Καθαριστήρια ρούχων

 

Τα καθαριστήρια ρούχων mydrycleaners.gr ειδικεύονται στον καθαρισμό και περιποίηση ειδών ενδυμασίας τα τελευταία 20 χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε όλα τα υφάσματα, ιδιαίτερα στα μεταξωτά και στα μάλλινα. Χρησιμοποιώντας τους πιο ασφαλείς διαλύτες εξασφαλίζουμε τις ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες μας. Στο κατάστημα μας μπορείτε να εμπιστευθείτε οποιοδήποτε ένδυμα. Απλά καθημερινά κουστούμια, μάλλινα παλτό και μεταξωτά πουκάμισα, βραδινά και υψηλής ραπτικής φορέματα. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση ότι θα λάβετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Καθαριστήρια ρούχων καθαριστήριο

Στεγνό καθάρισμα

 

Το κατάστημα μας  προσφέρει πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας. Τα ρούχα σας καθαρίζονται σε  στεγνό καθάρισμα για να απομακρυνθούν τυχόν λιπαρά ή λεκέδες. Η διαδικασία του στεγνού καθαρισμού είναι άοσμη, αφήνοντας το ρούχο σας καθαρό και φρέσκο. Διαθέτουμε σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού. Ακολουθούμε τις διεθνείς οδηγίες όσον αφορά την επεξεργασία υφασμάτων και ανακυκλώνουμε συνεχώς τον διαλύτη που χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά εισαγωγής πολύ αποτελεσματικά για κάθε είδος λεκέ. Φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό ρούχο απαλλαγμένο από οσμές και λεκέδες.

 

Καθαριστήρια Wet clean

 

Εκτός από την κανονική υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να γίνει το κουστούμι σας υγρό καθάρισμα. Το υγρό καθάρισμα βοηθά στην απαλλαγή από οσμές όπως ιδρώτα και καλλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία καθαρισμού που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Αυτό σημαίνει ότι τα ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, να επεξεργαστούν με υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία. Ζητήστε από το κατάστημα μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία.

Δύσκολοι λεκέδες δεν είναι πρόβλημα για εμάς! Επιθεωρούμε κάθε ρούχο για να προσδιοριστεί ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε τους λεκέδες σας και να κάνετε το κουστούμι σας να φαίνεται σαν καινούργιο. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να χειριστούμε όλες τις ανάγκες αφαίρεσης λεκέδων.

 

Σιδέρωμα – φινίρισμα

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού και την αφαίρεση λεκέδων, σιδερώνονται προσεκτικά ακόμα και στο χέρι. Θα επιθεωρήσουμε επίσης κάθε ρούχο να εγγυηθούμε ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στα κολάρα και τα μανίκια για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Επιπλέον, τα σακάκια τοποθετούνται σε ειδική κρεμάστρα με στρογγυλεμένες ώμους για να αποφύγετε τις ζάρες και να δημιουργήσουμε μια όμορφη εμφάνιση. Βραδινά φορέματα και τουαλέτες σιδερώνονται αποκλειστικά στο χέρι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φροντίζουμε να αναδεικνύουμε το σύνολο. Αξεσουάρ και τρέσες μπορεί να αφαιρεθούν πριν το καθάρισμα και να τοποθετηθούν ξανά πριν την παράδοση για την αποφυγή ζημιών σε αυτές ή ακόμα και το ίδιο το ύφασμα.

 

Εμπιστευθείτε τα Καθαριστήρια σας

 

Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας το κουστούμι σας ή το φόρεμα σας. Επισκεφθείτε τα καθαριστήρια ρούχων mydrycleaners.gr  και θα δείτε ότι παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες γύρω από το στεγνό καθάρισμα.

Φροντίδα για τα ρούχα σας

 

Τα ρούχα μας αν τα προσέχουμε και τα περιποιούμαστε αντέχουν για μια ζωή. Τα καθαριστήρια ρούχων είναι η λύση για την σωστή συντήρηση μα το κόστος είναι καμιά φορά μεγάλο. Κρατήστε τα ρούχα σας καθαρά και περιποιημένο ανάμεσα στις επισκέψεις σας στο καθαριστήριο με αυτές τις συμβουλές.

