστε το σε καθαριστήριο. Δέν χρειάζεται να χαλάσετε το πάπλωμα σας χωρίς λόγο. Το κόστος δέν είναι και τόσο μεγάλο.

Προσοχή

 

Ξοδεύουμε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι τα παπλώματα μας συλλέγουν περισσότερα λιπαρά, ακαθαρσίες ή πιτυρίδα από ό, τι φαντάζεστε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τα παπλώματα όσο πιο καθαρά μπορείτε. Καθαρίζετε τα τουλάχιστον δύο φορές κατα την διάρκεια του χειμώνα. Άν χρησιμοποιείτε θήκη φροντίστε να την πλένετε συχνά. Ο συχνός καθαρισμός βελτιώνει την υγιεινή του χώρου και την ποιότητα του ύπνου σας. Τα παπλώματα και οι κουβέρτες δεν είναι φθηνά. Εμπιστευθείτε τα στο κατάστημα μας αντί να διακινδυνεύσετε τη διάρκεια ζωής τους πλένοντας τα σε οικιακό πλυντήριο, με λάθος απορρυπαντικά και χημικά προϊόντα.

Καθαρισμός παπλωμάτων και κόστος

 

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας πλένονται μεμονωμένα σε ατομικά πλυντήρια με απορρυπαντικά και μαλακτικά ανάλογα με το είδος του υφάσματος τους. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού του παπλώματος είναι 15€ ανά τεμ. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού της κουβέρτας είναι 10€ ανά τεμ.