Κουβέρτες και Παπλώματα

 

Ο Καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να την παίρνουμε χαλαρά. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχτούν στην ντουλάπα σας. Στο καθαριστήριο παπλωμάτων mydrycleaners.gr κουβέρτες και παπλώματα πλένονται ατομικά σε πλυντήρια αυτόματα και μηχανικά με απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για το κάθε είδος χωριστά. Χωρίς χημικά κατάλοιπα, πλήρως βιοδιασπούμενα και υποαλλεργικά. Συσκευάζονται σε ναύλον σακούλα και παραδίδονται έτοιμα προς φύλαξη. Δυνατότητα φύλαξης στο κατάστημα μας.

Καθαρισμός κουβερτών Καθαρισμός παπλωμάτων Καθαριστήριο παπλωμάτων Καθαρισμός παπλώματος Καθαρισμός παπλωμάτων Υπηρεσίες

Βιολογικός καθαρισμός σε όλα τα είδη

Ακολουθούμε πιστά τους υγειονομικούς κανόνες και κάνουμε βίο-καθαρισμό σε όλα τα είδη που παραλαμβάνουμε. Έτσι λοιπόν :

  • Άμεσα εκθέτουμε τα ρούχα σας σε θερμοκρασία αέρα 90 βαθμών Κελσίου για 5 λεπτά (ασφαλής διαδικασία για κάθε ρούχο)
  • Καθαρίζουμε με σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού κλειστού κυκλώματος με διαλύτη PERC που εξαλείφει οτιδήποτε βιολογικό
  • Πλένουμε με απορρυπαντικά με εξουδετερωτικούς παράγοντες

Φροντίζουμε για την υγιεινή της επιχείρησης μας την υγεία μας και την υγεία των πελατών μας

Καθαρισμός παπλωμάτων

 

Οι περισσότεροι από εμάς πλένουμε τα σεντόνια και τις κουβέρτες αρκετά συχνά. Άλλα πράγματα όμως; Παπλώματα, καλύμματα και μαξιλάρια  συχνά δεν χωράνε στα οικιακά πλυντήρια ή είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο. Το κατάστημα μας γνωρίζει τους καλύτερους τρόπους για τον καθαρισμό αυτών των ειδών. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι φρέσκα, καθαρά, και θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό. Δείτε περισσότερα

 

Ο καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών γίνεται μεμονωμένα σε αυτόματα πλυντήρια μεγάλου όγκου και σε ειδικά προγράμματα. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα για τον καθαρισμό αυτών των ειδών και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Τα μαλακτικά που χρησιμοποιούμε περιέχουν μαλακτικές ουσίες και δεν είναι απλά αρώματα. Μετά το πλύσιμο η κουβέρτα και το πάπλωμα είναι απαλά με άρωμα φρεσκάδας.

Σε μερικές περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με λεκέδες σκληρούς όπως μελάνι ή αίμα, χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά που δεν φθείρουν το ύφασμα και δεν καταστρέφουν το χρώμα. Μετά το καθάρισμα συσκευάζονται και φυλάσσονται σε χώρο αποθήκευσης φτιαγμένο μόνο για κουβέρτες και παπλώματα.

 

Αν αποφασίσετε να πλύνετε τα παπλώματα σας στο σπίτι, φροντίστε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού. Μην τα στριμώξετε στον κάδο και μην τα βάλετε στο στεγνωτήριο. Η γέμιση μπορεί να συρρικνωθεί ή να γίνουν συσπειρωμένα και άνισα.  Αν το στέγνωμα σε ανοιχτό χώρο δεν είναι επιλογή, ειδικά σε βροχερό ή κρύο καιρό, να τα μεταφέρετε σε ένα καθαριστήριο για έναν λεπτομερή καθαρισμό και στέγνωμα. Συνήθως η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί έως τρεις ημέρες, αντικαταστήστε το με κάτι άλλο. Ένα κάλυμμα ή πάπλωμα πρέπει να πλένεται προσεκτικά και ανάλογα με την γέμιση του.

Πάντα να ελέγχετε τις ετικέτες με προσοχή για να ξέρετε τι συνιστά ο κατασκευαστής. Εάν η ετικέτα έχει σβήσει ή αν ποτέ δεν είχε, παραδώστε το σε καθαριστήριο. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε το πάπλωμα σας χωρίς λόγο. Το κόστος δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Προσοχή

 

Ξοδεύουμε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι τα παπλώματα μας συλλέγουν περισσότερα λιπαρά, ακαθαρσίες ή πιτυρίδα από ότι φαντάζεστε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τα παπλώματα όσο πιο καθαρά μπορείτε. Καθαρίζετε τα τουλάχιστον δύο φορές κατά την διάρκεια του χειμώνα. Εάν χρησιμοποιείτε θήκη φροντίστε να την πλένετε συχνά. Ο συχνός καθαρισμός βελτιώνει την υγιεινή του χώρου και την ποιότητα του ύπνου σας. Τα παπλώματα και οι κουβέρτες δεν είναι φθηνά. Εμπιστευθείτε τα στο κατάστημα μας αντί να διακινδυνεύσετε τη διάρκεια ζωής τους πλένοντας τα σε οικιακό πλυντήριο, με λάθος απορρυπαντικά και χημικά προϊόντα.

Καθαρισμός παπλωμάτων και κόστος

 

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας πλένονται μεμονωμένα σε ατομικά πλυντήρια με απορρυπαντικά και μαλακτικά ανάλογα με το είδος του υφάσματος τους. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού του παπλώματος είναι 15€ ανά τεμ. Ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους το κόστος καθαρισμού της κουβέρτας είναι 10€ ανά τεμ.