Καθαριστήριο ειδών ενδυμασίας

 

Στο Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr θα βρείτε υπηρεσίες καθαρισμού για όλα τα είδη ενδυμασίας. Τα ρούχα σας ελέγχονται με την παραλαβή τους. Επεξεργάζονται με χημικά προϊόντα που δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ζημιές και φθορές. Καθαρίζονται σε σύγχρονα άοσμα μηχανήματα στεγνού καθαρισμού και αυτόματα πλυντήρια. Ελέγχονται καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας και σιδερώνονται σχεδόν στο χέρι για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα και εσείς ένα καθαρό και φυσικά άοσμο ρούχο.

Καθαριστήριο στην πόρτα σας

 

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε αξιόπιστο καθαριστήριο στην περιοχή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένα από τα οχήματα μας έρχεται στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στην πόρτα σας και παραλαμβάνει την παραγγελία. Τα ρούχα σας έρχονται στο κατάστημα μας, επεξεργάζονται και καθαρίζονται σύμφωνα με την ποιότητα τους και όταν είναι έτοιμα θα επιστραφούν. Εμπιστευθείτε τα ρούχα σας στο κατάστημα μας και χαλαρώστε. Παραλαμβάνουμε είδη ενδυμασίας, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες και Ρόμαν, δερμάτινα και γούνες.

Καθαριστήρια ρούχων καθαριστήριο

Για Ενδύματα

 

Το Καθαριστήριο μας ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση ειδών ενδυμασίας τα τελευταία 20 χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε όλα τα υφάσματα, ιδιαίτερα στα μεταξωτά και στα μάλλινα. Χρησιμοποιώντας τους πιο ασφαλείς διαλύτες εξασφαλίζουμε τις ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες μας. Στο Καθαριστήριο μας μπορείτε να εμπιστευθείτε οποιοδήποτε ένδυμα. Απλά καθημερινά κουστούμια, μάλλινα παλτό και μεταξωτά πουκάμισα, βραδινά και υψηλής ραπτικής φορέματα. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση ότι θα λάβετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Καθαριστήριο ρούχων Δερμάτινα μπουφάν Καθαριστήριο Δερμάτινων ειδών Δερμάτινα ενδύματα Καθαρισμός Δερμάτινων

Για Δερμάτινα είδη

 

Η εμφάνιση ενός υψηλής ποιότητας δερμάτινου ενδύματος ,σουέτ ή γούνας είναι αξεπέραστη. Συχνά είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα ρούχα μας, και τυπικά τα πρώτα που δείχνουν σημάδια φθοράς. Είτε το ύφος είναι σπορ, casual ή καθημερινό, το κατάστημα μας  παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία καθαρισμού. Σε συνεργασία με σύγχρονα καθαριστήρια δερμάτινων ειδών σας παρέχουμε την διευκόλυνση στον καθαρισμό των ιδιαίτερων αυτών ενδυμάτων σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την λίπανση, βαφή και αδιαβροχοποίηση τους για την μέγιστη συντήρηση και την παράταση της ζωής τους για πολλά ακόμα χρόνια.

Καθαριστήριο ρούχων Καθαρισμός νυφικών Καθαριστήριο Υπηρεσίες

Για Νυφικά

 

Για πολλές γυναίκες, ένα νυφικό είναι η πιο σημαντική αγορά ένδυσης της ζωής τους. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να διατηρηθεί με τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό και την αποθήκευση . Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με κάτι τόσο πολύτιμο όσο ένα νυφικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε έτσι ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα νυφικά όπως ακρυλικά, μεταξωτά, ταφτάς με λογικό κόστος και την εγγύηση mydrycleaners.gr.

Στεγνό καθάρισμα

 

Το καθαριστήριο μας  προσφέρει πολλές επιλογές για τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας. Τα ρούχα σας καθαρίζονται σε  στεγνό καθάρισμα για να απομακρυνθούν τυχόν λιπαρά ή λεκέδες. Η διαδικασία του στεγνού καθαρισμού είναι άοσμη, αφήνοντας το ρούχο σας καθαρό και φρέσκο. Διαθέτουμε σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού. Ακολουθούμε τις διεθνείς οδηγίες όσον αφορά την επεξεργασία υφασμάτων και ανακυκλώνουμε συνεχώς τον διαλύτη που χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά εισαγωγής πολύ αποτελεσματικά για κάθε είδος λεκέ. Φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό ρούχο απαλλαγμένο από οσμές και λεκέδες.

 

Καθαριστήριο Wet clean

 

Εκτός από την κανονική υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να γίνει το κουστούμι σας υγρό καθάρισμα. Το υγρό καθάρισμα βοηθά στην απαλλαγή από οσμές όπως ιδρώτα και καλλυντικών. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα, με έλεγχο από υπολογιστή πλυντήρια που δημιουργούν μια διαδικασία καθαρισμού που είναι μοναδική για τα ρούχα σας. Αυτό σημαίνει ότι τα ευαίσθητα υφάσματα όπως το μαλλί ή μετάξι που δεν μπορούν κανονικά να πλυθούν, να επεξεργαστούν με υγρό καθάρισμα χρησιμοποιώντας αυτή την προηγμένη τεχνολογία. Ζητήστε από το κατάστημα μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία.

Δύσκολοι λεκέδες δεν είναι πρόβλημα για εμάς! Επιθεωρούμε κάθε ρούχο για να προσδιοριστεί ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε τους λεκέδες σας και να κάνετε το κουστούμι σας να φαίνεται σαν καινούργιο. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να χειριστούμε όλες τις ανάγκες αφαίρεσης λεκέδων.

 

Σιδέρωμα – φινίρισμα

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού και την αφαίρεση λεκέδων, σιδερώνονται προσεκτικά ακόμα και στο χέρι. Θα επιθεωρήσουμε επίσης κάθε ρούχο να εγγυηθούμε ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στα κολάρα και τα μανίκια για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Επιπλέον, τα σακάκια τοποθετούνται σε ειδική κρεμάστρα με στρογγυλεμένες ώμους για να αποφύγετε τις ζάρες και να δημιουργήσουμε μια όμορφη εμφάνιση. Βραδινά φορέματα και τουαλέτες σιδερώνονται αποκλειστικά στο χέρι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φροντίζουμε να αναδεικνύουμε το σύνολο. Αξεσουάρ και τρέσες μπορεί να αφαιρεθούν πριν το καθάρισμα και να τοποθετηθούν ξανά πριν την παράδοση για την αποφυγή ζημιών σε αυτές ή ακόμα και το ίδιο το ύφασμα.

 

Εμπιστευθείτε το καθαριστήριο σας

 

Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας το κουστούμι σας ή το φόρεμα σας. Επισκεφθείτε το καθαριστήριο mydrycleaners.gr  και θα δείτε ότι παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες γύρω από το στεγνό καθάρισμα.

Γιατί το Καθαριστήριο ρούχων mydrycleaners.gr

 

Στα Καθαριστήρια ρούχων mydrycleaner.gr χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά εγκεκριμένα καθαριστικά προϊόντα που είναι ασφαλή για την περιποίηση των πολύτιμων ειδών ενδυμασίας σας. Οι τιμές μας είναι λογικές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της εργασίας μας. Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες μας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας για τις ερωτήσεις σας. Ακόμα καλύτερα μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας για να δείτε από κοντά τον τρόπο που δουλεύουμε και χειριζόμαστε τα ενδύματα σας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.