Καθαρισμός κουβερτών & παπλωμάτων

Καθαρισμός κουβερτών & παπλωμάτων

 

Ο Καθαρισμός κουβερτών και παπλωμάτων είναι πολύ σημαντικός. Τα Παπλώματα και οι κουβέρτες του σπιτιού σας μπορούν να θεωρηθούν και ως στοιχεία διακόσμησης, τα οποία χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα δωμάτια του σπιτιού σας να φαίνονται πιο όμορφα. Οι περισσότεροι έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήματα για να αγοράσουμε κουβέρτες και παπλώματα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι πολλοί αποτυγχάνουν να τα φροντίζουν καλά και το αποτέλεσμα είναι φθορές και μερικές φορές ολική καταστροφή.

Το τακτικό πλύσιμο ή ο Καθαρισμός παπλωμάτων θα τα κάνει να φαίνονται νέα σαν καινούρια. Εκτός αυτού, θα βοηθήσει να αποτρέψετε τη συσσώρευση σκόνης και άλλων κακών σωματιδίων. όπως και να’χει, το πλύσιμο αυτών των ειδών στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο. Φροντίστε να βρείτε κατάλληλα καθαριστήρια για να καθαρίσετε τις κουβέρτες και τα παπλώματα σας. Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι που θα σας εξηγήσουν γιατί πάντα πρέπει να καθαρίζετε τις κουβέρτες και τα παπλώματα σας σε έμπειρο επαγγελματία.

Βιολογικός καθαρισμός σε όλα τα είδη

Ακολουθούμε πιστά τους υγειονομικούς κανόνες και κάνουμε βίο-καθαρισμό σε όλα τα είδη που παραλαμβάνουμε. Έτσι λοιπόν :

  • Άμεσα εκθέτουμε τα ρούχα σας σε θερμοκρασία αέρα 90 βαθμών Κελσίου για 5 λεπτά (ασφαλής διαδικασία για κάθε ρούχο)
  • Καθαρίζουμε με σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού κλειστού κυκλώματος με διαλύτη PERC που εξαλείφει οτιδήποτε βιολογικό
  • Πλένουμε με απορρυπαντικά με εξουδετερωτικούς παράγοντες

Φροντίζουμε για την υγιεινή της επιχείρησης μας την υγεία μας και την υγεία των πελατών μας

Στεγνός Καθαρισμός κουβερτών

 

Ο στεγνός Καθαρισμός κουβερτών και παπλωμάτων και είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική διαδικασία.  Μια διαδικασία που αφαιρεί όλη τη βρωμιά και τους λεκέδες. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τα είδη αυτά ξανά και ξανά. Θα μπορείτε να τα καθαρίζετε αποτελεσματικά μόνο με ένα στεγνό καθάρισμα. Σημειώστε ότι αυτό είναι αδύνατο όταν πλένετε τα παπλώματα και τις κουβέρτες σε ένα πλυντήριο ρούχων. Εκτός από αυτό, επανειλημμένο οικιακό πλύσιμο θα βλάψει το ύφασμα και το χρώμα των κουβερτών σας και των παπλωμάτων σας.

Πολλοί προτιμούν ακόμα να χρησιμοποιούν πλυντήρια ρούχων για τον καθαρισμό των παπλωμάτων και των κουβερτών τους. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι το πλύσιμο αυτών των αντικειμένων σε ένα πλυντήριο θα τα συρρικνώσει σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ταιριάζουν πλέον στο κρεβάτι σας σωστά. Εάν θέλετε να κάνετε τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας να φαίνονται νέα, ελκυστικά και σε καλή κατάσταση, πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια επαγγελματικών καθαριστηρίων.

 

Αυθημερόν Παράδοση

 

Τα επαγγελματικά καθαριστήρια είναι σε θέση να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας. Επίσης θα τα επιστρέψουν σε εσάς εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας. Εάν θέλετε να καθαρίσετε τις κουβέρτες ή τα παπλώματα σας μέσα σε μία μόνο ημέρα, γίνεται. Το κατάστημα θα δουλέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά φροντίζοντας να χειρίζονται τα πολύτιμα αυτά είδη απαλά και με τη δέουσα προσοχή για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.