Καθαριστήριο ενδυμάτων

 

Τα κουστούμια μπορεί συχνά να είναι ένα από τα πιο δύσκολα ενδύματα για να καθαρίσετε. Είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί στο σπίτι, και πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουν την μακροζωία και την ποιότητα του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Το καθαριστήριο mydrycleaners.gr μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε είδος ενδύματος. Απλά καθημερινά κουστούμια, μάλλινα παλτό και μεταξωτά πουκάμισα, βραδυνά φορέματα και υψηλής ραπτικής.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ένα πρόσφατα καθαρισμένο και καλοσιδερωμένο κοστούμι είναι το κλειδί για μια σωστή επαγγελματική εμφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος που στο κατάστημα μας δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση ότι θα λάβετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr

Καθαριστήριο mydrycleaners.gr

 

Το καθαριστήριο μας  προσφέρει πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας. Τα ρούχα σας καθαρίζονται σε  στεγνό καθάρισμα για να απομακρυνθούν τυχόν λιπαρά ή λεκέδες. Η διαδικασία του στεγνού καθαρισμού είναι άοσμη, αφήνοντας το ρούχο σας καθαρό και φρέσκο. Διαθέτουμε σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού. Ακολουθούμε τις διεθνείς οδηγίες όσον αφορά την επεξεργασία υφασμάτων και ανακυκλώνουμε συνεχώς τον διαλύτη που χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά εισαγωγής πολύ αποτελεσματικά για κάθε είδος λεκέ. Φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό ρούχο απαλλαγμένο απο οσμές και λεκέδες.

 

Καθαριστήριο Wet clean

 

Εκτός από την κανονική υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να γίνει το κουστούμι σας υγρό καθάρισμα. Το υγρό καθάρισμά βοηθά στην απαλλαγή απο οσμές όπως ιδρώτα και καλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία καθαρισμού που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Αυτό σημαίνει ότι τα ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, να επεξεργαστούν με υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία. Ζητήστε από το κατάστημα μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία. Δύσκολοι λεκέδες δεν είναι πρόβλημα για εμάς! Επιθεωρούμε κάθε ρούχο για να προσδιοριστεί ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε τους λεκέδες σας και να κάνετε το κουστούμι σας να φαίνεται σαν καινούργιο. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να χειριστούμε όλες τις ανάγκες αφαίρεσης λεκέδων.

 

Σιδέρωμα – φινίρισμα

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού και την αφαίρεση λεκέδων, σιδερώνονται προσεκτικά ακόμα και στο χέρι. Θα επιθεωρήσουμε επίσης κάθε ρούχο να εγγυηθούμε ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στα κολάρα και τα μανίκια για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Επιπλέον, τα σακάκια τοποθετούνται σε ειδική κρεμάστρα με στρογγυλεμένες ώμους για να αποφύγετε τις ζάρες και να δημιουργήσουμε μια όμορφη εμφάνιση. Βραδυνά φορέματα και τουαλέτες σιδερώνονται αποκλειστικά στο χέρι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φροντίζουμε να αναδεικνείουμε το σύνολο. Αξεσουάρ και τρέσσες μπορεί να αφαιρεθούν πρίν το καθάρισμα και να τοποθετηθούν ξανά πρίν την παράδοση για την αποφυγή ζημιών σε αυτές ή ακόμα και το ίδιο το ύφασμα.

 

Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας το κουστούμι σας ή το φόρεμα σας. Επισκευθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr  και θα δείτε οτι παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες γύρω απο το στεγνό καθάρισμα. Δείτε τις προσφορές μας

Φροντίδα για το κουστούμι σας

 

Μια λεία, καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση με κουστούμι στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους. Κρατήστε το κοστούμι σας καθαρό και περιποιημένο ανάμεσα στις επισκέψεις σας στο καθαριστήριο ενδυμάτων με αυτές τις συμβουλές.

