Καθαρισμός νυφικών & τουαλέτες

 

Ο Καθαρισμός νυφικών είναι μια υπηρεσία που απαιτεί εμπειρία και υπευθυνότητα. Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο Καθαριστήριο νυφικών mydrycleaners.gr μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς με λογικό κόστος και την εγγύηση mydrycleaners.gr.

Καθαριστήριο ρούχων Καθαρισμός νυφικών Καθαριστήριο Υπηρεσίες

Καθαρισμός νυφικών

 

Σίγουρα αφιερώσατε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην επιλογή του νυφικού σας για τη μεγάλη ημέρα. Στο Καθαριστήριο νυφικών mydrycleaners.gr πιστεύουμε ότι εξίσου πολύς χρόνος πρέπει να λαμβάνει ο Καθαρισμός νυφικών για τη διατήρηση του. Λεκέδες από φαγητό, ποτό και ιδρώτα μπορεί να γίνουν μόνιμοι, αν δεν καθαριστεί κατάλληλα πριν από την αποθήκευση.

 

Προσφέρουμε μια ποικιλία από επιλογές για τον καθαρισμό του νυφικού σας. Απλά νυφικά χωρίς πολλά αξεσουάρ μπορούν να καθαριστούν σε όλα τα καθαριστήρια. Ωστόσο, ο Καθαρισμός νυφικών σε πολύπλοκα νυφικά πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το φόρεμά σας και εγγυόμαστε την σωστή επεξεργασία όσο πολύπλοκο και να είναι.. όσο λερωμένο και να είναι. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε με όλα τα είδη των νυφικών.

 

Τα νυφικά έχουν συχνά δαντέλα, χάντρες, στρας, παγιέτες, και άλλα ευαίσθητα κεντήματα. Πολλά από αυτά τα στολίδια δεν ανταποκρίνονται στον παραδοσιακό καθαρισμό. Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα στολίδια μπορεί να διασπαστούν από διαλύτες και να διαχωριστούν  από το φόρεμα. Η δαντέλα είναι επίσης πολύ ευαίσθητη, και είναι επιρρεπής σε κιτρίνισμα πολυκαιρίας από την οξείδωση. Μη-λευκά υφάσματα (off-λευκό, ελεφαντόδοντο, κλπ) μπορεί να χάσουν το χρώμα και να μην ταιριάζουν πλέον στο φόρεμα.

Παραλαβή και παράδοση σε όλη την Αθήνα

Χρόνος καθαρισμού

 

Το κατάστημα μας σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το νυφικό σας καθαρίζεται με μεγάλη  φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Για τους λόγους αυτούς, ο Καθαρισμός νυφικών μπορεί να απαιτεί χρόνο ολοκλήρωσης μίας έως δύο εβδομάδων. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι το ιδανικό, και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Όμως να είστε βέβαιη πως σε αυτό το χρόνο θα προσπαθήσουμε και θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Στο καθαριστήριο mydrycleaners.gr είμαστε  εκπαιδευμένοι για τις μοναδικές ανάγκες που απαιτούνται για να καθαρίσετε το νυφικό σας. Είμαστε ειδικοί και εξοπλισμένοι για να ασχοληθούμε με ιδιαίτερα υλικά και διακοσμήσεις. Μην αφήσετε τους λεκέδες γίνουν μόνιμοι. Φέρτε το νυφικό σας φόρεμα μέχρι το κατάστημα μας και θα απολαύστε άριστη ποιότητα εργασίας.

Καθαρισμός νυφικών και κόστος καθαρισμού

 

Το κόστος καθαρισμού για νυφικά ξεκινάει από 120€ για απλά νυφικά/τουαλέτες χωρίς μεταλλικά στοιχεία ή swarovski και φτάνει έως τα 350€ για μεταξωτά νυφικά με ουρά, δαντέλα και μεταλλικά στοιχεία ή swarovski. Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την έκταση και το είδος του λερώματος πάνω στο ύφασμα. Το κόστος αυξάνεται σε περίπτωση πολυκαιρίας.