 

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ενδυμάτων για να αφαιρέσετε χνούδι από την επιφάνεια. Το πέλος πρέπει να αναπνέει. Φροντίστε να κρατήσετε το ύφασμα φρέσκο.
Κρεμάστε το στη δική του ξύλινη κρεμάστρα για να βοηθήσει το σακάκι ή το παλτό σας να διατηρήσει το σχήμα του.
Μην το αποθηκεύετε σε πλαστικές σακούλες. Τα πλαστικά διαβρώνονται και εκπέμπουν αναθυμιάσεις πολύ επιβλαβείς για το ύφασμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διχρωμίας σε περίπτωση που το ύφασμα αντιδράσει με το πλαστικό.
Δώστε του χώρο για να αναπνεύσει μην το στριμώχνετε σε μία υπερβολικά γεμάτη ντουλάπα. Είναι προτιμότερο να είναι εκτός ντουλάπας σε κάποιο καλόγερο παρά στρυμωγμένο ανάμεσα σε άλλα είδη ενδυμασίας.
Εάν φοράτε ζώνη, αφαιρέστε την όταν κρέμεται το παντελόνι. Ακόμα κι αν πρόκειται να το φορέσετε και πάλι την επόμενη μέρα, αφήνοντας την ζώνη στις θηλιές αποδυναμώνει το ύφασμα.

 

Στα Καθαριστήρια

 

Καθαρίζετε το ρούχο σας μετά από 3 ή 4 χρήσεις. Εάν το χρησιμοποιείτε υπερβολικά θα χάσει την καλή του όψη και την σωστή εφαρμογή του. Μερικοί λεκέδες πολυκαιρίας και σημάδια χρήσης είναι συχνά δύσκολο να αφαιρεθούν ακόμα και σε καθαριστήριο ρούχων.
Επιλέξτε σύγχρονα καθαριστήρια ρούχων για τον καθαρισμό του. Ελέγχετε πάντα την ποιότητα του καθαρισμού και του σιδερώματος.

Φροντίδα για το φόρεμα σας

 

Το φόρεμα και οι τουαλέτες δεν είναι ένα ρούχο που φοριέται καθημερινά. Συνήθως φυλάσσεται σε κάποια ντουλάπα μέχρι την ημέρα που θα λάμψει πάνω σας για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι τέλειο και εσείς θα φροντίσετε για αυτό.

 

Το φόρεμα να το φοράτε τελευταίο. Φορέστε όλα τα καλλυντικά που θέλετε, φτιάξτε τα μαλλιά σας, φορέστε το άρωμά σας και λίγο πριν βγείτε από την πόρτα βάλτε το φόρεμα σας. Το ύφασμα είναι συνήθως ελαφρύ και ευαίσθητο και κάθε επαφή με χημικό παράγοντα μπορεί να δημιουργήσει μόνιμη ζημιά στο χρώμα του.
Μην το αποθηκεύετε σε πλαστικές σακούλες. Τα πλαστικά διαβρώνονται και εκπέμπουν αναθυμιάσεις πολύ επιβλαβείς για το ύφασμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διχρωμίας σε περίπτωση που το ύφασμα αντιδράσει με το πλαστικό. Χρησιμοποιήστε σάκο ειδικό για φορέματα που θα βρείτε σε μεγάλα super market.
Δώστε του χώρο για να αναπνεύσει μην το στριμώχνετε σε μία υπερβολικά γεμάτη ντουλάπα.
Εάν φοράτε αξεσουάρ, αφαιρέστε τα όταν το κρεμάτε. Ακόμα κι αν πρόκειται να το φορέσετε και πάλι την επόμενη μέρα, αφήνοντας πάνω του τα αξεσουάρ αποδυναμώνει το ύφασμα και μπορεί να γίνουν τραβήγματα.

 

Στα Καθαριστήρια

 

Καθαρίζετε το φόρεμα σας αμέσως μετά την χρήση του. Εάν το χρησιμοποιείτε υπερβολικά θα χάσει την καλή του όψη και την σωστή εφαρμογή του. Μερικοί λεκέδες πολυκαιρίας και σημάδια χρήσης είναι συχνά δύσκολο να αφαιρεθούν ακόμα και σε καθαριστήριο ρούχων.
Επιλέξτε σύγχρονα καθαριστήρια ρούχων για τον καθαρισμό του φορέματος σας. Επιβεβαιώστε ότι μπορεί να το καθαρίσει χωρίς ζημιές και ελέγξτε το κατά την παραλαβή.

Επισκεφθείτε τα καθαριστήρια ρούχων mydrycleaners.gr για τον καθαρισμό όλων των ειδών ενδυμασίας. Τα κουστούμια σας και τα πολύτιμα φορέματα σας τα αναλαμβάνουμε αφού ελέγξουμε την ποιότητα και την κατάσταση χρήσης. Τα επεξεργαζόμαστε με τα σωστά υλικά και φροντίζουμε να παραδοθούν πίσω σε εσάς καθαρά και άψογα σιδερωμένα έτοιμα για χρήση.

Θυμάστε πως ήταν το κουστούμι σας όταν το αγοράσατε ; Απαλό, άοσμο, σιδερωμένο.. θέλετε να το ξαναδείτε έτσι;