 

 • Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ενδυμάτων για να αφαιρέσετε χνούδι. Το πέλος πρέπει να αναπνέει. Φροντίστε να κρατήσετε το ύφασμα φρέσκο.
 • Κρεμάστε το στη δική του ξύλινη κρεμάστρα για να βοηθήσει το σακάκι του κουστούμιού σας να διατηρήσει το σχήμα του.
 • Μην το αποθηκεύετε σε πλαστικές σακούλες. Τα πλαστικά διαβρώνονται και εκπέμπουν αναθυμιάσεις πολύ επιβλαβείς για το ύφασμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διχρωμίας σε περίπτωση που το ύφασμα αντιδράσει με το πλαστικό.
 • Δώστε του χώρο για να αναπνεύσει μήν το στριμώχνετε σε μία υπερβολικά γεμάτη ντουλάπα. Είναι προτυμότερο να είναι εκτός ντουλάπας σε κάποιο καλόγερο παρά στριμωγμένο ανάμεσα σε άλλα είδη ενδυμασίας.
 • Εάν φοράτε ζώνη, αφαιρέστε την όταν κρέμεται το παντελόνι. Ακόμα κι αν πρόκειται να το φορέσετε και πάλι την επόμενη μέρα, αφήνοντας την ζώνη στις θηλιές αποδυναμώνει το ύφασμα.
 • Καθαρίζετε το κουστούμι σας μετά απο 3 ή 4 χρήσεις. Άν το χρησημοποιείτε υπερβολικά θα χάσει την καλή του όψη και την σωστή εφαρμογή του. Μερικοί λεκέδες πολύκαιρίας και σημάδια χρήσης είναι συχνά δύσκολο να αφαιρεθούν ακόμα και σε καθαριστήριο ρούχων.

Φροντίδα για το φόρεμα σας

 

Το φόρεμα δέν είναι ένα ρούχο που φοριέται καθημερινά. Συνήθως φυλάσσεται σε κάποια ντουλάπα μέχρι την ημέρα που θα λάμψει πάνω σας για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι τέλειο και εσείς θα φροντίσετε για αυτό.

 

 • Το φόρεμα να το φοράτε τελευταίο. Φορέστε όλα τα καλύντικά που θέλετε, φτιάξτε τα μαλλιά σας, φορέστε το άρωμά σας και λίγο πρίν βγείτε απο την πόρτα βάλτε το φόρεμα σας. Το ύφασμα είναι συνήθως ελαφρύ και ευαίσθητο και κάθε επαφή με χημικό παράγοντα μπορεί να δημιουργήση μόνιμη ζημιά στο χρώμα του.
 • Μην το αποθηκεύετε σε πλαστικές σακούλες. Τα πλαστικά διαβρώνονται και εκπέμπουν αναθυμιάσεις πολύ επιβλαβείς για το ύφασμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διχρωμίας σε περίπτωση που το ύφασμα αντιδράσει με το πλαστικό. Χρησιμοποιήστε σάκο ειδικό για φορέματα που θα βρείτε σε μεγάλα super market.
 • Δώστε του χώρο για να αναπνεύσει μήν το στριμώχνετε σε μία υπερβολικά γεμάτη ντουλάπα.
 • Εάν φοράτε αξεσουάρ, αφαιρέστε τα όταν το κρεμάτε. Ακόμα κι αν πρόκειται να το φορέσετε και πάλι την επόμενη μέρα, αφήνοντας πάνω του τα αξεσουάρ αποδυναμώνει το ύφασμα και μπορεί να γίνουν τραβήγματα.
 • Καθαρίζετε το φόρεμα σας μετά απο 2 ή 3 χρήσεις. Άν το χρησημοποιείτε υπερβολικά θα χάσει την καλή του όψη και την σωστή εφαρμογή του. Μερικοί λεκέδες πολύκαιρίας και σημάδια χρήσης είναι συχνά δύσκολο να αφαιρεθούν ακόμα και σε καθαριστήριο ρούχων.

Επισκευθείτε το καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr για τον καθαρισμό όλων των ειδών ενδυμασίας. Τα κουστούμια σας και τα πολύτιμα φορέματα σας τα αναλαμβάνουμε αφού ελένξουμε την ποιότητα και την κατάσταση χρήσης. Τα επεξεργαζόμαστε με τα σωστά υλικά και φροντίζουμε να παραδοθούν πίσω σε εσάς καθαρά και άψογα σιδερωμένα έτοιμα για χρήση.

Θυμάστε πως ήταν το κουστούμι σας όταν το αγοράσατε ; Απαλό, άοσμο, σιδερωμένο.. θέλετε να το ξαναδείτε έτσι;