Πουκάμισα

 

Το πουκάμισο είναι ο καθρέφτης ενός ανθρώπου. Αναδεικνύει τον χαρακτήρα του, το ύφος του και προδίδει το επαγγελματικό του κύρος. Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα μας. Οι περισσότεροι διαθέτουμε τουλάχιστον δέκα για κάθε εποχή ή περίσταση. Γεγονός είναι πως όσοι φορούν πουκάμισα φροντίζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα έτοιμα για χρήση. Το κατάστημα μας φροντίζει για την σωστή εμφάνιση και αίσθηση των πουκαμίσων σας χρησιμοποιώντας παραδοσιακές δοκιμασμένες τεχνικές για άριστα αποτελέσματα.

Πουκάμισα πλύσιμο & σιδέρωμα Πώς βγαίνει το κερί Σωστό πλύσιμο ρούχων

Πουκάμισα Πλύσιμο

 

Τα πουκάμισα πλένονται σε οικιακό πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε βασικό πρόγραμμα πλύσης. Αυτό είναι γεγονός. Έχετε δοκιμάσει να τα καθαρίσετε σε ειδικό καθαριστήριο; Μήπως σκέφτεστε πως δεν αξίζει να δώσετε χρήματα για κάτι που μπορείτε να το κάνετε μόνοι; Μήπως πιστεύετε πως το καθαριστήριο θα τα πετάξει μέσα σε ένα πλυντήριο, θα τα σιδερώσει και θα πληρώσετε υπηρεσίες χωρίς αντίκρυσμα; Κάνετε λάθος.

 

Το καθαριστήριο μας  προσφέρει πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των πουκάμισων σας. Τα πουκάμισα σας θα γίνουν στεγνό καθάρισμα για να απομακρύνουμε τυχόν λιπαρότητα ή λεκέδες που παραμένουν στις μανσέτες ή τους γιακάδες. Θα ελεγχθούν για τυχόν λεκέδες και σημάδια χρήσης και θα αφαιρεθούν πριν το πλύσιμο τους. Στη συνέχεια πλένονται, φυσικά όχι όπως στο οικιακό πλυντήριο. Τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά με χαμηλές στροφές και ελαφρύ στύψιμο.

Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και το μαλακτικό είναι αποκλειστικά μαλακτικό.. όχι άρωμα. Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να μην είναι άμεσα εμφανές. Γεγονός όμως είναι πως τα είδη σας καθαρίστηκαν σωστά, αποτελεσματικά και με την ελάχιστη φθορά. Καθαρίζοντας τα πουκάμισα σας σε ειδικό καθαριστήριο βοηθάτε στην παράταση της ζωής τους.

 

Σιδέρωμα

 

Αρκετοί πελάτες μας έχουν εξοικειωθεί με την διαδικασία του πλυσίματος. Χρησιμοποιούν σωστά απορρυπαντικά με ανάλογη προεργασία και το αποτέλεσμα είναι άριστο. Είναι για αυτούς μία τελετουργία. Με το σιδέρωμα όμως τι γίνεται; Πόσοι έχουν στον χώρο τους ατμοσίδερα υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με σιδερώστρα απορρόφησης; Πόσοι έχουν ελεύθερο χρόνο να τα σιδερώσουν; Να τα σιδερώσουν ..σωστά;

 

Πλένουμε και σιδερώνουμε πουκάμισα εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθε μέρα σιδερώνουμε πουκάμισα κάθε είδους, κάθε ποιότητας για κάθε είδος πελάτη. Πελάτες μας είναι υπάλληλοι καταστημάτων, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, δικηγόροι και συνταξιούχοι. Όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο. Ένα καλοσιδερωμένο πουκάμισο. Σιδερώνουμε στο χέρι, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασμό με σύγχρονα επαγγελματικά σίδερα ατμού πάνω σε μηχανήματα ειδικά για αυτά τα είδη ενδυμασίας.

Στο κατάστημα μας μεταχειριζόμαστε όλα τα ρούχα το ίδιο. Δεν κοιτάμε μάρκα, αξία ή πελάτη. Όλα τα πουκάμισα που έρχονται στο κατάστημα μας σιδερώνονται με το ίδιο τρόπο στα ίδια μηχανήματα με τον ίδιο σκοπό. Να είναι άψογα στην εμφάνιση τους.

 

Μετά το πλύσιμο και(ή) το σιδέρωμα τους, τα ρούχα σας ελέγχονται και συσκευάζονται. Παραδίδονται σε κρεμάστρα ή διπλωμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Δυνατότητα παραλαβής και παράδοση ς στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε πουκάμισα με σημάδια πολυκαιρίας, σημάδια από ιδρώτα ή καλλυντικά και κιτρινισμένα από κακή χρήση πουκάμισα. Εμπιστευθείτε το κατάστημα μας και δείτε την διαφορά.